Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 142
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 555
Съгласна съм с Breedlove, никой не си избира къде да се роди. Обаче има избор каква личност да е и какво поведение да държи. На Стефи ако не ѝ бяха етикетите по чантите и гримовете нямаше и да разберем, че е заможна. Влогър ѝ е като хоби, не претендира с нищо освен с знания за козметика и умения за грим, базирани на години собствен опит. На мен ми е много симпатична, мъжът ѝ също е голям сладур. И определено ѝ се възхищавам за постигнатото с килограмите. Там си е ген едно 70-80% и после вече култура на хранене. Да не говорим пък за здравословни, както физически така и психически проблеми. Голяма воля и дух се искат за такава коренна промяна. Личи ѝ че е щастлива, може би това ѝ е най-големият тласък напред и ѝ пожелавам само към добро да се подобрява водена от грижата за здравето.
Коя е Стефи, може ли линк към каналът й ?

# 3 556
Петканови и мен ме разтоварват, оправят си къщата, радват се на детето си, без драми и депресии...определено са положителни, няма някакво кой знае какво съдържание, опит и съвети, но пък това си е техен стил и начин на живот. Детенцето им е голям сладур.

# 3 557
Стефи, вижда се, че темата и коментарите са те засегнали, и мен биха. Не съм чела някой да е критикувал косата ти, или да се е подигравка на теглото ти, да обсъждали сме го , но не и подигравателно, поне не повечето. Ти си страхотен човек, и написаното от теб го подкрепя, Но както казах по-нагоре, всеки нормален човек би се питал какво работиш, защото оттам идват и възможностите за покупки и пътувания. Знаем каква е бг реалността, и да, има хора с две работи, и семеен бизнес, и явно ми е интересно и този аспект от живота ти. Което не е драма, ако не преминава границата на нормалното. Ти самата казваш, че близките ти смятат, че е премината от теб, като си показваш и толкова от живота. Дано продължаваш напред и не мисли, че някой има лоши чувства към теб персонално, ти представяш обаче образ, и когато е  тайна нещо от него, буди любопитство.
Успех и обърни внимание и на хубавите неща, писани за теб!

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 09:47 от passionbiojuniper

# 3 558
Мисля, че до момента никоя от нас не е казала нищо лошо за килограмите на Стефи. Дори бих казала, че много пъти сме ѝ се възхищавали каква воля има и какво е постигнала в борбата си да свали излишните килограми. Освен да сме змии , можем и да сме благи. Хубаво е да се четат и помнят И тези наши коментари.

# 3 559
Мисля, че до момента никоя от нас не е казала нищо лошо за килограмите на Стефи. Дори бих казала, че много пъти сме ѝ се възхищавали каква воля има и какво е постигнала в борбата си да свали излишните килограми. Освен да сме змии , можем и да сме благи. Хубаво е да се четат и помнят И тези наши коментари.
Стефи се засегна от коментарите на Catcher.

# 3 560
Всеки си има критерии и няма нужда от етикети. Просто приемете, че за някои хора отслабването не е постижението на живота. Има къде къде по- сложни неща, достойни за "шапка долу". Всекиму според дефиницията за "борба".
Не знам как да го кажа по- направо, но болните хора почти не отслабват. Лакомите, като открият  "своя режим", свалят по 20-30кила за нула време.

Почти всички истории на разни влогърки с формулировка "аз бях дебела" ( превод: странични обстоятелства, независещи от мен), но "отслабнах с много воля". (превод: моя заслуга е) са пълен булшит, акцентиращ само над положителното. И двете са си твоя заслуга, моме.

Е тука изобщо не съм съгласна!Храната лекува и имам много примери около себе си.Както разболява,така и лекува(не всичко естествено)

# 3 561
Стефи, чест ти прави, че се включи директно към коментрите за теб, ти си приятен събеседник, и както казват и другите момичета обърни внимание на положителните коментари по твой адрес, защото за теб определено има доста такива...а относно работата ти, нормално е да буди любопитство при хората, които те следят, напълно нормално е, едва ли е от злоба, на мен също ми е интересно...но щом не искаш да споделяш, недей, никой не може да те накара.

# 3 562
Относно Стефи- гейт, съгласна съм, че ако не криеше толкова упорито с какво точно се занимава (стандартното "семеен бизнес" в случая някак не е най- удачното обяснение), никой нямаше да рови из търговски регистри, да търси инфо в нета кой е баща й и до колко обичат да хапват октоподи, обилно поляти с вино. Шанели и Гучита винаги привличат вниманието и често асоциациите за притежателите им не са от най- положителните .
Съгласна съм, че препоръката за подарък, който ще е тип изненада не биваше да се пуска предварително в соц. мрежи. Уточнявам, че въпросните сторита/ видеа не съм ги гледала, от тук разбрах, че събитието тепърва предстои.
С удоволствие прочетох включването на Стефи- едно на ръка, че не се крие като мишок и не е от прекалено възвишените, които "не четат ТЕМАТА" в бегемама, защото са над нещата, още повече пък по време на ваканция Joy ; друго- макар и емоционален, показва прекрасен начин на изразяване; грамотност, която вече никак не е за подценяване, особено при всевъзможни псевдо- инфлуенсъри, оправдаващи се после или с редактор, или с упойката от претърпяната преди минути операция. Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved
За мен Стефи се оказа човек с позиция, твърдо отстояващ решенията и принципите си. Нищо общо с кухия пълнеж от балалайки, които уж ни затапват чрез малоумните си сторита.
Стефи, от днес започвам да те следя из соц. мрежи по- изкъсо. Heart Eyes
Дано буцата в гърлото скоро изчезне и много успех ти желая!!!

Мисля, че до момента никоя от нас не е казала нищо лошо за килограмите на Стефи.

Аз пък други спомени имам...  именно от тази тема разбрах, че е минала на хр. режим (защото преди това нон- стоп ръфала мекици, тъпчела се със сладоледи, не пропускала тортички и всякакви подобни изказвания, тип "заслужила си го е"). И състоянието на косата й се е коментирало. Не е била подмината от глозгане на кокалите в никакъв случай. Hands V

Твоя случай незнам какъв е и не ме вълнува ,но за доброто на всяко дете ,което чете тук и гледа видеа и няма пари за крем Арома се надявам наистина да сте трудолюбиви и с чист бекграунд.

+100000000000!!!

# 3 563
Не знам дали съм го казвала, но детето на Петканови ми е адски сладък! Не знам дали са лигави, фалшиви и така нататък, но ми харесва как си живеят. Имат и хубав дом, осигуряват необходимото на детето. Лигави са, но ми и харесват .
Абсолютен сладур е. Не съм виждала по-щастливо и усмихнато влогърско бебе от него.  People Baby

# 3 564
  • Пловдив
Дайте моля линкче за Стефи, че сега ми възбудихте любопитството, а не знам коя е?

# 3 565
Стефи, адмирации че се включваш тук, според мен не си и длъжна да се обясняваш. Наистина един от малкото с ясна граница на споделяне, полезни и интересни видеа. Надявам се да не мислиш дълго по-острите коментари, те наистина са малко в сравнение с общото мнение за теб. В миналите теми само хубави неща са се споделяли, даже в началото беше откроена като всеобща любимка и винаги изтъквана като човек със смисъл. Успех и чакаме ново видео в скоро време.

Дайте моля линкче за Стефи, че сега ми възбудихте любопитството, а не знам коя е?

Eто линка за канала ѝ
https://www.youtube.com/channel/UC-vLop90i8p3PEHtiUZgl-Q

И само да вмъкна не мисля, че тя точно трябва да се притеснява кое дете ще се сдуха не можейки да си позволи скъпа козметика. Не е с детска аудитория или със съдържание, което привлича такава.

# 3 566
Мисля,че по коментарите спрямо реакцията на Стефи се разбра какво е преобладаващото мнение за нея във форума. Simple Smile
П.п.
Някой беше писал,че му е скучно в тубата и няма какво да се гледа.
Започвам да влогвам-"Живот на номад"ще се казва каналът,чудех се дали да не е "Кралицата на БДЖ",имам си и един куфар от Джъмбо 'дето е мой верен другар,перфе съм вече в събиране и разопаковане на багаж.Истории бол пък от постоянното ми пътуване с железния кон, и пренасяне на багаж от квартира в един град,дома на моята половинка/мъж/годеник,дома на наще, дома на баба.
Мари Кондо пасти да яде как подреждам куфар и как си намирам кое къде беше  
в толкоз къщи. Bowtie

# 3 567
Ухааа, супер звучи тоя канал, успех!!! Къде ще пътуваш първоначално - България, Европа или по-далечни места? То не че има значение, ама ми стана любопитно.

# 3 568
  • Някъде там
Баклавата чакаме линк.😊

Влогове от пътувания са ми най на❤️
Гледат ми се видеа,как да организираме почивка със всички подробности в поредици от организацията до влог от мястото,но такива рядко се намират.

# 3 569
Извинявайте, обаче да казвате, че е нормално да ви е любопитно какво работи след като е казала, че имат семеен бизнес вече не е нормално. На мен ми беше любопитно преди да го каже това, но това ми беше напълно достатъчно.

Не се оправдавайте с "нормално е", защото невинаги е.

Общи условия

Активация на акаунт