Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 191
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 540
Ако Стефи разправяше и проповядване врели-некипели като слушане по един час на утвърждения, че мечтите се сбъдвали само като си пожелаеш, че си купува Шанелите с пари от закуски и спестено от дискотека или че си зарязала добрата работа, за да става блоговлогърка, бореща се с жестокия свят, нямаше да мога да я понасям. Нямаше да има никаква разлика между нея и останалите, които цитирам, понеже всички ги знаем кои са тези мечтателки-спестовници. Ама жената си казва, че си има работа и бизнес, които не иска да разгласява. Намирам ги за много симпатична двойка с Борис, а пък кой е баща и или коя е любимата и баба мен лично слабо ме вълнува.
Въобще не мисля, че ако каже в коя сфера е и хоп - всички ще са щастливи. Тя сега бива търсена в търговския регистър, пък ако даде и някой детайл, съвсем ще бъде разнищена.
Интересно ми е какви са връзките на тези, които постоянно си бутат личния живот, децата, мъжете и роднините в камерата, а после като дойдат неудобните въпроси се почва шикалкавене и хъката-мъката. При Стефи виждам една доста ясно поставена граница - добре - щом тя не е решила да ни пусне зад нея, аз нямам желание да я преминавам.

# 3 541
В общи линии и банковите си извлечения с приходите да покажат все едно би било. Спекулациите за "мама и тате" ще са винаги там,ако не са те - ще е любовник. Колко е вярно - не е доказано, няма и да се докаже. За обратното същото важи.
 До утре да се дъвче все тая- пълна ли е, пълна е, отслабва ли, отслабва. Разбира ли от грим-разбира, полезна и обрана ли е - факт. В крайна сметка пък най - тъпото нещо е да седнеш да се подиграваш на някой какъв му бил живота и какви навици имал, след като се е захванал да ги промени и да се опитваш да го омаловажиш, след като си излял немалко помия преди това.
Не бих седнала да ровя по търговския регистър, за да си докажа и да се успокоя, че тя е заможна, щото баща й бил не знам си какъв. Просто е ненормално.

# 3 542
  • София
Всеки си има критерии и няма нужда от етикети. Просто приемете, че за някои хора отслабването не е постижението на живота. Има къде къде по- сложни неща, достойни за "шапка долу". Всекиму според дефиницията за "борба".
Не знам как да го кажа по- направо, но болните хора почти не отслабват. Лакомите, като открият  "своя режим", свалят по 20-30кила за нула време.

Почти всички истории на разни влогърки с формулировка "аз бях дебела" ( превод: странични обстоятелства, независещи от мен), но "отслабнах с много воля". (превод: моя заслуга е) са пълен булшит, акцентиращ само над положителното. И двете са си твоя заслуга, моме.

# 3 543
  • Стара Загора

Леле, доста е отслабнала!

# 3 544
Аз писах преди, че тази Стефка не я следя и не ме вълнува какво работи и от кое котило е.
Но ми стана любопитно какво крие.

Е, хич не им е скучно и обикновено, според мен.

# 3 545
  • София
Здравейте,
Малко ми е трудно да пиша в момента и дори не знам откъде да започна. Вероятно това, че се включвам в темата, ще бъде голяма грешка, защото така или иначе очаквам да преиначите думите ми така, че да са угодни за Вас, но просто имам нужда да споделя и попитам някои неща.
Споделяла съм много пъти, че аз не съм от силните психически. Да, да, знам - "който го е страх от мечки да не ходи в гората". И аз всъщност не ходя там. Аз съм просто човек, който обича козметиката и покрай тази си страст споделя разни неща от ежедневието. Старая се да мотивирам хората, които имат нужда от това. Да споделям за хубави продукти. Да давам идеи за подаръци, дрехи, постановки. Споделям за любовта си към животните и се надявам да подтикна хората да бъдат по-мили и добри към тях. Това е. И затова винаги съм се чудила как това какво/къде работя може да има някакво отношение към това защо червило Х ми е харесало толкова или защо постановка Y мога да гледам отново и отново. Аз не съм и не искам да бъда "Инфлуенсър". Аз съм просто човек, който споделя страстите и личните си борби. В продължение на стотици страници се възмущавахте защо хората показват всяка една част от живота си. А ето, че не давате на мен да покажа само това, което искам. Кога Ви показах бельото си? Кога Ви пуснах под юргана си? Кога дадох знак, че "щом показва всичко, ние имаме право да ровим"? Вие, разбира се, имате право да правите каквото решите, но се чудя след като аз се опитвам да поставям граници, защо не ги уважавате? Има хора, които прекараха няколко страници в това да изясняват семейното ми дърво. Чудя се - това по някакъв начин накара ли Ви да се чувствате по-добре? Това промени ли по някакъв начин аспектите на това, което показвам и има ли отношение към мнението ми за продукти, храна, филм?
Много често близки ми се карат, че не трябва да показвам емоциите си, но аз продължавам да го правя и тъй като в момента усещам голяма тежест в гърдите, чудя се с какво, как и кога заслужих такова отношение.

Щом искате да ме обсъждате - правете го. На мой гръб аз мога да понеса много. Минете през всичко - колко съм дебела, колко съм мързелива/вманиачена в тренировките, как се тъпча/прекалено много гладувам, как се обличам, какви пъпки са ми излезнали, как ми е оредяла и изтъняла косата - нямам проблем с това, наистина.

П. С. The Catcher in the Rye, аз също имам ИР, както и други проблеми. И тъй като тук често има избирателна памет и се правят преразкази по картинки, ще напомня, че съм го споменавала. И съм на твоето мнение - по-добре е да не стига човек до такива крайности в килограмите, а не после да му се "ръкопляска" как е отслабнал. И това също съм го споменавала. Косата ми изтънява и оредява още от тийн-годините (един от признаците колко съм "здрава"). Качих 10 килограма за 10 дена, а вече от 3 години се боря с теглото. За какво "нула време" говорим?

Знам, че ще има хора, които ще кажат, че е било по-добре да мълча и да не пиша тук. И най-вероятно е така. Но ето, имате и моята гледна точка. От Вас зависи дали и как ще я приемете.

П. С. 2. И като си помисля, че всичко тръгна от това, че споделих за идея за по-нетрадиоционен подарък. Да, беше само това - даване на идея за подарък, не парадиране/показване/извисяване на връзката ми.

# 3 546
Еее и Герганчету чете тук...Поправи си грешката,и обвини телефона си 😂😂😂😂 Мале много е зле, Герганче това е правописна грешка от чиста неграмотност , недей обвинява телефона...Инвестирай повече пари в уроци , а не в Томи Хилфигер или Диор ..😁😁😁😁😁😁😁😁

# 3 547
Е,чете..според мен всички го правят.
Гергана е коментирана много пъти и то не с добро,но е имало за какво.
Да кажем,че е представителна извадка на хората парадиращи с материалното,а бедни душевно.

# 3 548
Стефи, винаги съм те уважавала и за мен е радост да видя, че има защо. Пожелавам ти успех във всички неща, които се опитваш да подобриш.

# 3 549
Яслата ми е едно мноооого далечно заведение но през Август няма ли само сборни групи?
Скрит текст:

Това, ако в истина радостната мама иска да си направи нерадостно детето. В сборни групи са различни учители и деца, след един месец ще се сменят, а детето ще страда два пъти, толкова пък да е трудно да изчака не вярвам.

# 3 550
Да си пуснеш детето за първи път на ясла през август хич не е оферта, според мен.
Особено ако говорим за държавна такава.
Но може да става дума за частна ясла, където групите са малки и нямат много проблеми. Или наистина да няма кой да го гледа един месец и да няма избор.

# 3 551
Е,чете..според мен всички го правят.
Гергана е коментирана много пъти и то не с добро,но е имало за какво.
Да кажем,че е представителна извадка на хората парадиращи с материалното,а бедни душевно.
Гергана е от типа момичета,които са страшно комплексирани,и за тях единственият начин да се котират, и да бъдат приети от хората е чрез скъпи продукти и дрехи..По този начин компенсира вътрешната си несигурност. Поста с излиянието към Десислава ми прилича на отчаян опит, да се хареса и промотира с изкуственото и пренавито възхищение към нея .. Дали са се виждали и 5 пъти,че чак я обича ...Сириъсли ...😂😂😂😂😂😂

# 3 552
Стефи , аз също ти симпатизирам ,но любопитството по отношение на професията е нормално. В държава като България много млади жени нямат дори пари за крем Арома. Аз съм била от тези жени също и разбирам това много добре.
За мое съжаление по времето когато проявява х любопитство около 90 процента от жените наистина бяха със странна да кажем пред история.
Другите 10 процента не живееха в България.
Твоя случай незнам какъв е и не ме вълнува ,но за доброто на всяко дете ,което чете тук и гледа видеа и няма пари за крем Арома се надявам наистина да сте трудолюбиви и с чист бекграунд.

# 3 553
  • Русе
Из коментарите във фейса, в страницата на Пепе ,наред с ,,уникална си, страхотна и обичам те,, -

Tsvetelina Dimitrova Здравей! Като майка на 4 месечно бебе ми беше любопитно да чуя примерно захранване. Честно казано обаче видеото ме разочарова, никаква информация нищо конктерно- напр. с монозеленчуково пюре ли започна, колко хранения и в какъв интервал замести, кога включи месото, в комбинация с зелечук или самостоятелно, каши или пюре и др? Знам, че всяко дете е индивидуално, но ми се щеше да видя реално споделен опит. Като че ли видеото беше повече за реклама на приложениято на Фея, отколкото за захранването. Надявам се не призвучи като заяждане, смятам че обратна връзка различна от “Страхотна си” е полезна.

# 3 554
Не знам дали съм го казвала, но детето на Петканови ми е адски сладък! Не знам дали са лигави, фалшиви и така нататък, но ми харесва как си живеят. Имат и хубав дом, осигуряват необходимото на детето. Лигави са, но ми и харесват .

Общи условия

Активация на акаунт