Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 691
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Момичета биолектра някоя да пие , както и биозин мама и пренател  ? Ако да как ги пиете . За първото май не трябва да се ядат млечни продукти при приема или бъркам

# 151
Аз пия пренатал по 1 сутрин, няма значение храната

# 152
AlexM1590 бих взела двойна ,но града в който живея не го позволява навсякъде са байърчета.

Една количка трудно бутам камо ли двойна ,а и каката от сега е 13 кг +7 кг сегашната ми количка става 20 кг и кусур с багажа Disappointed Relieved
Другата година смятам каката да я дам септември на ясла ще е на 2год и 4 месеца

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 12:45 от kikair

# 153
  • Sofia
Здравейте съботно и от мен! Да прибавим още един мъж в отбора - на 31ви на ФМ вероятно ще го потвърдят, бяха доста категорични на първата.
Фередита, бързо възстановяване!
Аз пък се мъча с болки в ставите всяка вечер. Преди това разтягане в таза започна чак 8ми месец, а сега още в 14 г.с. Имам чувството, че краката ми ще се откачат, буквално...
А за протокола - около +1.5 кг съм в края на 14 г.с.

# 154
Страшна жега е Sweat Щяхме да ходим на басейн, но се отказахме.
Моята госпожица през нощта си правеше парти отново. Събудих се и се беше настанила отляво и там ми беше стегнат корема. Head Band
Сега хапнах и ще се опъна малко.

# 155

Ето го и моят корем 16с.г.4д.Впера се тегли +2 кг, 53кг,оше не съм стигнала първоначалните си кг преди да отслабена, заради повръщането.,нооо има време 😀
При нас е студено, около 20 градуса
Кикиарче, защо не помислиш за слинг или раница, аз смятам да си взема слинг, раница имам от баткото.

# 156
Момичета,отдавна не съм писала,защото имахме смъртен случай в семейството и беше кошмар,болници,погребение ,веднага след това отидох на лекар,защото изпуснах и часовете при наблюдаващата ме и тя излезе в отпуск.Малката ми бенка е добре слава Богу,но все още аз не я усещам.Два пъти докторът при който ходя на частно отделно ми казва,че съм с предна плацента,но пък проф Марков ми каза ,че съм със задна и малко ме притеснява това разминаване и най-вече ,че не я усещам,а в сряда влизам в 17 седмица.Според вас възможно ли е да е объркал Марков?

# 157
Кикаир, и аз мисля, че със слинг или раница ще ти е най-удобно с двете деца в началото поне.
Супрема, честито момченце ^^
Марти, аз се радвам, че днес съм на работа, че поне сме си на климатик в офиса Grinning много беше задушно цял ден..
Мария, страхотно коремче си имаш и ти ^^
Джули, моите съболезнования Heart според мен не е задължително да я усещаш още, не при всички е така. Разликата между предна и задна е доста голяма, честно казано. На ехографията не се ли вижда ясно? Правихте ли ФМ?

https://dzvranje.org/img/chtooznachaetpredlezhanieplatsentipopere_FB00E407.jpg - ето снимка за предна и задна, не виждам как може се обърка, освен ако лекаря не е крайно некомпетентен. Марков си е име, не вярвам да е допуснал такава грешка.

# 158
При мен на последния преглед доктора каза на акушерката да запише че плацентата е по лявата страна на матката. На мен това нищо не ми говори. Аз съм от вчера в 17 седмица и не мога да кажа че усещам нещо със сигурност. По скоро къркорене, но ми се струва че не е бебето.

# 159
Мария, страхотно коремче! 😍
Супрема, добре дошъл в отбора на момъка!😘💙
Джули, съболезнования! Пожелавам ви да нямате повече неприятности в семейството и от тук нататък бременността ти да протича максимално спокойно!❤ Професор Марков е голямо име в акушерството и гинекологията, дори в Пазарджик го знаем.😄 И аз не вярвам да е допуснал такава грешка. Бебето не е задължително още да го усещаш, спокойно, всичко е наред.

Ние сме на село, голям кеф е тук, хладничко, спокойно. Детски смях по улиците, мили и добри хора, много ми е готино. 😍 Дъщеря ми като ми видя корема (не сме се виждали 2 седмици) и веднага констатира- леле мамо! Много е пораснало бебето! Може ли да се роди сега лятото? Задължително ли е да е чак зиматааа? Хайде раждай го вече, със сигурност е ГОТОВО! 😁

# 160
И при мен е предна плацентата и усещам много приглушено движенията на бебето и доста рядко - вечер основно. Движенията са задължителни като усещане след 25 г.с.
А такова разминаване в определяне позицията на плацентата е много странно, но бих заложила на Марков 😉

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 22:19 от irmir

# 161
Другата седмица наблюдаващата ме д-р.Богданова(Тина Киркова)се връща от отпуска и ще я попитам и нея.Малко странно,но след три деца сякаш ми е за първи път и задавам малко глупави въпроси.Вие как се чувствате?Аз се чувствам здравословно много добре и нищо не подсказва за беболина,освен коремът ми.Само на погребението коремът ми стана много твърд за около 15 минути ,но всичко отмина слава богу.Аз продължавам да пия ФК и се чудя за витамини,защото докторката каза,че при моите изследвания и състояние няма нужда.

# 162
Момичета, беба пощуря 😂 егати скачането, направо цялата се треса и ме подритва в червата точно, а дори не съм пила нещо стимулиращо, нито съм яла шоколад или нещо подобно. Явно си пада нощно диваче, като мен до преди няколко години 😄

Лека нощ ❤️

# 163
Здравейте!

Джули, много съжалявам за загубата ви😔

Лани, като бях бременна с Виктория ѝ беше любимо да се разтанцува малко след 0:00 . Накрая е най-забавно и едновременно с това най-неприятно, защото движенията са отчетливи и се виждат дооооста , но пък такова опъване не е хич гот.

На мен започнаха да ми се разтягат ставните връзки май ииии много ме боли, не знам какво ще правя. Имам чувството , че ще ми се откачат крайниците, особено при таза. С малката имах подобни усещания към 7ми месец.

Ние сме в Гърция и плажуваме по цял ден. Ходим от плаж на плаж , но забелязах , че са се изхитрили и също както в България, са започнали да таксуват за чадър и шезлонг. Навсякъде е различно , но днес платихме 25 евра за два шезлонга с чадър...
Шофирането тук с голяма кола е кошмар , никой , никого не чака. Не спират по пешеходните. Честно да ви кажа съм малко разочарована. Гърция ми е любимо място за летните почивки , но промените са покъртителни. Преди няколко години пак бяхме идвали на Закинтос, страхотно място за плажуване, но тол колонките са вдигнали цените много , а са ги наредили през километър . За пътя от границата до Килини ни таксуваха 50€ някъде , ферибот-още толкова.

Физически се чувствам прекрасно, психически не чак толкова , но се надявам съвсем скоро да се оправя. Налегнали са ме много лоши мисли, сънувам кошмари и под действие на всичко това имам чувството , че се държа като пълен олигофрен.

Както и да е , съжалявам за отегчаващият ферман!

Вие как сте?

# 164
Добро утро!
Аз пак се събуждах по гръб през нощта. Не знам как ще се отуча.
Ланче и моята е много дива. През нощта, през деня също, то е скачане то е чудо. Като се закотви долу ниско и започне да ме подритва имам чувството, че ще излезе. Joy
Алекс, оф и аз имам някакви черни мисли.. Гледам бързо да си ги разкарам от главата, но не става. Дано отмине този период. Приятна почивка ви пожелавам. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт