Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 055
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 630
Това вече ме изненада. Кажи къде, за да я наредим до другите без столчета.

# 3 631
Кало и Звезделина предизвикаха такъв интерес защото гръмко обявиха, че всичко сами са си постигнали и направили без кредити и помощ от роднини. В последствие се разбра, че имат по подарен апартамент на човек, единия са го ремонтирали, другият май беше продаден, така и не разбрах аз всъщност дали и от втория има инвестирани средства. Не е за мен чак такава мистерия, ако не са губили време за учене и са работили едно 5-6 години на пълен работен ден двамата, но определено тръгнаха подвеждащо.

# 3 632
  • Някъде там
Валерката от закуски с помощта на Мартинчо 😉

Аз съм много впечатлена от снимките на това момиче,Симеона.
Много красиви

Разказите и в блога започнах да чета и много ми харесват.
https://instagram.com/simeona.g?igshid=sxx73gr27yzb

# 3 633
пепа ламинат ли купува Rolling Eyes нали щеше да бетонира

# 3 634
  • Някъде там
Плочки,поне така каза.То при нея плочките може и от паркет да са, като Ахато😄.

# 3 635
Отказха се от тоя под. Преди беше споменала. То беше безумно решение за 16 етаж 🤣🤣

# 3 636
Това вече ме изненада. Кажи къде, за да я наредим до другите без столчета.
Писала съм и преди. Имаше стори как отива на събитие със Звезделина, stylish toast (ако не се бъркам) и София - всичките три на задната седалка, а София и полу-права. Съмнявам се, че съм единствената, която е видяла сторито.

# 3 637
Отказха се от тоя под. Преди беше споменала. То беше безумно решение за 16 етаж 🤣🤣
Не са се отказали. Каза, че има промяна, но пак ще си е бетонен. Плочките вероятно са за баня или кухня. Етажът в 18, става ми страшно само като го пиша...

Писала съм и преди. Имаше стори как отива на събитие със Звезделина, stylish toast (ако не се бъркам) и София - всичките три на задната седалка, а София и полу-права. Съмнявам се, че съм единствената, която е видяла сторито.
Явно е било нещо инцидентно, специално за столчетата уж ги следя изкъсо, но това съм пропуснала Grinning

# 3 638
И аз си спомням едно стори, не знам за същото ли става на въпрос, София беше изправена между двете седалки и танцуваше. Като цяло те май имат само едно столче, поне само едно е показвала Пепе.

# 3 639
Съгласна съм с казаното за Мона.
Не виждам тя какво има да каже за кърменето. Срещнала е трудности, имала е проблем, но не се е справила с него.
Аз също не кърмих успешно, затова и не си позволявам да давам съвети. Въпреки че много неща изчетох и на теория изглежда ясно, но на практика е съвсем друго.
А пък дори и да кърмеше успешнл пак смятам, че не е компетентна да дава съвети по събития и семинари. Най-малко, че проблеми с кърменето могат да възникнат на всеки един етап и няма как с 4-5-месечно бебе да дава адекватни съвети за кърменето на едногодишно, да речем.

И като цяло, събитие за кърменето, организирано от Филипс....

Има да рекламира Филипс Мончето, не че има нещо да каже по въпроса, или е приритала да кърми...

# 3 640
Ето един влогър , който не буди в мен не здраво любопитство - Денислава.
Момичето си прави гримовете на един и същи фон , веднъж май показа гаджето и родителите и това беше.
Направо я виждам как гори ,докато се гримира и какво удоволствие й доставя това. Еми колко пари изкарва не съм се замислила или къде живее , или какво друго работи , както и в темата не е била обсъждана май.

Значи има начин ,ако решиш да не показваш и да правиш нещата по толкова деликатен начин , че да не е проблем с чий си си купил гримовете.

Тя се гримира много добре. Но аз лично не мога да я изтърпя заради английския й. Гледала съм й половин клип. Личи си,че работи със страст и обича да прави това, което прави. Обаче говора й не мога да изтрая, като произношение, като глас. Иначе нищо лошо не мога да кажа за нея. Клиповете й са качествени.

# 3 641
Няма водя този спор повече , просто живо се интересувам от начинът на живот ,който води болшинството от хората в БГ и съм наясно какви кремове могат да си позволят.

Така или иначе ако Стефи продължи със здравословното хранене и добър спорт бързо ще осъзнае ,че нито от скъпи кремове има нужда , камо ли от чанти. Пожелавам й го!
Защо да осъзнае, че няма нужда от скъпи кремове и чанти, когато спортува и се храни здравословно? Какво общи има едното с другото?
А иначе човек и без крем Арома може да мине, защо му е?
Някакси ако си позволяваш евтини неща, никой не предрича катарзис и промяна на ценностите след като родиш, отслабнеш или почнеш да правиш йога. Но ако по някаква причина можеш да си купиш по-скъпи вещи, то рано или късно би трябвало да откриеш някаква “истина”.

# 3 642
И аз си спомням едно стори, не знам за същото ли става на въпрос, София беше изправена между двете седалки и танцуваше. Като цяло те май имат само едно столче, поне само едно е показвала Пепе.

Еми тия от Лорели като се стискат за две 😂

# 3 643
Магнитите на Валерие от посещенията й на сефорите по света.

Пепа май сама се е заела с покупката на материали за ремонта.

# 3 644
Именно, аз за това подозирам, че когато Сиена е в колата, София се вози без столче (и като  цяло май се вози така). Пепе каза няколко пъти, че и София ползва Лорели-то.
Та хич не мисля, че е инцидентно, но всеки е свободен да си мисли каквото иска.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 18:04 от Superficial

Общи условия

Активация на акаунт