Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 518
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, Честит рожден ден куршумчо, да си жива и здрава и много обичана мама и съпруга...
Беърче днес сме официално в 5-ти месец 😍 ... и честита първа покупка.. аз също мислих да купувам едно боди, но се отказах , защото искам поне да разбера пол първо вече много ме гложди отвътре.. Дано вътрешното ми усещане да е правилно...🙏❤
Днес ми е много мързеливо и сънливо , искам да ви попитам един малко деликатен въпрос.. но се притеснявам и повечето от вас може и да знаят , така че ще рискувам ...При вас случва ли ви се след полов контакт , когато уринирате да ви пари , понеже при мен е така и се притеснявах да нямам цистит или нещо друго , но после отминава след около час , а и нали скоро пусках урина и ми казаха че всичко е наред, така че не знам , нормално ли е?!?! Извинявам се за въпроса😕

# 121
Нямам и аз търпение вече да видя бебето. Как ще изглежда, дали този път ще прилича малко повече на мене, понеже каката е копие на баща си, руса синеока, с къдрева коса пък аз съм пълната им противоложност. Нали все пак момченцата приличат повече на майките си. 😁😁😁

# 122
  • София
Благодаря момичета за страхотните пожелания🤗, направихте деня ми още по-хубав!
Лу, честити потвърдени сини гащи 💙 Перфектни мерки има твоят младеж, не като моя дундьо 😀
Иви, сподели с лекаря си без притеснения. Щом отминава бързо мисля че не е опасно, но непременно го кажи и на лекар. Аз не съм имала такъв проблем, но то няма и откъде да го имам напоследък. Откакто в 15 седмица ми казаха, че към момента плацентата ми е превия тоталис, и ММ прочете за какво става въпрос, не смееше да ме докосне. Чак онзи ден на прегледа се видя, че се е вдигнала доста/както бях сигурна че ще стане/, и се престраши😀
Лана, имам вътрешно усещане, че името което аз бях избрала за момиче ще ти допадне. Може и да греша, но ако искаш да го чуеш вдигни палче, ще ти го напиша на лични.

# 123
Куршумчо честит рожден ден и от мен бъди жива и здрава и много щастлива 🤗 .. Лу ще обменяме опит с момченцата . Мен малко ме е притеснява , че чакам момче . В нашата рода само момичета са се раждали и с бебки съм се занимавала доста . Ще трябва доста да чета с момченцата . И аз се надявам много да прилича на мен 😁😀 Иви мисля , че няма какво да те притеснява, но попитай лекаря ти . Алекс честит ти племенник жив и здрав да ви е. Беарче честита покупка доста сладичко боди 😋

# 124
Ужасно беше момичета,ужасно Confoundedмина вече още не ми е добре от изследването но поне всичко е наред вече,имало е нещо но съм го изкашляла според доктора.Да говоря по-малко тези дни че ми било възпалени гласните струни.

# 125
Ужасно беше момичета,ужасно Confoundedмина вече още не ми е добре от изследването но поне всичко е наред вече,имало е нещо но съм го изкашляла според доктора.Да говоря по-малко тези дни че ми било възпалени гласните струни.
Бързо оправяне , миличка.
Повече почивка и така, всичко ще мине.

# 126
Добро утро мамчета.
Feredita - хубавото е че вече всичко е наред, съжалявам че си минала през това.
На мен тази бременност ми е някак много странна, в смисъл начина по  който се чувствам. Все едно знам че чакаме бебче, но все едно някак отстрани ми се случва. Може би заради всичките притеснения дали всичко ще е наред и някак не си позволявам да се зарадвам. Не знам не мога да го обясня. Но някак не мога да се отпусна, а уж с първата било най-голям филм, а аз тогава си бях напълно спокойна и толкова щастлива.Чакам с нетърпение да ми дойде часа при Димитрова, може би след това ще успея да се зарадвам.
Имаме ли мама от Стара Загора ? На мм му нахвалили някакъв магазин за немски мебели там и мислим да се разходим да разгледаме, та ако някой е ходил ще съм благодарна да сподели дали си заслужава наистина.

# 127
Фередита, бързо възстановяване! ❤ Важното е, че всичко е минало вече. Почивай си, мисли позитивно и разглеждай бебешки работи. Simple Smile

Бейби Бу, чувствам се по същия начин! Много точно описано. Още всичко ми е супер невероятно... Предполагам, че и като се роди първите няколко дни ще се чувствам пак така. 😄

Ние довечера ще си ходим на село. Каката ни чака с нетърпение, днес вече втори път ми звъни да ме пита кога ще сме там!😄

# 128
Бейби бу, същата работа съм и аз.
От понеделник се връщам на работа и се радвам, че ще се разнообразя малко.

Беърче, знам че сме в една клиника (май), дано се засечем някой път, че имам да те черпя. Днес мина първата ФМ и по заръката ти е госпожица със сигурност Heartpulse! Отговаря си на седмиците и аз мога да се успокоя за следващите няколко дни.

# 129
Бейби бу, и аз така. И другото по различно от първия път е, че сега ме е страх за мен си. На мен какво ще ми стане, а не толкова за бебето което нося. Много е странно. От давам го на това че има друго, по голямо дете и подсъзнателно мисля, ако на мен ми се случи нещо то какво ще прави.

# 130
Ееее хайде Топ-че, честита ти девойка! 😘 Много се радвам, че всичко е наред при вас, браво! 😍
Ти при кого се следеше?

# 131
Момичета, не са си мислете глупости. Hug То и аз постоянно съм във филма, ама гледам да се разсейвам.

Още не са ми излязли резултатите от стерилната урина. Сигуно чак другата седмица, а не съм в София. Ще трябва да и звъня ако има нещо. Дано няма нищо де.

# 132
Marthina, дано няма нищо. Докладвайте си резултатите после.

*bear, при Д. Ставрев съм, но изследването днес беше при Кръшков.

# 133
Момичета, пиете ли витамини и ако да какви? На мен АГ ми предписа Пренатал, а д-р Георгиев в Надежда(фетална морфология) ми предписа Елевит. Незнам кое от двете да си взема

# 134
Беър, и от мен имаш почерпка. Днес бях на преглед и отново позна - ще имам момиче. На седмото небе съм😍😍

Общи условия

Активация на акаунт