Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 514
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро Simple Smile
Бебчето го усещам около пъпа и малко под, според мен няма да се вдигнат, а ще порастват и затова се усещат къде ли не по- натам Simple Smile
Алекс , благодаря за инфото за марките. Аз също съм доволна от некст, mother care и mammas и papas , пазарувам си ги директно от сайтовете през бг посредник за доставка. Моята сушилня свива малко, затова залагам на малко по- големи размери. Принципно мн значение има и как върви бебчето- някои на 2м са големи колкото други на 5-6 , съответно и размерите така Simple Smile затова не се запасявам с мн неща от един размер. С каката ( края на октомври) ползвах зимата ромпъри и бодита с къс ръкав, всичките бодита с дълъг и ританки останаха неползвани 🤷♀ Също в началото ми бяха по- удобни тези с милионите копчета, защото ме беше страх да й ги мушна през главата, но закопчаваш като луд...

# 91
Аз съм толкова щастлива, че имаме име и няма коментар по темата-винаги съм искала Никола (на баща ми) и като разбрахме ,че ще е момче с термин 17.12 ММ каза-"Чист Кольо"!
ЗА момиче обаче ще имаме проблеми, но това ще е някъде след 2 години най-скоро.
А Иначе Михаил мнооого го харесвам Simple Smile

# 92
Здравейте и от нас💜👣💜
Марти, честита мома 💜, те и моите доста активни, но когато лежа предимно. Май женска, ще е декемврийската група😁
Мария хапвай червена боровинка за цистита.
Слънцето, добре дошла, живо и здраво бебе на финал
Джулия, честито момченце 💙
Тиква, и моето кръвно е много ниско, 90/60 с кафе
Беърче може и да е верен съня, но ти пожелавам по термин, да св роди момъкът 💚
Аз пък сънувах отдавна, че на 8.12 ще раждам😜
Моникриси, и моите са под пъпа, резултатите ти са наред, не се притеснявай 💜
Аз да ви се похваля, имаме си име за момиче 💜То отдавна е измислено, но снощи казах на мм и той се съгласи 😁

# 93
Меченце, Матео беше името. На галено (защото моя мъж мноого държи на галените имена Rolling Eyes) - Тео.
Дано се съгласи за женското име, че иначе ще е война. Grin

Бебето го усещам навсякъде. Под пъпа, около него, под ребрата. Понякога рита много ниско.. Нормално е, мисля.

# 94
Здравейте момичета,приеха ме в болница чакам да ми правят бронхоскопия,за капак се схванах зверски и едва мърдам :/

# 95
Да за цистит  и на мен червената боровинка ми е помагала . Благодаря на момичетата за подкрепата!!! 💙 Кикаир на мен ми е първо с един аборт по медицински причини преди това напълно нормално е да се притеснявам , когато знам , че първия път си беше живичко , но имаше проблем и се Наложи да го махнат . Да расте по голямо съм съгласна , но да изостава със седмици ... по скоро идеята на поста ми беше , че лекарката се обърка със сметките, защото то не е изостанало , а даже е наддало, но както и да е ☺🙂 както и за прекламсията не знаех , че е само за пренатест тъй като на моята сестра като и правиха бхс в Щерев имаше резултати и за нея . Явно има значение по скоро в коя лаборатория и при кой ги правиш тези изследвания  ...  Фередита надявам се бързо да се оправиш . Моето кръвно също си е все 90/ 60 което си е малко ниско ама по добре така ...

# 96
Minikrisi и аз съм в Щерев и по време на първата фетална морфология казаха че гледат и за риск от прееклампсия. Гледаха кръвоотока към бебето, мериха ми кръвното и казаха, че няма опасност, даже ми спряха и фраксипарина. Сега съм само Акард 150. Иначе бебето и аз го усещам от две седмици в ляво от пъпа, не е ниско долу, но вече сякащ започва и вдясно да ходи, много е приятно. Снощи ми беше много тежко и подуто, червата ми се разхождаха и къркореха и само си мислех да не ми разбутват бебето. Сега всичко е спокойно Simple Smile

# 97
Слънце благодаря точно затова и повдигнах въпроса 😘 .. 😁 странно е чувството да знаеш , че някой шава там вътре , но пък и най хубавото.  Аз вече нямам търпение да дойде декември.  Много искам да видя как ще изглежда.  Ние с моя мм сме от 12 години заедно и ми е интересно комбинацията от двамата какво ще сътвори. 

# 98
Притесненията с нищо не помагат.
През първата бременнос толкова се шашках на всеки преглед и на всяко изследване .На АГ му беше писнало от мене постоянно му звънях за най-малкото, сега го карам на по лек режим.
Даже на предния преглед ми вика "Абе ти къде остана не ми звъниш тревожа се за теб "😂😂😂

# 99
И на мен ми е интересно какво сме сътворили. ММ е със по - светла коса и зелени очи. Аз съм си тъмна. Интересно ми е какво от кого е взела. Grin
Фередита, бързо възстановяване желая! Дано всичко е наред.
Да ви кажа, аз започнах да пишкам много често.. Явно наистина си има нещо в урината. Дано излязат днес резултатите, да видим. :/

# 100

Момичета, ето ме и мен 17г.с+5

# 101
Lucrecia, супер изглеждаш!
И аз си взех същата блузка от Лидл, много са комфортни Simple Smile

# 102
Kikair, знам че тия притеснения не са ни в полза. Аз съм страшно притеснителна и преди преглед съм много неспокойна. До сега имах два пъти кървене, даже втория път ме оставиха на системи за 4 дни. Опитвам се да запазя спокойствие в такива моменти до колкото мога, че този стрес няма да повлияе добре на бебето. Та така, за сега съм добре, защото вчера бях на преглед и го видях, ама това ще трае още няколко дни и после пак почвам да го мисля 😁 Ще се стягам, няма как, но след два неуспеха не е лесно. Пожелавам ви хубав летен ден и само положителни мисли 😘

# 103
Здравейте мамчета, аз не съм много активна. Много хубави коремчета. Аз да се похваля, на 01.07 бях на преглед, всичко е наред и доктора ми каза МОМИЧЕ, еее аз очаквах този път да е момче. Имам две близначки момочета- те много се зарадваха, че ще си имат сестричка.

# 104
mishi, честито момиченце Heart
Лу, много хубаво коремче ^^
Фередита, успех с бронхоскопията, дано всичко е наред :*

За имената - аз ту харесам едно, ту друго, но ще е мнооооого труден избор. Мъжът ми хич не го приема на сериозно имам чувството и като му кажа "Харесва ли ти това име?" и всеки път го обръща на майтап и измисля някаква щуротия. Ще го стягам след ремонта да мислим, че няма време. В краен случай - пускам всички имена, които искаме в една купа и ще е на тото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт