Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 552
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 510

Ако не друго, Герито показва, че всяка решила, може да стане бюти гуру. Не казвам, че е грозна, казвам, че се дразня на хора, които имат нереална преценка за себе си. Освен да развява марковите си дрехи от Меркари, не ми изглежда дори да се старае да бъде поддържана. Сори ама нот.

# 3 511
На мен си ми е грозновата. Винаги е била...... Не го казвам с лошо де Joy

# 3 512
Скрит текст:

Ето едно майчинство, което се доближава до истината. Нямат съседка, на която да го оставят.

# 3 513
Дано това е сцена от сериала, в който участва......Confounded

# 3 514
  • София
Ясно защо Стефка не казва какъв е "семейният бизнес".

# 3 515
Да, това е парцаленият Милко от Откраднат живот 😆

# 3 516
Ясно защо Стефка не казва какъв е "семейният бизнес".
Само аз ли не намирам информация за нея? Може ли някой да каже с няколко думи за какво става въпрос и каква е “тайната”?

# 3 517
https://m.youtube.com/watch?v=z51rw7LKGrs

Много се смях. Макар че не бива да се подиграваш на болните очевидно. Но някои си го просят. Може да направи и за Герито... има матрЯл.

# 3 518
Тези Шотеви не са ли собственици на минералната вода Девин?

# 3 519
Скрит текст:

Ако не друго, Герито показва, че всяка решила, може да стане бюти гуру. Не казвам, че е грозна, казвам, че се дразня на хора, които имат нереална преценка за себе си. Освен да развява марковите си дрехи от Меркари, не ми изглежда дори да се старае да бъде поддържана. Сори ама нот.
[/spoiler]

Еми не е хубава, има едно глуповато излъчване. Сори нот сори.
А на това стори от очилата ли от какво ли, й личат такива бръчки около очите, че става много странна комбинация между лице с инфантилно излъчване и бръчки като на 45+...

# 3 520
Зорница и химикалките..мисля,че след като толкова обст.разясни какви са пособията,как пишат и т.н,намокри и хартията с вода,беше редно да хване сешоара и да изсуши листа,да ни покаже кал се представят и след това.А можеше и да вземе една магическа гъбичка и да ги помъчи още малко.
Та,прекалената обстоятелственост ме раздразни.
И по отношение на Геркана и "моделът"Никол съм на същото мнение с форума.
По отношение на Стефи-гшедам чат-пат сторита,нямам толкова кинти за отделяне за козметика,но с Борко са ми сладка двойка.Даже май той ми е по-симпатичния от двамата,добряк ми изглежда .

# 3 521

Точно пък в Меркари имам чувството, че дрехите са като в голямата верига магазини Мания. 😂😂😂😂 никакъв подбор, всичко събрано и просто изтипосано по щендери

# 3 522
ГеритУ я гледах на стори от този магазин Меркари, помислих че е втора употреба.
По-добре да я наеме магазин без звук Р.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 22:03 от Анонимен

# 3 523
Внимание - нова фен среща на хоризонта , ексклузивно автографи и снимки с кралицата на ваканциите

# 3 524
Внимание - нова фен среща на хоризонта , ексклузивно автографи и снимки с кралицата на ваканциите
Скрит текст:
Йеееееееееее

Общи условия

Активация на акаунт