Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 102
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 600
А, сега де LaughingRolling Eyes
Скрит текст:

# 3 601
  • София
Много къси крака Joy Само 1.50

# 3 602
  • Варна
Ееее тотална излагация от Филипс!
Моната кърмила 2 месеца и ще ми обяснява тя за кърменето и проблемите с него !

# 3 603
Не съм я гледала, но по принцип най-тежко е точно в началото, мине ли човек първите 2 месеца, натам става по-лесно.

# 3 604
вие много ми извъртяхте думите обаче.
Разясних само защо хората любопитстват за това откъде идват парите за скъпи неща в България. След което някой тук ми обяснява как аудиторията на Стефи била само от богати и зрели жени (да поизвъртя и аз малко сега) . Заради , което се включих да поясня ,че няма как от 12000 човека в ИГ всички да са богаташки.

Вече дали на някой му е приятно да си показва скъпите или евтини неща пред по-бедна или по-богата аудитория мен не ме грее.
Аз вярвам че ценното е така или иначе невидимо за очите Wink

# 3 605
Абсолютно може тези 12хил да са само заможни и зрели жени. Това са една шепа хора на фона на София, като пък ги разпръснеш на фона на страната, че и чужбина са нищичко. Някои хора може да не са заможни, но да си харчат парите точно за вида козметиката, която тя показва. Чрез съдържанието си тя привлича аудитория, не обратното. Това им е грешката на хора като Ивана, Валери и Пепе - драпат за фен база, която да ги следва без да знаят те самите какво представляват. Следвайки тренда се обезличават и омаскаряват, затова са и толкова критикувани - на един стан едва смогват, а искат навсякъде да огреят.

# 3 606
  • София
И на мен ми беше любопитно, но не заради гримовете. А просто ей така- с какво се занимава, защото говори добре.

Може и аз да съм в грешка, но чанти и червила не са стандарт автоматично. Не е нужно да си много богат, за да можеш да си позволиш теЗи неща. Може просто да са ти приоритет.

# 3 607
Ееее тотална излагация от Филипс!
Моната кърмила 2 месеца и ще ми обяснява тя за кърменето и проблемите с него !
Точно. Ами да беше почела книжки или да беше потърсила консултант по кърменето, щото кърмата не се има или няма, тя се произвежда на момента от тялото спрямо сигналите му. Подобен призив като нейния в Световната седмица на кърменето е смешен, не целя да обидя никой, но подкрепата за кърмене не се състои в това да кажеш - нямах кърма и това е ок. Напротив, имало е проблем и той е имал решение, не го е потърсила обаче. Моля не се засягайте от поста ми, самата аз имах труден старт с кърменето, всеки ден споделям опит с други кърмачки, много жени се отказват като нея от липса на информация и липса на мотивация. А проблеми с лактацията има във всеки период, първите 2 месеца са решаващи за установяване на добра лактация, но усилията не спират там. Неуместен е този пост за мен. Няма нищо общо с подкрепа за кърмене. Sorry but not sorry.

# 3 608
Няма водя този спор повече , просто живо се интересувам от начинът на живот ,който води болшинството от хората в БГ и съм наясно какви кремове могат да си позволят.

Така или иначе ако Стефи продължи със здравословното хранене и добър спорт бързо ще осъзнае ,че нито от скъпи кремове има нужда , камо ли от чанти. Пожелавам й го!

# 3 609
  • Някъде там
Стефи я обсъдихме подобаващои тя се включи даже с хубаво обяснение.
Пепка обаче има нужда от помощ,за плочки ли за деца ли,малко мешана скара в едно изречение направи,ама карай.
И пак Фичката не го показа.
Интересно ми е това разделение.Той се показва само в неговия си,тя само в своя с децата.
Много голяма промяна след пътуването до Дания виждам.
И тия промени по тоя апартамент все се случват и се случват втора година вече,а нищо на лице не виждаме.😉

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 15:24 от daviz

# 3 610
Oliveе извинявай, но не ти разбирам мисленето (смятам че не спорим, водим дискусия). Иронично ли твърдиш, че имаш наблюдения върху всички в България и кой точно по колко ѝ за какво харчи? Абсурдно ми се струва, ако не е така.

И какво значи да има нужда от кремове и чанти? Ми че то и от тогава дай да се лишим от всичко, от което нямаме абсолютна нужда. Може, купува, кеф ѝ. И аз имам нужда от не повече от 5 чифта обувки, ама отдавна съм ги надминала, че и не спирам да купувам.

# 3 611
  • Варна
Тя Мона се консултирала с Ася Демирева за кърменето в самото начало .
Супер .. значи после толкова ти се е кърмило щом не си я потърсила отново след 2месеца.
И аз не искам да засегна никой , но и за мен кърменето е борба от ден 1 с бебето , но това не ме отказва + бебето ми спря да наддава на 3 месеца и пак не се отказах.
Всеки сам си решава, но в случая не съм ОК такива дами да се канят и да говорят на тази тема !!!!

# 3 612
  • София
Факт е, че хората нямат пари. Но не за чанти и червило, а за жилища, за лекарства, които се пият с години, примерно, за наистина хубава и качествена храна и т.н. Все неща, които не са инцидентна покупка, а си вървят постоянно като разход.
Другото важно е, че влогърките приоритизират по други начини. Сами казвате, че сте виждали Стефи често да ходи с дрехи от HM и Зара. (Понеже не я следя, цитирам прочетеното тук). Аз пък виждам Ивана колко хиляди серума си е купила, а не си е взела едни свестни чепици. Това се отнася и за Пепе. Тя пък "инвестира" в брънчове и се мъкне с едни и същи галоши вече 2-3г. Мисълта ми е, че повечето влогърки нямат балансиран начин на харчене и равномерно разпределени разходи и някой като види нещо по- скъпо, си представя, че всичко друго к е такова. А то не е по всяка вероятност.

# 3 613
“София какво правииш?” Как смее това детенце да си играе отзад ВЕ?!? :/

# 3 614
  • Варна
Антоанета се нуждае от съвет за рождените дни на дъщерите ѝ, така го каза в единствено число. И каза "отиваМ да избираМ"  плочки за апартамента. Пак в единствено. Същевременно имаше човек до нея в колата, стори ми се, че беше Филип..
Също след изречението за плочки каза, че има промени, за които ще каже скоро във видео. Но за апартамента ли , не става ясно.

Общи условия

Активация на акаунт