Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 597
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 495
Тая без извинение пикла заора дъното #Cussing out Ей затова се възмущаваме, щото за реклама са готови на всичко. И след последователките й има такива дето "JERRY ETO KAKVO NI TRQBVA DAJE NASHIQ IDOL NI GO PREPORUCHVA" и без много акъл ще си го купят и ще си създадат проблеми, щото някоя си кифла решила да вземе едни пари. Тая сигурно е 40 кила с напикани гащи, ама пиела хапчета за отслабване  #2gunfire

Скрит текст:
Ама то тя е модел нормално е да изглежда така, въпреки, че доколкото знам не тренира ами разчита на ген. Въпросът е друг - феновете й са малки момиченца, които щом видят това ще отидат да мрънкат на родителите си за тези "магически хапченца", за да имат нейното тяло. Възмутена съм, че точно инфлуенсърите , които са харесвани най-вече от деца, не внимават и не се информират какво рекламират!  Поемаш отговорност, когато тръгваш да се занимаваш с такива неща!

# 3 496
Тая без извинение пикла заора дъното #Cussing out Ей затова се възмущаваме, щото за реклама са готови на всичко. И след последователките й има такива дето "JERRY ETO KAKVO NI TRQBVA DAJE NASHIQ IDOL NI GO PREPORUCHVA" и без много акъл ще си го купят и ще си създадат проблеми, щото някоя си кифла решила да вземе едни пари. Тая сигурно е 40 кила с напикани гащи, ама пиела хапчета за отслабване  #2gunfire

Скрит текст:
Ама то тя е модел нормално е да изглежда така, въпреки, че доколкото знам не тренира ами разчита на ген. Въпросът е друг - феновете й са малки момиченца, които щом видят това ще отидат да мрънкат на родителите си за тези "магически хапченца", за да имат нейното тяло. Възмутена съм, че точно инфлуенсърите , които са харесвани най-вече от деца, не внимават и не се информират какво рекламират!  Поемаш отговорност, когато тръгваш да се занимаваш с такива неща!
Модел, ама като я гледам е метър без 20 🤣🤣

# 3 497
И тая Никол и ерОдираната Гергана си използват 10 годишните фенчета само и единствено за доход и чесане его. Гнусни, кухи, меркантилни и с общ интелект на размазано с чехъл чехълче.

И малко нещо да внесе свежест покрай тия мами драми, коит' тресат темата тия дни. Аз продължавам да следя Любомир Жечев, много ми харесва насоката в която се развива каналът му, интелигентен е и с чувство за хумор. Едно видео на което много се смях, а иначе има и други на интересна тематика в канала.
https://youtu.be/6r5soxNEsQU

# 3 498
Какъв модел е тая? На какво -как да изглеждаме на 45, когато сме на 20? Или как да се мляскаме с другите на Каканашева по Инстаграм? После що хейт-щото това друго не залсужава.

Коригирам се, обърках рускинята с онази от кретенските клипове с "шегите". Макар че са един дол дренки.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 19:56 от Breedlove

# 3 499
"Нормалният човек" да си седне на гъза, да научи какво значи паралелна работа в извънработно време, поемане на екстра проекти, съзнателно развитие на уменията и търсене на възможности и т.н. (вместо да пълни темите за риалитата или какво била облякла херцогинята днес със скоростта на светлината) и доста бързичко ще изкара пари за Шанел. -Ти съвет към себе си ли отправяш, bambina?

Какъв е проблема да се попита,какво работи даден влогър?
Единственото странно ми беше, че тук само за нея при въпроса какво работи отговора беше :Тайна е. Тя не иска да се знае какво работи. Повече лично аз не съм се интересувала и питала.

За всички други когато е питано е отговорено.И да странно е,поне за мен да споделяш лични неща за връзката си, а за работата ти да е тайна.
И дадох пример какъв би бил според мен, отговор който би задоволил всяко обикновено любопитство.
Кое точно му е паразитното мислене,ако критиката беше и към мен,защото поста ти събираше няколко коментара в едно?

нали трябва да има загадъчност. Тайна е. Ами пуснете на гугъл фамилията и и там кат Пепелджиска ще изскочат милион генерали на властта.

# 3 500
Това, че имат годишнина след месеци, а тя качва стори с подаръка, беше първото, което ми направи впечатление. Но реших, че мъжа няма инстаграм и няма как да го види /не че я няма опцията някой да му каже де/, явно не е издържала.

Варошкина е изтрила коментарите, както си и мислих 🤷🏼♀
Здравейте, новичка съм в тази тема, но чета с интерес. Забелязах, че коментирате Варошкина, и с право. Познавам я лично, тя живее да бъде известна, а какво по-добро от реклама и то на хапчетата н Ричи, който пък стана известен покрай Брадъра....

# 3 501
Олелее, сега я видях тая Варошкина, ама то като караконджул.

# 3 502
нали трябва да има загадъчност. Тайна е. Ами пуснете на гугъл фамилията и и там кат Пепелджиска ще изскочат милион генерали на властта.

Мда... сега разбирам защо не споделя.
То пипала, октоподи, морски дарове... мила родна картинка 😃

# 3 503

Мда... сега разбирам защо не споделя.
То пипала, октоподи, морски дарове... мила родна картинка 😃
Може ли да споделите, моля? Не намирам каква й е фамилията...

# 3 504

то и фамилията й трудно се намира Simple Smile

# 3 505
Шотева й е фамилията.

# 3 506
И малко нещо да внесе свежест покрай тия мами драми, коит' тресат темата тия дни. Аз продължавам да следя Любомир Жечев, много ми харесва насоката в която се развива каналът му, интелигентен е и с чувство за хумор. Едно видео на което много се смях, а иначе има и други на интересна тематика в канала.
Този не участваше ли в някое риалити? Познат ми изглежда Thinking

# 3 507

Този не участваше ли в някое риалити? Познат ми изглежда Thinking

Къртицата

# 3 508
# 3 509
  • Някъде там
Аз чак толкова не съм се интересувала, че да ровя.
От най обикновено любопитство каквото имам към всички блогъри,питах какво работи щом не е само влогър.
После гледах стори с въпроси в което някой я беше питал и тя отговаряше, че не иска да споделя защото няма общо с влогърството и интернет.
Повече не съм се интересувала.
Но ми беше странно, признавам си, че всичко друго казваш пък това не.Но не е длъжна,разбира се.
Аз и онзи ден казах,поне не показва различен от стандарта който има,като други.

Общи условия

Активация на акаунт