Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 515
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мамчета, аз не съм много активна. Много хубави коремчета. Аз да се похваля, на 01.07 бях на преглед, всичко е наред и доктора ми каза МОМИЧЕ, еее аз очаквах този път да е момче. Имам две близначки момочета- те много се зарадваха, че ще си имат сестричка.

Mishi, честито Simple Smile ние сме три сестри и е много готино от личен опит:) така че за тях си е голям кеф.

Беър и аз харесвам много име Михаил и производните му:) харесвам и Рангел. Даже и при мен в списъка ми фигурират, но от сега знам, че няма да вземем лесно нашето решение, освен ако бебо не ни го подскаже или не се роди с него. Тъкмо си харесаме име и хоп, някой познат ни изпреварил и кръстил детето си с него.

Чувала съм истории за родители, които споделят, че уж са си измислили име на детето, но като се роди някак си чувстват, че не му отива и им хрумва ново "от въздуха". Ще видим, ще видим...

# 106
  • София
Здравейте момичета,
идвам да ви почерпя, днес имам Рожден ден

Като прочетох на снимката, че бебчо е вече 252 гр., и започнах да оставям храна на щъркела от съседната къща. Да позаякне до Декември, че как ще го носи този моя дундьо  Stuck Out Tongue Winking Eye Аз още не го усещам, но май по-добре, че с това си тегло ще са яки ритници...

Привет на Новите мами, лека и безпроблемна до края Hug

Фередита, сърдечни прегръдки от мен. Пиши какво е станало, че те мисля Hug

Алексче, честит племеник, да е жив и здрав, и да расте много щастлив Blue Heart

Сладурче, страхотна двойна радост, това беше и моята мечта-две момиченца накуп Heart Eyes

Беърче, ММ е Михаил. Когато е добричък е Мише, но когато ме ядоса е Архангелеее Grinning Супер универсално име, и мое много любимо.

Лукресия, изглеждаш страхотно, а и страшно ти отива. Успех на прегледа днес Hug

Миши Миши, страхотна новина, честито момиченце. Аз съм средното от 3 момичета, и да ти кажа страхотен купон беше като малки. Момче само щеше да развали отбора ни Blush

# 107
Миши, честита девойка! Ей, няма да има мъже за нашите момичета в темата, значи. Grin
Куршумчо, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много успешна.

# 108
Беърче, Михаил беше моето мъжко име, но мм не беше мн съгласен, аз мн го харесвам и Йоан също, но на мм и това не му хареса. Добре, че за сега е мома 😁
Миши, честита девойка, май наистина водим за сега с момите 😊
Куршумчо, честит рожден ден. Много здраве и лека бременност. 🤗
Фердита, дано вс мине наред,.
Алексче, честит племенник. Сега роди на мъжа ти сестрата, нали? Да е живо и здраво юначето.
Благодаря ви момичета за съветите за цистита, мн е неприятно, дано само не навреди на бебо. Пия някакви чайове, само това ми дадах в аптеката. Вчера търсих червена боровинка в магазина, но не намерих, но пак ще проверя в др магазин. Ще пусна и урина, но ще е във вторник чак. Нямам си на идея тук къде мога да отида на изследвания и ще чакам докторската да ме насочи, тя е българка и се надявам да си допадне, че нямам др избор. При нс е хладно времето около 20 градуса, но така ми е добре.
Хубав ден на всички!

# 109
Гледам списъка на първа страница. Тъкмо 11 момчета за футболния отбор! Футболен отбор с много мажоретки..😛😊 Живи и здрави да са ни, пък пола няма значение. 😉 Честита девойка, Миши!

Куршумчо, жива и здрава бъди! Много любов, късмет и най-важното - сладко дундаво бебче декември! 😊❤

Марти, хубаво мъжко име сте били харесали. В моя списък е МатеЙ. Но ММ естествено не го харесва.😂 Само ме затруднява този човек и все нещо се мръщи на всяко мъжко име и както на Ланчето мъжа ѝ - го обръща на бъзик и ги римува някакви измислици и нищо не предлага. А иначе е много ентусиазиран за покупки, размествания и ремонт.😁

# 110
Куршумче, бъди здрава и щастлива!
Марти, за момиче производното на Матей - Матея. Много е хубаво. Simple Smile

# 111
Ох и МатеА го мислих,ама.. Искам си Катрин и това е. Grin

Момичета, това означава, че още не са излезли резултатите, нали?

# 112
Здравейте!

Миши, честита девойка!
Фередита, успех миличка и бързо оправяне!
Куршумчо, ЧРД , много здраве, щастие и късмет!😉
Лу, супер коремче!

Мими, да , тя роди. Бебчето е дребно и е с “каска”(едно като купол, което му помага да диша)

Беърче, много ми е познато това с обръщането на имената.
Давам пример за част, от това , което чух досега:
Ава(Ейва)- хаха, ще я наричат Ава Крава.

За момче ние имена мислехме ,но не стигнахме до консенсус , а след това аз разбрах пола и не слушах😂😆

Имаме си много дами, момчетата са кът, но пък със страшно сладки мами.

Беърче, ММ също е много голям ентусиаст за ремонти и покупки, но шегичките му понякога не са ми забавни, особено като се опитвам да намеря име за детето ни.

Аз също съм една от 3 сестри, с малка разлика ,и ми беше супер забавно. Винаги сме се подкрепяли.

Марти, аз бях предлагала Катрин иии беше оприличено на катран.

Без име няма да останат, с щерката бяхме от онези случаи , свели избора до 2 имена (решили да изберат като се роди бебето) и накрая се появи съвсем различно име .

Ниее май избрахме име , но не съм сигурна. След всички подигравки и мисления , спонтанно се сетих за него. И двамата го харесваме , интернационално е. Не е дълго обаче и не си отива особено с Виктория , но пък няма перфектното име , за нас.

# 113
Беърче, Михаил беше моето мъжко име, но мм не беше мн съгласен, аз мн го харесвам и Йоан също, но на мм и това не му хареса. Добре, че за сега е мома 😁
Миши, честита девойка, май наистина водим за сега с момите 😊
Куршумчо, честит рожден ден. Много здраве и лека бременност. 🤗
Фердита, дано вс мине наред,.
Алексче, честит племенник. Сега роди на мъжа ти сестрата, нали? Да е живо и здраво юначето.
Благодаря ви момичета за съветите за цистита, мн е неприятно, дано само не навреди на бебо. Пия някакви чайове, само това ми дадах в аптеката. Вчера търсих червена боровинка в магазина, но не намерих, но пак ще проверя в др магазин. Ще пусна и урина, но ще е във вторник чак. Нямам си на идея тук къде мога да отида на изследвания и ще чакам докторската да ме насочи, тя е българка и се надявам да си допадне, че нямам др избор. При нс е хладно времето около 20 градуса, но така ми е добре.
Хубав ден на всички!

Преди няма и месец пих антибиотик за цистита,едно прахче беше,не му помня името.Доктора каза че не вреди на бебето.Благодаря ви че ме мислите момичета,утре ще ми я правят,днес ще си полежа тук.

# 114
  • Гърция
 Здравейте и от мен Куршумчо Честит Рожден Ден⚘ да си жива,здрава и много щаслива .Днес нашата мома не шава,а вчера беше много енергична 💃след прегледа. Имам леки болежки ниско в ляво,може би от разтягането.

# 115
Куршумчо, честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана! Heart

Алекс, честит ти племенник, да расте здрав и много щастлив!

Давам пример за част, от това , което чух досега:
Ава(Ейва)- хаха, ще я наричат Ава Крава.

Именно! Ей такива някакви ги пуска и моя и направо ми идва да го гръмна на моменти и накрая сменям темата. Последно беше измислил, че може да чакаме да порасне и тя да си измисли име. А междувременно щели сме да я наричаме Бебка...От една страна ми е смешно, ама от друга искам да измислим и да се приключва. Не още 5 месеца да я дъвчем тая тема..

Янка, аз нощем се събуждам по няколко пъти от "крампи" в най-ниската част на корема, към бикини линията вече. Пия магнезий Диаспорал, но ефект не виждам, освен че поне нямам крампи и на прасците. Същото се получава, ако се изправя по-рязко след като съм седнала или от колата например. Но защото съм русичка, забравих да питам лекаря, докато беше време и сега ще търпя. Дано не е сериозно.

# 116
Привет 😉,
Фередита,  дано всичко се оправи бързо!
ЧРД, Куршумчо! Здраве и много щастие!

Относно болките в ляво или дясно ниско долу и мен ме мъчат понякога, особено при рязко ставане или обръщане в леглото. Много неприятно усещане, но всичко е от нарастващата матка и разтягането на страничните лигаменти.

Хмм и при нас темата с името е деликатна...аз искам едно а бащата друго, но мисля, че за 5 месеца все ще успея с малко дипломация 😉

За терзанията и страховете ни за нормалността на бременността ни - мисля, че са неизбежни уви. Аз постоянно съм в някакъв филм, но дано за всички това си останат напразни страхове 🙏🏻

Приятна и по-прохладна вечер 🍦🍦🍦

# 117
Ехооо привет! Сега се прибирам от фетална морфология,всичко е наред,вече на 100% е момче, 14см е, 197гр

# 118
Браааво на голямото момче, Лу!😘

Не се сдържах днес, имаме си първа покупка за беб.😍 Толкова се развълнувах и ми стана едно супер хубавооо...

# 119
Здравейте и от мен 😁
Фередита,  дано всичко се оправи бързо и безпроблемно
ЧРД, Куршумчо! Здраве, щастие и много много любов ♥️♥️♥️
Аз да ви кажа каква шматка съм. Решила съм че съм на преглед на 5 юли /утре/и днес съм си излезнала на кафе и ми звъни акушерката в 10.30. Пита ме няма ли да идваш??? И аз шаш и паника, като взех да се извинявам, и хайде бързо на колата и при доктора. Важно беше че подновявам болничния. Иначе с бебето всичко е наред. Расте си и подскача. Пуснах пак БХС с интегриран риск, и не съм казвала на доктора че чакам резултат от пренатест, че ще се ядоса. За него всичко е наред. Само другия на частно дето ме стресира. Между другото днес звънях в националната генетична лаборатория да ги питам кога да чакам резултат от пренатеста и една много любезна докторска ми обясни че преди понеделник да не се надявам, но като ми гледа първия БХС не очаква проблеми. Ох, дано дано че да се зарадвам и аз най накрая на тази бременност.

Общи условия

Активация на акаунт