Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 700
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен Simple Smile моето явно е мързеланко- усещам го 1-2 пъти смесено най- много по едно шутче или изобщо не го усещам.
Аз нещо имам усещането, че съм качила сто кг, като слон се чувствам и това ме тормози...
Марти, какво те притеснява от спането по гръб? Аз доста спах по гръб предният път- защото беба не даваше на една страна, сега по корем спя и гледам да подлагам възглавница...

# 166
Аз също се събуждам по гръб за жалост най-добре спя така , обръщам се на една страна будя се пак по гръб.
Все още не рита но усеща че се движи понякога особенно вечер като си легна.
Кошмари вчера сънувах освен това понякога не мога да заспя въртя се с часове.

# 167
Аз също се събуждам по гръб за жалост най-добре спя така , обръщам се на една страна будя се пак по гръб.
Все още не рита но усеща че се движи понякога особенно вечер като си легна.
Кошмари вчера сънувах освен това понякога не мога да заспя въртя се с часове.
Точно това с неспането не го разбирам Sad и предната бременост и сега пак едно и също- ококорвам се по някое време през нощта и няма заспиване с часове, като цяло спя тежко и не се наспивам, с напротив Sad не мога да си го обясня, уж съм спокойна, но сън тцъ... и като знам, че после пак не се спи и ми е лошо от сега 😃

# 168
Рамзес, ами нали не се препоръчва, а и мен много ме боли кръста, аз заради това се и събуждам.

# 169
Добро утро и от мен Simple Smile Аз си спя както по гръб, така и на двете страни. Чела съм, че е най - добре на ляво, но на мен не ми създават дискомфорт другите пози, така че не мисля, че пречи. Иначе ставам поне по 4-5 пъти да пишкам, но пък веднага заспивам и за сега нямам проблеми със съня. Вече станах 17 г.с и още никаква следа от бебчо, явно заради тази предна плацента. Дано не чакам още много.

# 170
Доколкото знам относно неспането организмът се подготвя за, след раждането. В първите месеци бебето често суче или пие АМ понякога на час-два.

# 171
Здравейтеи от нас!
Много са ви палави  бебоците😁👣Моите май са мързеливи, не много често ги усещам,едното е с предна, другото със задна плацента.
Не мога още да повярвам, че утре влизам в 5 месец, като в съм съм.
Да ви питам с киселините и опъването на кожата на корема как сте, аз имам чувството, че ще ми се разпори корема😬
От онзи ден имам болки в кръста, и много се бях притеснила,корема малко твърд беше станал..
Аз спя предимно настрани, но понякога се събуждам и съм по гръб, но засега мисля, че не е проблем.

# 172
  • Гърция
Добро утро и от мен.
Снощи и аз имах едни разтягания направо се схващам и стоя така😲 известно време докато отмине.
Алекс аз живеа на о.Крит и тук в този град, където живеем шезлонги не се плащат, само напитки кафето почва от 2,50 и можеш да си стоиш цял ден.
Жалко че не ми е разрешено да влизам в морето,само го гледам от далече .А така обичам да плувам, но ще пропуснем тази година.🏊‍♀️
Пожелавам ви лек и спокоен ден😊

# 173

Минавам да ви почерпя, днес съм рожденничка и имам юбилей 😊🎂
Хубав ден и от мен!

# 174
Честит рожден ден, Мария бъди жива и здрава и много щастлива .. страхотно коремче си имаш... Сладурче и на мен около пъпа много ми се е опънала кожата и ме сърби .

# 175
Мария, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!
Monikrisi навсякъде съм като изпъната, мажа се с масла ала бала, а какви киселини имам от 3 дни, ще минавам на Талцид май.

# 176
Мария, честит рожден ден! Бъди здрава, много обичана и щастлива! ^^ Heart

Сладурче, кожата още не ми опъва много, но не знам защо от няколко дни, вечер бебето сякаш се разпъва и ме болят ребрата и от двете страни, както и имам чувството, че ми опъва пъпа отвътре, не знам как да го опиша. Киселините засега ги търпя и пия сода, прясно мляко или ябълка ям, за да поотминат. Ако стане нетърпимо Талцид или едно ментово, синьо в малко пакетче е, но не помня името Sad трябва да питам

# 177
Честит рожден ден, Мария Simple Smile успех на новото място, лека бременност и късмет!

# 178
Мария, честит рожден ден! МНого здраве и щастие.
Лана, и аз ги имам същите усещания понякога.

# 179
  • София
Мария, Честит юбилей!
Бъди здрава, щастлива, успешна и много обичана! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт