Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 109
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 615
Съгласна съм с казаното за Мона.
Не виждам тя какво има да каже за кърменето. Срещнала е трудности, имала е проблем, но не се е справила с него.
Аз също не кърмих успешно, затова и не си позволявам да давам съвети. Въпреки че много неща изчетох и на теория изглежда ясно, но на практика е съвсем друго.
А пък дори и да кърмеше успешнл пак смятам, че не е компетентна да дава съвети по събития и семинари. Най-малко, че проблеми с кърменето могат да възникнат на всеки един етап и няма как с 4-5-месечно бебе да дава адекватни съвети за кърменето на едногодишно, да речем.

И като цяло, събитие за кърменето, организирано от Филипс....

# 3 616
На мен ми харесва поста на Мона. Като е кърмила само 2 месеца, какво? 🤔
Ама то като Пепе и Триумф.
Само чашка С и нагоре стават за рекламни лица.
“София какво правииш?” Как смее това детенце да си играе отзад ВЕ?!? :/
Мен не ме подразни. Съвсем нормален въпрос. И на мен ми стана забавно как се подаде играчката отзад. 😜
П. П. Децата се возят с колани. И са с родителите си на пазар. В случай, че не сте забелязали.

# 3 617
Браво на майките героини -кърмачки, ама не бъдете така категорични, че звучите като Пепа. Само това ще кажа. Че Мона не е най-подходяща за тази кампания, това е ясно.
Стефи и аз не знаех коя, не ме интересуват много гримове. От нашите бютита следя само Боряна. Някак си ми е най-близка до моя начин на гримиране, а и има и други полезни видеа.
Кажете някой чуждестранен  или бг влогър с хубави пътеписни видеа. Онзи ден рових за дестинации, които ме интересуват и всичко, което прегледах беше много аматьорско и неинформативно. За начало Рим ме интересува.

# 3 618
За апартамента говореше според мен. Аз също идвах да споделя за "отиваМ да избираМ". Тотален игнор на Филипчо и неговото съществуване.
П.С. София не се вижда как точно се вози. Аз залагам на "без столче".

# 3 619
Както и да се вози, аз не кометнтирах това, а това, че просто всяка една приказка към друг човек, казана от нея, ми звучи толкова фалшиво и издегустирано. Може проблема да е в моя телевизор

# 3 620
Категорична съм, че постът е рекламен и няма нищо общо със Световна седмица на кърменето, няма един таг кърмене дори. И съм категорична,че тя няма какво да каже по темата, защото тя не е успяла да се справи с проблемите с кърменето. Не осъждам избора й, осъждам фактът, че тя с този пост ще откаже няколко жени от това да се справят с проблемите с лактацията, което не е подкрепа на дадената кауза, използвана за пълнеж и реклама на Филипс. Нямаше да дразни поста изобщо, ако не беше вмъкнала ССК в него. Даже оставих коментар, да видим дали ще бъда изтрита и блокната😂

# 3 621
Не съм виждала досега децата ѝ без столче. След толкова стриктно следене на канала ѝ не разбрахте ли, че просто тонът ѝ е такъв, така си говори.
И тия промени по тоя апартамент все се случват и се случват втора година вече,а нищо на лице не виждаме.😉
Чака договори за реклама, не ѝ се ще да пуска безплатно Trollface
За единственото число - угоди му за пода от бетон, който в моите очи е толкова лоша идея, че нищо чудно да е поискала в замяна другото да избира тя.
Според мен малко се надцениха с ремонта. Не става да оставиш майсторите сами и да обикаляш насам натам. Вече вероятно са разбрали, че трябва да им стоят на главите и пак не винаги става с първия избор.

# 3 622
Не съм виждала досега децата ѝ без столче.
Аз съм.

# 3 623
Не бъдете толкова категорични в това, че който не е искал, той не е кърмил. Не следя Мона и не коментирам поста.  Спирам с темата,  защото не е по темата. Wink

# 3 624

Нямаше ли едно видео, в коеото София стоеше права между седалките?

Отивам, избирам, децата ми и на мен ми направи впечатление.

# 3 625
  • София
За Пепа ли става дума?
Ако да, то винаги е било така, просто сега го вербализира. Тя си е егоист по природа.

# 3 626
Бакшава ама не в букинг ..дзак  гУтово.Щото така и аз мога😜.
Аз примерно като студентка разбрах случайно,че тогавашното ми гадже ми изневерява😂 от едно не познато момиче във влака.
Е, как непознато, пък за гаджето си разбрала?

Оказа се ,че му е роднина и ми каза ,че е на морето при гаджето си.(при баба си беше там)Без да знае аз каква съм  му.

# 3 627
Ето един влогър , който не буди в мен не здраво любопитство - Денислава.
Момичето си прави гримовете на един и същи фон , веднъж май показа гаджето и родителите и това беше.
Направо я виждам как гори ,докато се гримира и какво удоволствие й доставя това. Еми колко пари изкарва не съм се замислила или къде живее , или какво друго работи , както и в темата не е била обсъждана май.

Значи има начин ,ако решиш да не показваш и да правиш нещата по толкова деликатен начин , че да не е проблем с чий си си купил гримовете.

# 3 628
  • София
На мен ми беше интересно Кало и Звезделина как са събрали пари за ремонта. Щото това вече са много пари. И Валерката с какви пари си позволява толкова екскурзии. (Там все още ми е непонятно) За останалите е по- обяснимо.
Погледнах инстаграма на Звезделина. Ами, готино се облича. Не всичко е в мой стил, но определено е доста добре. Приятни снимки. 

# 3 629
Валери нали е с Мартин ,защо се чудите толкова?

Общи условия

Активация на акаунт