Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 412
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 525
Ели какво работи точно? Имам предвид работа, която носи пари и не е влогърство, реклами, спонсорство.

# 3 526
Ели какво работи точно? Имам предвид работа, която носи пари и не е влогърство, реклами, спонсорство.

Има онлайн магазин за козметика, била е гримьор, а сега снима фотосесии за магазина на Майкъл.
Май е казвала и че, поддържа разни онлайн страници.

# 3 527
Като знам някои влогъри колко надменно се държат на тия влогърски срещи..... Много са ми смешни

# 3 528
  • Пловдив
Ми що'т са звИздИ....

# 3 529
  • София
Ще ме уморите направо Joy
Само една е Шотева в цяла България и всичко за нея има в гугъл Satisfied
Ще ви разочаровам, ама като изключим, че държи голяма верига публични домове и пренася амфети и хероин в шанелите, другата й работа е крайно скучна и законна.
И кога точно е яла мекици? Защото я познавам от има-няма 6 години и за това време никога не съм присъствала на такова нещо. Че и тортите на рождените си дни не опитва, ама може би е било само за пред мен Animal See No Evil

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 22:37 от Адри́

# 3 530
Тръпна да разбера какво планира кралицата на ваканциите. Сигурно изхвърляне на боклука и haul на Джъмбо, като се сетя за планера й.

# 3 531
Естествено, че е тази Стефка, Борко също работи в тази фирма пише го в профила му.
Но както и да е гледах я приятна е, но от известно време говори много бавно и сякаш мудно и не мога да изтърпя.

# 3 532
Хммм, нещо не ми се връзва. Тя беше споделяла, че семейството и е имало финансови затруднения като е била дете и като тинейджърка е работила, защото и се е налагало да помага и ми е малко странно този човек да и баща при това положение.

# 3 533
Яслата ми е едно мноооого далечно заведение но през Август няма ли само сборни групи?
Скрит текст:

# 3 534
  • София
Така беше, преплетох вече историите, извинявам се на Адри. И все пак мисля, че писа, че от блогърките ти е най- близка, за мен е странно да не знаеш как се казва баща и'.

Наистина не знам. Може да го е споменавала, но нямам спомен. И тя не знае как се казва моя. Аз поне знам, че не съм го споменавала. И на приятелката си от детинство не знам как се казва бащата. Като цяло нямам навика да питам подобни неща, защото, честно казано, грам не ме интересуват. Ако не съм се запознавала лично с дадения човек или не е обект на множесто разкази, мога да си живея съвсем спокойно без да знам как се казва.

# 3 535
Има сборни групи, но има и прием целогодишно. Повече бройки за ясли се пускат септември/ октомври, когато отпишат тези, които са тръгнали на градина

# 3 536
Естествено, че е тази Стефка, Борко също работи в тази фирма пише го в профила му.
Но както и да е гледах я приятна е, но от известно време говори много бавно и сякаш мудно и не мога да изтърпя.
Аз и прилика намерих между двамата.🤪😂

# 3 537
  • София
Забавно е как често в тая тема се оказва, че най- трудолюбивите и съответно материално задоволени пчелички имат гръб от мама и тати. 

# 3 538
Не знам за вас, но мен никога не ми е дремело кой на кого е баща от влогърките. Интересува ме само коя какво представя като съдържание и какво излъчване има. Роднинските връзки на Стефка както и тези на Полина, както и тези на Антоанета, по никакъв начин не променят факта, че някои от тях се размотават по ливадите с поведение на тийнейджърки с бушуващи хормони, а другите пазят някакво поведение, било то и не в  стереотипно идеалния външен вид. 5 минути да слушаш всяка от тях ти става ясно какво има под косата.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 01:44 от Breedlove

# 3 539
Съгласна съм с Breedlove, никой не си избира къде да се роди. Обаче има избор каква личност да е и какво поведение да държи. На Стефи ако не ѝ бяха етикетите по чантите и гримовете нямаше и да разберем, че е заможна. Влогър ѝ е като хоби, не претендира с нищо освен с знания за козметика и умения за грим, базирани на години собствен опит. На мен ми е много симпатична, мъжът ѝ също е голям сладур. И определено ѝ се възхищавам за постигнатото с килограмите. Там си е ген едно 70-80% и после вече култура на хранене. Да не говорим пък за здравословни, както физически така и психически проблеми. Голяма воля и дух се искат за такава коренна промяна. Личи ѝ че е щастлива, може би това ѝ е най-големият тласък напред и ѝ пожелавам само към добро да се подобрява водена от грижата за здравето.

Общи условия

Активация на акаунт