Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 855
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро момичета, вчера мина моята втора фетална при проф.Марков.Всичко е наред, 19 г. с буболечка върви със седмица напред, 309 грама е, професора каза,че не трябва да идвам повече, но азси записах час за след два месеца за спокойствие.

# 586
  • Гърция
Здравейте момичета🤗Гледам че пишете за мазилата ,които се мажете .Аз се мажа със свинска мас разреден с зехтин вече,месец и половина и съм много-доволна.Усещам кожата си мека и гладка,а преди това ползвах кокосово масло. Мисля  живот и здраве бебка,като се роди да я разтриваме с мас . kikair,irmir Благодаря ви за информациата🤗

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 15:51 от qankasiderova

# 587
  • Sofia
Здравейте и от мен! Моята драма с пренаталния тест продъжава и сега направих тест при друга фирма. Думи нямам колко съм им набрала на тези, които 2 седмици не даваха никаква инфромация какво става с пробата ми. Сега се борим да върнат парите. Дано този път всичко е наред и резултатът е хубав, най-важното!

Аз засега се мажа само по корема, linea nigra нямам още, аз и преди късно я получих. За стриите - ами до кожа си е. Аз нямам нито една от предишната бременност, но дали ще е така и сега, не знам. Пия Про комбо прегна, но не мисля да се отразява на апетита ми.

В 17 + г.с. съм +3 кг и се чувствам мн напълняла. Ставите са мъка, походка патица доста често придобивам.

С имената и ние сме гола вода, все някакъв кусур намираме, така че не знам...

Хубав завършек на работната седмица!

# 588
Аз за сега мажа гърдите и корема само, чудя се мустела ли да купувам или Палмърс....имам още малко време. Още не съм качила нищо, но забелязвам, че коремчето някак изпъква вече, талията ми расте Grinning

# 589
Аз съм се спряла на имената Георгия и Петра.
Мъжът е твърдо против 1-вото, но нямам нищо против второто.
В името Петра съм се "загледала" по принцип от години.
Та, май то ще е.
А и името с фамилията ми звучат идЯлно(не е Пейчева - звучи ужасно съчетано с Петра Sweat Smile)

Колкото до стриите - използвам Био Ойл и съм много доволна.

# 590
А вчера си извадих един списък с имена, ама направо ме е страх да ги предложа. Grin Ако ги отхвърли пак сме в изходна позиция. Smile
По принцип ми е голям добряк, ама запъне ли се като магаре на мост..

# 591
А вчера си извадих един списък с имена, ама направо ме е страх да ги предложа. Grin Ако ги отхвърли пак сме в изходна позиция. Smile
По принцип ми е голям добряк, ама запъне ли се като магаре на мост..
Марти, а той има ли някакви предложения?

# 592
Меченце, питах го, каза че няма. По - добре, че кой знае какво ще измисли. Grinning

# 593
Здравейте, момичета
Отдавна не бях писала. На 17ти бях на консултация и бебето беше 297гр.,а вчера на фетална и беше вече 342гр.(добре сме порастанали за една седмица) Все още нямаме потвърден пол,засега е мома. Всичко е наред, само нисък хемоглобин, заради който ми изписаха феро фолгама 3*1табл.(още на консултацията), а вчера на феталната ми изписа и магнерот също 3*1 табл. за да се отпуска мускулутурата на матката, а и аг каза че магнезия подпомага и за по лесно раждане, т. к отпуска мускулатурата и даже ми препоръча до край да го пия.
Иначе по календар вчера на феталната бях точно 21г.с,а на видеозона показа 20 +1, т. е изоставаме с 6 дена,но аг каза всичко е нареди това е най важното.
А ето и моето коремче

# 594
Ето и от мен един корем в седмица 17+ Grinning
Стриите са от предишните две бременности, дано не се сдобия с нови.. .

# 595
Момичета, понеже изобщо не съм запозната с марките на нещата за бебета, а видях, че Philips Avent имат намаления сега. Какво мислите за техните продукти?

# 596
Момичета, понеже изобщо не съм запозната с марките на нещата за бебета, а видях, че Philips Avent имат намаления сега. Какво мислите за техните продукти?

Добро утро!

Мише, много зависи какъв продукт избираш. Примерно техни биби и шишета не бих купила, но имат ел.уреди, които са много полезни.
Ще кажа и защо не бих купила гореспоменатите продукти- бибите им са симпатични , но с пластмасова основа , а това се впива в бузките на бебето и не е удобно, шишетата им Вики не ги хареса, а и не са нищо специално, по-скоро плащаш за марката🙄

Джейче, много си фина, къде го събираш това бебче?😂😁😘

Аз от ранни зори съм в къщата да подреждам и оправям цялостно, малката е с мен , но спи в кошарата. Бебка мърда много, особено като клекна да свърша нещо.

# 597
Добро утро!
Аз за шишета съм се спряла на НУК за сега. Моята беба като съм в движение не мърда, седна ли започва. Grinning

# 598
Здравейте, сладурки!❤

Джейче, човек ако ни види мен и теб заедно никога не би предположил, че термините са ни в един и същи месец.😜

Относно шишета и биберони, ще заложа на НУК и аз. Щерката като беше бебе си хареса Томи Типи и бях много доволна също. Авент са адски скъпи и прехвалени, а всъщност по нищо не се различават от останалите марки, освен че наистина на външен вид са една идея по-симпатични. 😁

# 599
Став въпрос за ел. помпа, стерилизатор и уред за затопляне на храна и кърма. По - конкретно за тези продукти:

Общи условия

Активация на акаунт