Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 673
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 450
Скрит текст:
На радостна как не й писна да качва безмислени сторита през 5 секунди.

Много е досадна, ама между нас да си остане Joy
P.S. Сега пак ще я зарадваме и в стори ще напише, че отново е обсъждана Joy

# 3 451
Хора, тая Радостна е с доста фейк последователи. Първо ми направи впечатление, че на фона на 3000+ последователя, на повечето снимки има под 50 харесвания. После влязох да разгледам по-надолу /по-старите и’/ и яко арабски профили и някакви ботове с по една снимка хахаха ами добре!!

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 16:02 от VanillaPumpkin

# 3 452
  • Пеликания
На Звезди и майка й ми хареса видеото. Беше полезно. Но защо трябваше постоянно да я прекъсва и когато майка й казваше ""начин на живот" тя веднага казваше "lifestyle"?
Оф много се дразня от тея чуждици. Все едно да кажа на 80 годишната ми баба: Дай да си направим селфи, че нали това е моя лайфстайл и трябва да си го кача като стори в инстаграм.

# 3 453
  • София
Звезделина ми прилича на анорексичка. Като мислене, не като пропорции. Нещо е много вманиачена. Бъгнала се е покрай майка си и проблемите й.

# 3 454
  • Варна
От видеото на Полина за боядисването сама вкъщи : "Ако нещо ви се струва, че не се справяте толкова добре и не ви се получава, просто продължавайте напред"??. Перефразирано. Т.е.ако сте с тъмен корен и се опитвате да се изрусявате сама вкъщи, не се притеснявайте, че тук там е ще имате черни не боядисани петна Simple Smile.

# 3 455
И тя да се боядиса вкъщи и да отиде на погача, а ако има тук там черни петна да не й пука, а да пуска сторита от ивента.

# 3 456
Отдавна не бях чела, но успях да наваксам хаха
Идвам да ви покажа скъпата Варошкина, която в инстакуин ревеше, че е болна от булимия, а сега рекламира хапчета за отслабване. (които впрочем са на Ричард Величков и нон-стоп се обясняваше колко са вредни)
Съжалявам, че снимката не е скрита, но не знам как се прави😂

# 3 457
Отдавна не бях чела, но успях да наваксам хаха
Идвам да ви покажа скъпата Варошкина, която в инстакуин ревеше, че е болна от булимия, а сега рекламира хапчета за отслабване. (които впрочем са на Ричард Величков и нон-стоп се обясняваше колко са вредни)
Съжалявам, че снимката не е скрита, но не знам как се прави😂
Скрит текст:
Ужас! Тая е за профила в ИГ.

# 3 458
Метнали са я в коментарите. Те там всичките бяха сълза и смях - едната каза, че като малка била подигравана и оттам всичките поеха щафетата, а тая дори каза, че е болна. Сега дали ще им отговори или ще замете

# 3 459
  • Някъде там
Аз преди време се опитах да кажа какво не ми харесва в Стефи,но имаше голяма защита и си замълчах,но съм съгласна с коментарите ви.
Прекалено "извисена" изглежда Стефи,но не е така.
Да различни неща има от другите но все пак е човек.

# 3 460
Аз преди време се опитах да кажа какво не ми харесва в Стефи,но имаше голяма защита и си замълчах,но съм съгласна с коментарите ви.
Прекалено "извисена" изглежда Стефи,но не е така.
Да различни неща има от другите но все пак е човек.
Аз пък в началото тук попитах с какво се занимава, е, като наскочиха едни приятелки, ма вие наясно ли сте, че тя ни е съфорумкa, как може такива въпроси..
Ми може, след като почти стигнахме до банковата сметка на някои, защо за едните да се обсъжда, за други да не може, че да не работи нещо строго секретно, та толкова пазене? Просто е интересно на нормалния човек, какво работи, за да си купува шанелите, и ако беше някоя мома 40 кг, щеше да има доста интересни подмятания относно произхода на парите й, вервaйте ми.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 16:59 от passionbiojuniper

# 3 461
Е колко шанела има?
Ето проста сметка,живеят в собствено жилище ,някое друго под наем дадено.Собствен доходоносен бизнес,нямат деца.
И двамата работят..
Имам позната с наследствени апартаменти в София,работи ..няма деца ..мъжа й също работи.Ми тя пък обиколи света-буквално.

# 3 462
  • Някъде там
И аз попитах това и веднага се отговори че тя не иска да се знае,което пък може да те наведе на мисълта,че не е много законно това с което се занимава.Колко по простичко щеше да е да каже :имаме семеен бизнес във сферата на доставките например.😊Че да не се пита и какъв.
Прекалено обикновени неща крие,а други които може пък да скрие тя показва.Това не ми харесва в нея.

# 3 463
Отворете търговския регистър и вижте щом се интересувате.

# 3 464
Отворете търговския регистър и вижте щом се интересувате.

😂

Общи условия

Активация на акаунт