Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 675
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 435
И мен ми е непонятно това има Дуписима😕
Ралица и тя къде заряза малкия, че хукна на коктейли.
А само на мен ли ми е чудно, че РД на Филип не бе отбелязан от Пепе и семейство, но този на някой познат е сториран(каква дума измислих) и е голям купон.Сега веднага ще се каже, че Филип е в мъки и жал за приятеля си.
Гледах едно от последните клипчета на Й.Петрова(пуснах го заради хамстера😂),хареса ми, бонбонена, но сладка☺Много по-добре е от Ивана и нейните парцали(тия розови дънки съвсем описаха тялото й, което не ми допада...то от много маргарити само тесто и босилек...или зелени сокове и салати, това е).

# 3 436
Къде съм казала, че е правилно? Хайде да не си тълкуваме както си и е кеф. Просто си се чудя. Казвам как е било при мен. Някак не ми е било на дневен ред косата в първите дни как ми е. Не я съдя и съм 100 процента за това да се гледаш и поддържаш, но някак не ми е ок на съседката с дете да го оставя. Иначе си се гримирах, правила съм си косата и всичко останало, но по-нататък. И по-слаба от сега от години не съм била. Толкова да й е близка съседката, знам ли, може. От бебе до бебе разликата е огромна-това е друга тема.

# 3 437
Това онази, която се е оставила да й изтече кръвта у тях и не отишла да я спасяват сума време ли е?
Едно време си мислех, че Мими Айкън е изтрещяла, задето беше отказала да извадят 2 седмично преносеното бебе, защото "то си знаело само природно кога да се роди", явно и по - зле от нея има.
Сериозно ли Мими така се е дърпала?И кога все пак роди след този срок?

В 42-ра г.с. роди, отказваше да предизвикат раждането по-рано, но ядеше люта храна и ходеше на разходки по цял ден, уж да го ускори по естествен път.

# 3 438
  • Русе
Да ви споделя инстаграма и блога на тази мацка: https://www.instagram.com/p/BwRQep2DbyE/
https://kifloblog.com/
и една статия за инфлуенсърите: https://kifloblog.com/influencer-guide/ от блога
И отделно един блог за книги: http://bookandhotcoffee.blogspot.com/

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 11:52 от Не се сърди, човече

# 3 439
Това онази, която се е оставила да й изтече кръвта у тях и не отишла да я спасяват сума време ли е?
Едно време си мислех, че Мими Айкън е изтрещяла, задето беше отказала да извадят 2 седмично преносеното бебе, защото "то си знаело само природно кога да се роди", явно и по - зле от нея има.
Сериозно ли Мими така се е дърпала?И кога все пак роди след този срок?
Не помня честно казано, но доста се бяха дърпали. Обясняваха как мъжа й й давал "extra love". И така предизвикали раждане. Ей такива тъпотии.
Минавала е метлата здраво снощи.

# 3 440
Оф, на мен не ми пречи Полина дали си е с бебето и как му вреди, дали му вреди и дали е с прическа. Просто ми е смешно, че няма седмица след раждането, почна да пише и опява, че жените не трябва да губят себе си, да не забравят, че са жени и пр. Какво има да забравиш за една седмица? Че ти може да си настинал или ангажиран с работа и пак да “да нямаш време женски неща”.

# 3 441
На Полина просто такъв й е начинът на живот, не иска да се лишава от него и според мен няма лошо, ако не го навираше по тоя нелеп начин в публичното пространство. Може и по-елегантно да покаже как се грижи за себе си, как няма нужда всички да се водим по стереотипа, че майките са размъкнати и неглиже, има и друг вариант, но при нея не се получава това, а натриване на носове.

За оставянето на бебета/деца, майка ми има една приказка "чужда беля", която много добре разбирам. Гледала ми е децата и продължава да ги гледа, но при най-малкия признак за нещо нередно, ми звъни да си ги взема и аз да им бера грижата, защото не иска да я изкарвам после виновна нея. На приятелка съм оставяла дете, но на 3 години, просто защото се налагаше, а цялото семейство бяха на погребение на свекъра и наистина нямаше кой да го гледа  Confused

# 3 442
Малее и Валката, и Пепка такъв детокс си дадоха, че ги забравихме направо! 🤣🤣🤣

П.С. Абе, вярно къде отиде дамата с юрганите?! 🙄

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 13:43 от Вαнилия*

# 3 443
  • София
Мами, много се отклонихте този път от темата 😘 Аз също съм водила детенцето с мен на работна среща и ми беше ужасно неприятно, но от това зависеше всичко в работата ми. Много хора реагират по различен начин веднага след раждането си. Оставам си на моето, че половината момичета във блог/влог средите народиха и с идеята, че тепърва ще се възползват от всички благинки в тези среди и не гледат насериозно на децата си, а по-скоро като на инструмент.

За да сменя малко темата... Видяхте ли новото видео на Звезди с майка й този път? Темата беше интересна и поне аз си откраднах нещичко от видеото. Такива неща ми се гледат, истински...

https://youtu.be/l6ImnMHqecU

# 3 444
Много харесвам Звезди. Само в това видео не ми допадна, че доста прекъсваше майка си докато говори.

# 3 445
И аз тъкмо го гледам и нещо не ме кефи Звезди във видеата. Прекъсва майка си, в началото на въведението говори накъсано и няма ясна представа какво точно иска да каже, много ми е странен дори гласът ѝ и начинът, по който е седнала. Но майка ѝ и темата на видеото ми харесаха.

# 3 446
И на мен ми се стори, че Звезди доста прекъсваше майка си, а и озвучението не беше добре и често не чувах какво казват.

От сторито на Полка - само преди година е била с различно виждане относно посещенията при фризьор 😂

# 3 447
  • София
Аз пък не изпитвам кой знае какво уважение към хора, които са се докарали до там. И после - ау, колко се боря и какво съм постигнала. Постига се от нулата, а не от под нея, след като си се докарал до нетърпимо положение.

Не плюя просто така, аз пък си изпуснах показателите на инсулина и захарта, нищо че не съм кюфте. Мии ако ги вкарам в норма, няма да се бия в гърдите какво съм постигнала. Щото за да стигна до "моята борба" преди това си бил неглижиращ и безотговорен. Да, по- добре късно, отколкото никога, но нещата никога не се връщат, както ако не е била такава ситуацията. Така че аз уважавам (за конкретната сфера) хора, които от малки имат култура на хранене и не са се изпускали до кофти положение. Сигурна съм, че Стефка има други качества, за които да бъде уважавана, но "борбата" с килата не е от тях.

# 3 448
Озвучаването на клипа е ужасно. Половината не се чува. Хубаво е да има музика за фон, но тя трябва да е тиха.

# 3 449
На радостна как не й писна да качва безмислени сторита през 5 секунди.

Общи условия

Активация на акаунт