Споделете кое момЧешко име ви допада

• 8 611
  • 182
  •   1
Отговори
# 135
И Дамян и Деян михаресват, но аз подхождам по друг начин: вие вече имате едно съкровище с името Калина, а според мен Филип и Калина звучат идеално заедно....Съжалявам ако това ви се струва нелогично и странно  Rolling Eyes

# 136
Максим е страхотно име. А и племенникът ми така се казва Heart Eyes

# 137
# 138
  • Бургас
Не харесвам Антоан и Максим, а от останалите най-много ми допада Дамян.

# 139
Дамян най ми харесва, но всички от иzброенити са хубави.

# 140
Деян ми харесва най-много,след това Максим.

# 141
Дамян ми допада най-много

# 142
Гласувах за Дамян, но ми харесва и Деян

# 143
Гласувам за Йоан Wink  bouquet

# 144
Май изборът ти става все по-труден и по-труден Wink

Абсолютно си права, направо съм  Crazy  ooooh!

В края на краищата ще си му дадете име, което на вас с татито най-ви допада Wink Ние си кръстихме мъника чак 2 дни след като се роди - такава бъркотия беше Wink))) И накрая хвърлихме всички в "тъча" с избора си на име - никой не очакваше Wink

# 145
Re: Moeto se kazva Samuil, mnogo e krasivo.Sushto taka mi dopada Milen, Stojan i dr.
Iskam da popitam kak moga da vmukna snimka na moja bebo.Predvaritelno blagodarja

# 146
Re: Moeto se kazva Samuil, mnogo e krasivo.
Iskam da popitam kak moga da vmukna snimka na moja bebo.Predvaritelno blagodarja
Красиво е името Самуил
Указания за поставяне на снимка и т.н. прочети тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825
Съжалявам за OFF-a

# 147
моята хувавица трябваше да се казва Филип, ама се оказа момиче:) Гласувах за Филип.Гледам статистиката и най-много гласове има за Деян и се чудя защо. Максим е също много хубаво име

# 148
  • софия
 newsm10 Дамян е супер!Аз преди да ми кажат,че ще е момиче(въпреки,че още не е сигурно100%,все пак) си бях харесала ДАМЯН или МАТЕЙ!Така,че аз съм за Дамян с две ръце Hug!

# 149
  • Габрово
Дамян

Общи условия

Активация на акаунт