Та значи сега да възстановявам по памет ...
Дорий, отдавна ви привиквам аз в Правец, вие си правите оглушки, ще се сетите че при нас е ПО- ДОБРЕ ...
Иначе снимките са от яслата на Никол .. тоя понеделник показах на директорката как да снима, че тя отдавна искаше да ми покаже как се храни госпожицата, че аз все им невярвам като ми кажат че е искала ОЧЕ ПАК супа и второ и трето ...
Добре дошла Рени, най- сетне се вясна в колектива бе сестро.. имаш много за разказване, така че викам да идвате направо към Правец, ти кво ще кажеш ?????????????????????????????

Вили, добре че имаш перфектно фотографско око душко, иначе аз съм голЕма оФца и забравих да се похваля че ИМАМЕ ОБИЧКИ вече ... Сложихме ги като бяхме при нашите, но понеже същия ден вечерта вдигна темп. и започна да я повтаря вируса и те останаха на заден план, та неможах много много да им се нарадвам на момента, но важното е че нямаше проблеми, нямаше нито ранички, нито гной, нито нищо, добре ги понесе, 3 дни ги търкахме със спирт и да чукам на дърво, всичко е наред .. сега на всички показва къде са БИЧКИТЕ
Проблема беше като влязохме вътре в студиото .. и като видя че мацката е с бяла престилка и като видя легло с бял чаршаф и разните му там мед. инструменти и реши че пак я водя за инжекция май (че нали още й бяха пресни спомените от инжекциите тук в Правец) .. беше чудо голямо, щом тати от колата я е чул и влетя вътре като попарен с думите: "ако държиш да й слагаш обици, като си идете прави квото искаш, а така да плаче - НЕ"
Ели, този сайт е много готин дето си го посочила, но как ще поръчваш от него или има магазин тук в София ... Моята идея за подарък също е ЧИН с дъска за рисуване, или Тоалетката на ЧИКО, но детската кухня дето й я взех преди няколко месеца въобще вече не й обръща внимание, само я треска с някоя играчка, та мисля да я разглобя и да я събера като я поиска да играе, иначе нищо няма да остане от нея до тогава ... същото май ще се случи с тоалетката .. .наистина е много готина и с Драго решихме нея да вземем, но май пак ще избързаме .. затова друг. седмица да тръгне на ясла, живот и здраве, и аз ще се поразходя из Ботевград да видя къде какво има и да реша ...
За партито обаче сме решили вече, и то защото нямам никакъв избор .. първо ще занеса всичко необходимо за едно парти в яслата, ще купя даже и чинийки и шапки и балони и всичко и мисля ние с баба й да се намърдаме там с обективите, само дано не си правя сметките без кръчмар ...
А към 17ч мисля да поканя най- близките ни дечица и мами у нас, защото в Правец няма нито детски клуб, нито сладкарница, а в ресторант не е място за детски рожд. ден ... затова така .... но има още много време, ще му мислим пак тогава ...
Хайде приятни почивни дни, аз ако се намърдам до комп. ще пиша, а ако някой засече КАЛИ из форума, да й слага белезниците и да свирка, ние идваме, щото на мен много ми липсват сутрешната доза постинг и прекрасните думи за всички - рядко прекрасен човек е тя

Аз ставам, защото днес свеки има рожден ден и докато Драго направо там ще дойде след работа, то ние с Никол трябва да подготвим тоалетите си и докато спи все още госпожицата, да ходя да гладя и да се оправям ... мислех че ще гледам филм днес, но тока спря и цял следобяд го нямаше ... но достигнах до много голямо прозрение за мен самата - добре е да няма ток понякога, че само тогава отварям да преговарям английските бумаги, я като светна, как го зарязах и се пренесох на комп.
До скоро и УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА на всички ученици!

...

да не би да сме те ОБИДИЛИ с нещо...
ако е така МОЛЯТЕ
прости ни и не ни лишавай от присъствието си...
- докато надписвахме кръщелното свидетелство, той непрекъснато разпитваше, кой къде и какво работи- родителите на детето, кръстниците, с какви коли сме дошли и ни взе телефонните номера на всички, та да се отбиел като идва в Русе. Някак си тези въпроси ми понамирисват, колкото и грозно да звучи.
и Приятни
.
, днеска, утре, ми то зимата ще дойде. Човек си прави планове все пак. Ами ако ме чакаха на работа например, какво щях да правя. Абе смотана държава.
Но покрай яслените емоции имахме и други. Правихме малък ремонт вкъщи, но от намерението за малък ремонт остана само думата "ремонт" и прибавихме "гаден", "ужасен", "проточен".
Мислех, че сме единствени гиганти в групата, ама имаме компания.
А иначе на каката харесва ли и в училище? Това всъщност ново училище ли е за нея? Целувки и на двете красавички
Хайдеееее, че доде времето за новата среща