Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 689
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, пиете ли витамини и ако да какви? На мен АГ ми предписа Пренатал, а д-р Георгиев в Надежда(фетална морфология) ми предписа Елевит. Незнам кое от двете да си взема
Аз бих взела Елевит предписаното от лекаря в Надежда.

# 136
Аз пия Допелхерц Актив Мама (по принцип ми е изписано Премама Дуо, но е със същия състав, почти 3но по - скъпо)  и Биозин мама. Редувам ги - 15 дни едното, 15 другото. Фолиевата съм я спряла. А сега ми изписа Магнезий + Б комплекс, но още не съм го купила.

# 137
Добро утро мамчета.
Feredita - хубавото е че вече всичко е наред, съжалявам че си минала през това.
На мен тази бременност ми е някак много странна, в смисъл начина по  който се чувствам. Все едно знам че чакаме бебче, но все едно някак отстрани ми се случва. Може би заради всичките притеснения дали всичко ще е наред и някак не си позволявам да се зарадвам. Не знам не мога да го обясня. Но някак не мога да се отпусна, а уж с първата било най-голям филм, а аз тогава си бях напълно спокойна и толкова щастлива.Чакам с нетърпение да ми дойде часа при Димитрова, може би след това ще успея да се зарадвам.
Имаме ли мама от Стара Загора ? На мм му нахвалили някакъв магазин за немски мебели там и мислим да се разходим да разгледаме, та ако някой е ходил ще съм благодарна да сподели дали си заслужава наистина.
Фередита, радвам се че всичко е наред. Сега повече положителни емоции ти пожелавам Simple Smile

Вabybu, все едно си писала с мойте мисли, но почвам да се отпускам по малко.
За витамините - аз не пия нищо след 3-тия месец и с първата бременност не съм пила. Ако жената се храни нормално мисля, че няма нужда. А на малкото човече му трябват микродозички витамини.
 И да се оплача-тази нощ в 3 се ококорих и без заспиване до 6, но за сметка на това проучвах бебешки колички 😁
Прохладен следобед 🐳

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 15:55 от irmir

# 138
Момичета, пиете ли витамини и ако да какви? На мен АГ ми предписа Пренатал, а д-р Георгиев в Надежда(фетална морфология) ми предписа Елевит. Незнам кое от двете да си взема

Изпих 2 или 3 кутии от Елевит-а, малката си расте нормално засега, даже е мааалко над норма.
В края на 4-и месец ми изписа магнезий Диаспорал и ми каза, че мога да спра Елевит-а, ако искам, но реших до края да си пия витамини, та днес ми дойдоха едни на Допелхерц, Актив Мама. Изглеждат добри като състав, сходни на Елевит-а, та ще пия тях засега. Не мисля, че пречи допълнително да си пиеш витамини.

# 139
И аз още от началото пия Актив Мама на Допелхерц, добри са. Фолиева също още пия, даже АГ като я питах преди кога да я спирам и тя ми каза- докрай ще я пиеш. Всъщност тя може да е имала предвид до края на опаковката, а не до края на бремеността.😁 В понеделник ще я питам.

МГФЕХ, честита ти мома!💗

# 140
Здравейте момичета,
Аз нищо не пия от 3седмици вече, което хем ме радва, хем се притеснявам така. От началото пиех Дуфастон до 12с, но шпа до 13с и Елевит до 14с, след тези срокове доктора казваше да спирам. Последните 2 прегледа все го питам какво да пия, защото вече нали нищо не приемам, някакви витамини ли трябва да взема? Той ми казва, че след като (Слава Богу) всичко е наред няма нужда да пия нищо.

# 141
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но се подлудих от задачки. Минавам само да ви се похваля че чакаме момченце 💙. Всичко е наред, вече усещам, че мърда. Отвреме на време ме понаболява корема... Сега на дневен ред ми е да махнем памперса с каката....

# 142
Нямам бактериии! Йее

Анита, честито момченце!

# 143
Марти, радвам се за добрите резултати от изследването 😊

Анита, честито момченце 💙

Фередита, дано всичко е наред и забравиш за неприятното преживяване скоро 💟

МГФЕХ, честито момиченце ❤️

Бях ви споделяла, че при по-рязко изправяне от стол или дивана ме прорязва ниско долу, много остра болка, за около минута и ме отпуска. На някой друг случва ли му се, че почнах да се притеснявам?

# 144
Бях ви споделяла, че при по-рязко изправяне от стол или дивана ме прорязва ниско долу, много остра болка, за около минута и ме отпуска. На някой друг случва ли му се, че почнах да се притеснявам?

И на мен се случва. В приложението, което имам пише това:

# 145
Алиса, успокоих се, благодаря ❤️

# 146
Ланче мисля , че всички ги получаваме и в моето приложение пише , че е напълно нормално.  Честито момиченце  на МГФЕХ и честито момченце на Анита 🤗 ...  Марти сигурна бях, че няма нищо притеснително.  По скоро от това , че матката сега е подута можеш да усещаш парене след полов акт при пишкането 🙂 . На мен от днеска ми започнаха пак болките в гърдите . Така са ми се подули.  На работа съм още иначе като се прибера ще ви напиша и аз какво ново имам изписано да пия . Може някоя от вас да ги пие тъкмо да си запиша и как ги приемате . 🤗

# 147
И аз още от началото пия Актив Мама на Допелхерц, добри са. Фолиева също още пия, даже АГ като я питах преди кога да я спирам и тя ми каза- докрай ще я пиеш. Всъщност тя може да е имала предвид до края на опаковката, а не до края на бремеността.😁 В понеделник ще я питам.

МГФЕХ, честита ти мома!💗
и на мен ми каза до края да я пия и аз я питах до края на кое, и тя каза до края на опаковката

# 148
Днес се замислих с две малки бебета колко чанти ще ми са необходими при излизане. Сега ползвам тази на количката, а ако пак сме на АМ 🤨 Мале освен това май ще трябва да мъкна две колички... Едната ще бутам аз втората ММ 😅Разликата с каката ще е 1 год и 9 месеца.

# 149
Днес се замислих с две малки бебета колко чанти ще ми са необходими при излизане. Сега ползвам тази на количката, а ако пак сме на АМ 🤨 Мале освен това май ще трябва да мъкна две колички... Едната ще бутам аз втората ММ 😅Разликата с каката ще е 1 год и 9 месеца.
По-добре вземете двойна. Ако се налага да излизате сами, ще ви е от полза. При нас разликата също ще е малка- година и 4 месеца.
Мъжа ми и сега си мъкне дисагите и съм го кръстила с гръмкото име торбалан , като излизаме, та няма да му направят впечатление 2 чанти отгоре.
Добре , че сме с голяма кола, иначе не знам какво щяхме да правим. Аз съм кралицата на багажите , сигурно и тир мога да запълня за една почивка , но засега се задоволяваме и със SUV😂😂😂. По-нататък като пораснат девойките не знам какво ще правим с мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт