Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 647
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 480
  • София
Как така целият им живот е изтипосан пред погледа на всякакви хора, а въпросът за работата е такава тайна? Знаем какво си държат в нощното шкафче, в гардероба, в банята, в кухнята, знаем какво ще закусват, обядват и вечерят, знаем къде и с кого ходят и т. н., но какво работят това вече е нещо мнооого лично. 😄😄 Чисто и просто може да каже в каква сфера работи и да излезе от ситуацията без повече въпроси.

# 3 481
Полина беше казала, че няма да се боядисва вкъщи, защото е бременна и не иска да диша изпаренията от боята. Явно сега не иска бебето да ги диша.

# 3 482
Гергана е потресаващо неграмотна, може ли да се излага така? Направо се чудя как води служебна кореспонденция с клиенти/колеги, докато е на работа.

# 3 483
Бамбина, обобщаваш няколко човека какво са казали. Не си мисли, че само Стефи е като описаната от теб горе, някои работим на две места и помагаме в семейния бизнес също..
И какво казали хората, ми винаги ще го има, какво скачате, аналогичен случай е Мария от Лондон, там също има неясни неща, тук доста се коментира откъде и как, и не само, в английски форум също е коментирана, и даже намекват за това, че е ескорт..
О, значи и на Острова има група миришещи на мусака, опа... на Овчарски пай зли, разчорлени, нещастни майки, които коментират успешните, ерОдирани в/блогъри.... Може ли линк?

# 3 484
Гергана е потресаващо неграмотна, може ли да се излага така? Направо се чудя как води служебна кореспонденция с клиенти/колеги, докато е на работа.
Ако трябва да сме точни, и от БГ мамите има неграмотни...

# 3 485
  • София
Всички сме много отворени на тази тема като не е на нашата глава да се справяме с такъв проблем.
Ако е към мен, съм уточнила какво имам предвид. Виждала съм човек, болен от Кушинг, който не яде и едвам се движи. Това е болестно. Но Стефка винаги е лапала торти и мекици. Кофти е да си поемеш отговорността, но трябва. Щото някак си двулично е да не поемаш отговорност, когато си дебел, а после- ааа, всичките заслуги са мои. Аз съм с инсулинова резистентност, та гледам да си поемам отговорността защо инсулинът е в небето. Само така можеш да си помогнеш и после да помогнеш на някого.

# 3 486
Професията на Стефка не е тайна, защото си гризе ноктите в някой ъгъл от ужас да не я разберат, а защото за всичкото време е съумяла интелигентно да я запази за себе си. Не съм я чула да обяснява как "работи влогър". Вероятно липсата на "купих си апартамент за 100+к сама" и "пестя от банички, за да пътувам 20 пъти в годината", е помогнало. Повечето уважават това й решение, защото не се прави на ненормална, не им хвърля прах в очите, изкривявайки нещата и защото винаги упоменава пратени/платени от нея продукти. И не живее само от тях. Ако" кралицата на тъпотията" не дрънкаше такива нелепости и не беше толкова безсмислено кухо съдържанието й, че да те накара да се замислиш кой й плаща въобще за него, и нея никой нямаше да я закача.
Като цяло хората се интересуват от доходите им, защото дават вид на абсолютни безделници с претенции за доооста луксозен живот. Извинете, ЛЯЙФСТАЙЛ.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 18:44 от Breedlove

# 3 487
Даже не зная за кого говорите, но ако някой ми каже, че работата му е "тайна" ще си помисля, че работи най-древната професия... Grinning .

# 3 488
Междудругото тя никога не е казвала подобно нещо. Казвала е, че работи в частния сектор и има семеен бизнес, който няма нищо общо с козметиката. "Тайна" е изказване, до което се стигна в темите и дори нз от кого тръгна.

# 3 489
А защо да е длъжна да казва какво работи ? Тя показва предимно козметика , дава обективни мнения и не живее от пр пратки. На мен ми е безразлично кой какво работи и откъде има взможности стига да показва интересно съдържание.

# 3 490
Мая, посочи ми къде твърдя обратното? Коментирам Гергана, а не потребителите, тук пишат хиляди хора.

# 3 491
Тая без извинение пикла заора дъното #Cussing out Ей затова се възмущаваме, щото за реклама са готови на всичко. И след последователките й има такива дето "JERRY ETO KAKVO NI TRQBVA DAJE NASHIQ IDOL NI GO PREPORUCHVA" и без много акъл ще си го купят и ще си създадат проблеми, щото някоя си кифла решила да вземе едни пари. Тая сигурно е 40 кила с напикани гащи, ама пиела хапчета за отслабване  #2gunfire

Скрит текст:

# 3 492
# 3 493
Тази ми е много анти.Има хубави черти , но толкова кухо излъчване, кофти избор на дрехи и грим, че всичко отива по дяволите.Нейни клипове съм пускала 1-2 абсолютно негледаеми са.

# 3 494
Алекс, права си!То това момиче ми се вижда нездравословно слабо. Няма ли някой да го набие най-сетне тоя retard с липовона, Ричко Мекичко? Не може ли да се сигнализира това в Инстаграм всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт