Някои ОКТОМВРИЙЧЕТА са вече на плаж, другите още стягат багаж!

• 23 407
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Току що написах ужасно дълъг постинг и като видях любимото ми послание The page cannot be found и всичко се затри и ми иде да го счупя на 1000000000000000000000000000000 парченца тоя нет .... жалко че немога, ужасно съм ядосана в момента, но напук ще пиша пак, няма един комп. да ме разиграва мене ... ще целуне пода ей сегинка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Та значи сега да възстановявам по памет ...
Дорий, отдавна ви привиквам аз в Правец, вие си правите оглушки, ще се сетите че при нас е ПО- ДОБРЕ ...  Laughing
Иначе снимките са от яслата на Никол .. тоя понеделник показах на директорката как да снима, че тя отдавна искаше да ми покаже как се храни госпожицата, че аз все им невярвам като ми кажат че е искала ОЧЕ ПАК супа и второ и трето ...  Laughing Laughing Laughing

Добре дошла Рени, най- сетне се вясна в колектива бе сестро.. имаш много за разказване, така че викам да идвате направо към Правец, ти кво ще кажеш ?????????????????????????????  Grinning

Вили, добре че имаш перфектно фотографско око душко, иначе аз съм голЕма оФца и забравих да се похваля че ИМАМЕ ОБИЧКИ вече ... Сложихме ги като бяхме при нашите, но понеже същия ден вечерта вдигна темп. и започна да я повтаря вируса и те останаха на заден план, та неможах много много да им се нарадвам на момента, но важното е че нямаше проблеми, нямаше нито ранички, нито гной, нито нищо, добре ги понесе, 3 дни ги търкахме със спирт и да чукам на дърво, всичко е наред .. сега на всички показва къде са БИЧКИТЕ  Laughing
Проблема беше като влязохме вътре в студиото .. и като видя че мацката е с бяла престилка и като видя легло с бял чаршаф и разните му там мед. инструменти и реши че пак я водя за инжекция май (че нали още й бяха пресни спомените от инжекциите тук в Правец) .. беше чудо голямо, щом тати от колата я е чул и влетя вътре като попарен с думите: "ако държиш да й слагаш обици, като си идете прави квото искаш, а така да плаче - НЕ"  Laughing Laughing Laughing Но зора беше преди процедурата, щото като ги сложиха и се успокои, даже почна да си говори нещо ... абе важното е че нямахме проблеми след това ...

Ели, този сайт е много готин дето си го посочила, но как ще поръчваш от него или има магазин тук в София ... Моята идея за подарък също е ЧИН с дъска за рисуване, или Тоалетката на ЧИКО, но детската кухня дето й я взех преди няколко месеца въобще вече не й обръща внимание, само я треска  с някоя играчка, та мисля да я разглобя и да я събера като я поиска да играе, иначе нищо няма да остане от нея до тогава ... същото май ще се случи с тоалетката .. .наистина е много готина и с Драго решихме нея да вземем, но май пак ще избързаме .. затова друг. седмица да тръгне на ясла, живот и здраве, и аз ще се поразходя из Ботевград да видя къде какво има и да реша ...

За партито обаче сме решили вече, и то защото нямам никакъв избор .. първо ще занеса всичко необходимо за едно парти в яслата, ще купя даже и чинийки и шапки и балони и всичко и мисля ние с баба й да се намърдаме там с обективите, само дано не си правя сметките без кръчмар ...  Laughing
А към 17ч мисля да поканя най- близките ни дечица и мами у нас, защото в Правец няма нито детски клуб, нито сладкарница, а в ресторант не е място за детски рожд. ден ... затова така .... но има още много време, ще му мислим пак тогава ...

Хайде приятни почивни дни, аз ако се намърдам до комп. ще пиша, а ако някой засече КАЛИ из форума, да й слага белезниците и да свирка, ние идваме, щото на мен много ми липсват сутрешната доза постинг и прекрасните думи за всички - рядко прекрасен човек е тя  Heart Eyes

Аз ставам, защото днес свеки има рожден ден и докато Драго направо там ще дойде след работа, то ние с Никол трябва да подготвим тоалетите си и докато спи все още госпожицата, да ходя да гладя и да се оправям ... мислех че ще гледам филм днес, но тока спря и цял следобяд го нямаше ... но достигнах до много голямо прозрение за мен самата - добре е да няма ток понякога, че само тогава отварям да преговарям английските бумаги, я като светна, как го зарязах и се пренесох на комп.  Laughing

До скоро и УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА на всички ученици!    bouquet Heart Eyes

# 211
здравейте Hug

открихме учебната годинамного го харесвам този ден... но следващите УЧЕБНИ дни.. не ги долюбвам... домашни и задължение с които КАКАТА е отвикнала да се занимава и ще има едно мрънкане ... Crossing Arms ...

Диди стоически издържа церемонията по откриването, че и беше терсене още от вчерашната ВАКСИНА... за първи път вдига температура след каквато и да е било ваксина.. снощи не ни остави да спим и днес до 14-15 ч беше киселяк ... а и замалко да закъснеем за ТЪРЖЕСТВОТО в училище, след безсънната нощ.... ooooh!

Иренке, знаех си аз че има нещо ново във визията на Никол,.. ама за по-сигурно реших да си попитам... да са ви честити, че ние загубихме медицинските на морето и сега сме с нови, ама Диди хич не ми дава да ги пипам и всички процедури по смяната им я извършвам докато спи.... #Crazy

Кали, наистина защо вече не пишеш при НАС  Cry да не би да сме те ОБИДИЛИ с нещо... newsm78 ако е така МОЛЯТЕ  Praynig прости ни и не ни лишавай от присъствието си... Rolling Eyes

Рали, как мина първият учебен ден на вашия батко?

Ели, добре си го решила с тези подаръци, даже докато разглеждах снмките Диди веднага почна да сочи КУХНЕТО... тя много обича да играе с такива, в Патиланци редовно готви разни вкусотии на подобна КУХНЯ...

бременещите пишете как ви протича ежедневието с малчовци и други на път...

поздрави на всички и големи и мънички   bouquet

# 212
Слънчеви и усмихнати привети, мили Момичета и дечица!

Добре дошли в нашата хубава и усмихната, весела и приятелска Октомврийска темичка/ станала такава, благодарение на художествените оформления на нашата професионална дизайнерка- Вили, усета към красотата на нашата красива Иренка и творческите усилия на Ади/ на новите Ни попълнения- Жабка и Диорелка. При нас никога няма да скучаете, в това ще се убедите когато скоро се появи и Пимпа/ нейните постинги са уникални, както и на всички други пишещи тук Момичета/. Hug
Жабче, как се казва твоята красавица? Намери ли детегледачка? Hug
Диорелка, как е в дъждовен Лондон, целувки за Михаела! Hug
Мили, как е новата колежка, справя ли се? Как върви яслата на нашият нов ученик- Андреята? Баба скучае ли без прекрасният си внук? Hug
Ади, докъде стигна с организацията на партито и подаръка, избра ли вече?
Иренката, снимките са ви разкошни, а за къщите който си снимала просто нямам думи, а също и манастира. Честити Ви обички! Николетка е станала голяма красавица. Приятни мигове на рожденият ден на мама Пепи, да Ви е жива и здрава и все така да се грижи за Вас! Поздрави и за Илианка, да няма някой избранник на хоризонта? Hug
Вили, честита Ти ученичка. Все така успешно да се учи красивата кака Петя. Честит Ти нов аватар, красив е, винаги избираш най- доброто! Браво на Дидката за доброто поведение на какиният празник и честити нови обички на куклата Ти.Hug
Ралниче, честит Ти ученик и на Теб- Христо! Сложихте ли очилата, как ги прие? Играе ли си още с Кристина? Целувки и за Анджи, как мина кръщането? Hug
Пиленце, успех и на Вас със чаровната Симонка в яслите. Как мина морето, а пътуването/ нали Ти беше вторият шофьор/? Успех с довършването на ремонта. Hug
Дорий, ще го бъде ли кумуването? Целувки за Викито! Hug
Стели Мели, леко и успешно да е и Вашето ясленско начало с Валката. Таз стъпкова програма наистина звучи интригуващо. Hug
Мамарени, поздравления за новото кътниче на Ванката. Как мина ваксината, какво реши за яслата ще го пускаш ли пак? Hug
Волна душице/ Free soul/, много се радвам че се завърна при нас с малката красавица Мариелка. Кърмите ли се още? Честита Ти бременност, лека и безпроблемна да е тя! Hug
Козльо, целувки и за сладката бърборана бузанката- Наталка, а на Теб Ти желая по- малко дежурства и притеснения! Hug
Мирка- нашата работеща Бургаска мама, страхотно е че намираш време и за нас в забързаното Си ежедневие разпределено м/у работата, тичането по Танечка и Валката, и грижите по апартамента и 1/2- та. Кога ще бъде първата копка за вилата? Hug
Пимпа, миличка, да не си вече в Испания? Прибра ли се Здравко от морето? А Вие с Ками и Вожда стигнахте ли до заветният морски бряг? Hug Пимпа, позволи ми да Ти честитя вчерашният РД, прости ми за зкъснението, моля! Желая Ти много, много здраве, късмет и щастие! Дано пътя Ти да е съпътстван само от хубави и положителни емоции! Hug
Верче, как сте с Викторийка, хареса ли Ви на Влас, а ходихте ли на вилата на село? Кърмите ли се още? Hug
Селинка, как сте с Лекси и батко Иван? Ходи ли на ясла? Честит първи учебен ден и на Вашият бати, много успехи в училището му желая! Hug

Момичета, след 19.09. ще бъда отново на линия като преди желая Ви приятни и леки септемврийски дни, в обмисляне на бъдещите партита и подаръци!
Приятна, слънчева и топла неделя Ви желая!

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 15:36 от Kalida

# 213
Момичета,
незнам за хубаво или за лошо, но на 2 октомври и аз съм на работа, нищо че само за месец... (може би!) До като ми дадат 5-те месеца отпуска! За един месец всички роднини ще се изредят да гледат Валенцето. Понеделник отивам да говоря с началника си, да видим, ако не ме пуска отпуска от 1 ноември да не подхвърляме Вальо излишно, а да гоподготвям за градинката!
Стискайте палци!  Rolling Eyes

# 214
  • Русе
Момичета, благодаря ви за вниманието и към нас. Първият учебен ден беше наситен с много емоции. Очилата ги взехме в четвъртък слетобед и веднага ги сложихме. Удобни са му на Христо и засега си ги слага с желание. На училище само две деца са му се присмели и са го нарекли "очилатко", но той не е разстроен, а само го споменава като факт. Confused След тържеството в училище седнахме на кафе с две момчета от класа и майките им и те ми предложиха, ако искам да опитам да запиша Христо на специална програма за гимнастика по системата на Норбеков. Аз имам много бегла информация по въпроса, но и двете майки ходят заедно на медитация по тази програма и са много доволни. Едната има проблем с очите, носила е очила с по-вече от 3 диоптъра и казва, че след интензивния курс, в който се е включила е свалила диоптъра с по-вече от 0,5 диоптъра, а за деца резултатът бил дори по добър -до 1 диоптър. Интензивният курс се провеждал всеки ден по 2 часа, в продължение на 10 дни, а след това се провежда поддържащ курс или трябва да правиш упражненията в къщи. Самата аз съм скептично настроена, но от друга страна си казвам, че ако наистина помага, а аз не заведа детето си  и не му помогна заради мнителността си, какъв родител съм. Доколкото мога да разчета рецептата на сина си неговият диоптър е 1,25 на едното око, а на другото е по-слаб и ако тази гимнастика за очите наистина помага, той няма да има нужда от очила. А заниманията са вечер от 19 до 21 ч. и трябва да го водя, а ако мъжът ми не се е прибрал от работа по това време ще трябва да влача с нас и малчо.И така, чудя се какво да правя newsm78.
Кристина (момиченцето, по което в момента е увлечен Христо) в момента не е в Русе, а е с родителите си на Балкан и ще се върне утре, та сина ми си играе пак с приятелите от квартала, но ми разказва как разглеждал през витрината пръстените в един златарски магазин и колко му харесал един, но няма да ми каже за кого го е харесал, защото съм щяла да му се смея. Аз не му се подигравам, но му се смея, защото ми е мило и драго като го виждам такъв загрижен и впечатлен от момиченцето. Дано и като стане мъж да е така внимателен към жените.  Praynig
Кръщенето на Анджи мина добре, но си мисля, че е доста трудно да се развали такъв ден. Денят беше топъл и слънчев, но не горещ и в Дряновският манастир имаше много хора. Бяха записани много кръщенета, не можеха да си спазят графика и вместо в 14 ч. нашето мина в 15 ч., но още като отидохме в 12 ч. ни предупредиха, че графика изостава. Така, че ние първо се почерпихме и хапнахме, а после мина и самият ритуал и питата вместо на обяда я раздадох за слетобедна закуска. Но не ми хареса отношението на свещеника  Naughty- докато надписвахме кръщелното свидетелство, той непрекъснато разпитваше, кой къде и какво работи- родителите на детето, кръстниците, с какви коли сме дошли и ни взе телефонните номера на всички, та да се отбиел като идва в Русе. Някак си тези въпроси ми понамирисват, колкото и грозно да звучи. Crossing Arms
Разгледахме и пещерата Бачо Киро, а след това отидохме и до Боженци и си прекарахме чудесно. Дано само да сме успели да документираме събитието, защото брат ми снима с камера, която беше взел предния ден от свой приятел и я използва за първи път, още не сме гледали касетата и не зная какво се е получило. Някой от вас знае ли случайно как се прехвърля записа от малката касета на камерата на голяма касета за видео или къде се извършват такива услуги(извинявайте за тъпия въпрос, но ние не знаем)!
Е, за сега толкова. Ако утре ми остане по-вече време ще ви разкажа за нашата вечерна форумска среща. Лека нощ и приятни сънища. Hug

# 215
здравейте  Hug

Ако се чудите защо днес времето е ГАДНО, аз имам точното обяснение за това : нашият татко изведе ДЕЦАТА - САМ на разходка... или по точно до магазина му, че имал малко работа и да ПОКАЖЕЛ децата си на персонала... че искали... #Crazy ще взема да ги помоля по-честичко да проявяват такива МЕРАЦИ, че и аз да разбера какво е друг да ти гледа ДЕЦАТА, та било то и собственият им БАЩА  #2gunfire

Кали, добре че се появи и да ни напомниш за празника на МАРГОТО, аз веднага реших да поправя грешката си и и звъннах по телефона... тя ви праща много целувки на всички ВИ и да знаете че страшно и липсвате... но пусти компютър плаче за основен ремонт и чак след това ще може да е сред редовете на форума ни... иначе те до морето така и не са стигнали, не питах поради какво... но добрата новина е че е успяла да запише КАМИ на ЯСЛА и от октомври малката БАМБУЧА е ясленче, като повечкото деца от форумчето...

Рали, свалянето на видеозапис от малка касета на ГОЛЯМА става направо от камерата, за целта ви е необходимо записващо видео и един кабел за връзка между него и камерата и оттам вече с малко борба ще се справите,.. ако имаш питанки питай.. не че и аз съм голям спец,.. но досега съм се справяла.. като със всеки път срещам трудности.. но важното е да не се отказваш

Стела, стискам ти палци шефа да е благосклонен към теб и да ти позволи ПЛАТЕНИЯ ти отпуск... то и аз ще се наложи да приказвам с моя в най-скоро време, но изчаквам да мине патардията по оформянето на разните там нормативни документи за новата учебна година и тогава... не че той пак няма да е най-навъсеното същество, но както има една приказка щом е шеф, трябва да е от гаден по- гаден... #2gunfire #Cussing out #2gunfire

оставям ви , че да се насладя максимално на САМОТАТА си...че това при мен не се случва често.. да не кажа ИЗОБЩО...

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 11:33 от wily

# 216
Привет момичета Hug

Вили,дано си успяла пълноценно да се възползваш от Добрите намерения на вашият тати,да те остави за малко без деца Hug Да ти кажа и Ванката цяла събота беше с Т от тази ваксина и един кисел,направо невъзможен.А от днес нещо се обажда и с една кашлица,ще видим на къде ще се развият нещата Rolling Eyes

Кали,с нетърпение те очакваме пак сред нас.Наистина много ни липсвате с Дана.

Ралниче,много ме трогна вашият Христо с този пръстен,я какъв малък мъж Heart EyesА за тази програма на Норбеков,преди време засекох по телевизията,мисля,че в "Искрено и лично' беше,цяло предаване.Там говореха за тези упражнения,имаше и дечица,които разказваха,беше доста интересно,може да проучиш по-подробно и да пробвате.Пожелавам ви успех и на първолака успешна учебна година Hug

Иренка,мила и аз много искам да се видим да се набъбрим,но и аз не знам кога ще е newsm78 Николетка е стананала голяма сладурана и с тези обици и прическа....Ванката няма  да я познае Heart Eyes

Целувки на всички и приятна вечер от нас!  bouquet

# 217
  • Русе
О, ние сме големи вече сме в трети клас, но имахме голямо обикаляне по магазините преди началото на учебната година, защото това лято пораснахме много и трябваше да подновим почети целия гардероб, можеби затова сте останали с впечатлението, че сме първокласници. Rolling Eyes Но благодаря за пожеланията. И със закъснение от мен на всички ученици да им е леко учението и да се учат да се справят с житейските неволи и да създават добри приятелства.
Оплаквам се  ooooh! - малчо  пак е болен. Точно 10 дена след контролния преглед, на който ни казаха, че вече всичко ни е наред, ние пак бяхме на лекар. В петък като го взех от ясла, очите му бяха плувнали, носът течеше и в събота дойде и температурата. А снощи цяла нощ се е мятал и хленчил. И пак сме на антибиотик и разни сиропи. Като почна работа, кой ще ме търпи да отсъствам, направо не виждам как ще се справим. #Crazy
Уморена съм от снощното безсъние и ви желая Лека  smile3524 и Приятни 1countingsheep.

# 218
здравейте  Hug
изпратихме си каката на училище и сме вече изцяло на вашето внимание..сега когато сме по-близо до училището - блока е на гърба му, но се заобикаля покрай едни СТРОЕЖИ,..та каката е понеже е по-голяма вече ходи САМА до училище, много е ГОРДА че и гласувам такова доверие... е на мене пак сърцето ми е СВИТО, но нали трябва да учим децата и на самостоятелност... мина онова време на пребиваването им в ТУМБАЦИТЕ ни на сигурно..трябва и да могат и без нашата ПОМОЩ... не че на нас ни се отдава, но да се надяваме

# 219
Здравейте сладурчета.
Добре дошла на Кали, липсваше ни много.
Ние днес ходихме на ваксина и за изследванията за яслата. Та към мамите, които се притесняват за кг. на децата си, ние сме 15кг. и 95 см. Вие с вашите 14 сте нищо пред нас, а да не говорим за финните ни мацки тук Heart Eyes. Биха ни ваксината, понесохме я мъжки без сълзички, дадохме материала за изследване и сега ще чакаме резултата. На ясла не се знае кога ще тръгнем, има слухове, че чак средата на октомври. Вече се чудя дали да го пускам #Crazy Абе ще пробваме ама да видим. Разиграват ни като Monkey, днеска, утре, ми то зимата ще дойде. Човек си прави планове все пак. Ами ако ме чакаха на работа например, какво щях да правя. Абе смотана държава.
Вие каксте? Дечицата дето тръгнаха сега на ясла добре ли са?
Иренке, къде се изгуби и ти мила? Дано да сте здрави.
Дано Маргото си оправи компа скоро и да ни навести, дано и Ками е добре, че беше нещо болничка.
Целувки на всички от нас  bouquet

# 220
май пак ни оредяха редиците...
кога и да вляза в темата все НИКОЙ не е писал... ЗАЩО така мили МАМЧЕТА.. да не хукнахте из магазините да купувате ПОДАРЪЦИТЕ на малчовците... ако е така добре.. дано не сте го закъсали... или пък заседнали пред телевизорите и да зяпате БРАДАРИТЕ..... newsm78

# 221
Слънчеви привети, мили Момичета!

Къде се загуби, Иренката? Къде си, как изкара РД на мама Пепи? Как върви търсенето на работа? Как е Дражко и най вече как е малката Чаровница Никол, нали е здрава?! Hug
Мамарени, как сте с Ванката, мина ли кашлицата вече?  Hug
Дорий, успех с градинката на Викито, дано да стане макар и по- късно! Как върви бизнеса с кафето?Hug
Вили, честит Ти нов красив морски аватар. Дидката е голяма сладурана. Кака Петя доволна ли е от училището таз година? Благодарим Ти за обаждането на Пимпа, Ти си нашата Форумска съвест! Hug
Мили, къде си? Как върви яслата на Андреята? Hug
Ралниче, бързо оздравяване на Анджи желая. Как е баткото с новите очилца, приема ли ги, свикна ли с тях? Hug
Диорелка, как е в Лондон, има ли пак дъждове? Hug
Жабче, казвай как се казва куклата Ти, моля! Hug
Хей, работещите бременелки- Козлю и Free Soul, как сте, ясно че е трудно бременеене и работа, но не ни забравяйте, моля, ние си мислим за Вас! Лека бременност Ви желая, смели момичета сте Вие, възхищавам Ви се! Hug
Пиленце-74, явно си заета с ремонта. Успех и на Теб, как е Симонката? Hug
Стели, успех и на Теб, дано да се разберете с шефа. Целувки за Валката! Hug
Ади, къде си? Подаръка избра ли го? Как върви разделното? Hug

Момичета, желая Ви един невероятен и усмихнат четвъртък и оздравяване на сладките дечица! Hug

# 222
Здравейте и от нас!  Hug

Зная, че не съм влизала напоследък и се извинявам  Blush Но покрай яслените емоции имахме и други. Правихме малък ремонт вкъщи, но от намерението за малък ремонт остана само думата "ремонт" и прибавихме "гаден", "ужасен", "проточен".  ooooh! Сменихме си кухнята всъщност. Стана хубаво, но не ме питайте с колко зора. И още нямам печка, не мога да мия и пера  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Но се надявам до седмица да се чувствам отново добре в кухнята си.
Иначе "ученикът" Андрея вече ходи мъничко по-спокоен на яслата. Всъщност започва да трепери още пред сградата, но от вчера изглежда като да се е примирил и вчера за първи път протегна треперещи ръчички към лелката да я гушне. С което ми смаза сърцето. Преди, като плачеше, не ми беше толкова жал както сега, когато сълзичките са му на очите и със сигурност гърлото му е свито на топка, но се сдържа и примиренчески следва "съдбата си"  Rolling Eyes Все още го взимаме на обед и вероятно от към средата на следващата седмица ще започнем да го даваме за цял ден. Ходещите вече на ясли, за колко време напълно преодоляха дечицата страха си от раздялата и за колко време започна да им става приятно там?
Иначе гледам пак се моткаме и не пълним особено бързо темата. Явно е преходен период и още се климатизираме всички към есента и новите стари задължения.
Кали, мила, поне доколкото четох тази сутрин, май не си споделила как почивахте вие? Къде водихте вашата принцеса?  Hug
Доре, ние май сме най-близо до вашите размери  Joy Мислех, че сме единствени гиганти в групата, ама имаме компания.  Laughing А защо ви мотаят за яслата?  Hug
Вили, направо не зная, като дойде този момент с пускането сами, как аз бих се справила.  Tired А иначе на каката харесва ли и в училище? Това всъщност ново училище ли е за нея? Целувки и на двете красавички  Hug
Рали, оправяте ли се? Те сега започват пустите вируси и така до не-знам кога  #2gunfire Дано сте здравички днес вече  Praynig Hug
Рени, а вие оправихте ли се? Как е синеокото геройче?  Grinning Още ли го гледа жена или ще го даваш на ясла? Да го гушнеш от нас  Hug
Бременеещите мами, как сте? Растат ли коремчетата  Grinning Целувки и спокойни дни от нас  Hug Hug
Иренка и Марго, вие липсвате на форумчето  Sad Хайдеееее, че доде времето за новата среща  Laughing Hug Hug

Момичета, казвайте какво измислихте за ПОДАРЪЦИ? Аз съвсем се обърках.  #Crazy Видях в Марсел едни мотори, които са с батерии и когато детето натисне педала, потеглят. Нашият би полудял от кеф, но първо ми идва малко в множко 125 лв и второ ми изглеждат малко афиф  newsm78 Ние сме луди по всякакви превозни средства, та ще трябва нещо в тая посока да мисля. Хайде, дайте идеи  Confused Hug

Целувки и прегръдки  Hug Heart Eyes Hug

# 223
Добър ден с днешна дата.
Мили, мотат ни с яслата, защото още е в ремонт. От общината закъснели с парите, съответно почнали късно ремонта и така. Казвам ви аз да не се притеснявате за кг. на децата, ние купуваме дрехи за три години вместо за две. И Вики е луд по всякакви превозни средства. Щеше ми се да му купя от тея джипове дето са по парковете, ама няма къде да го държим в къщи. Ще ми се да е нещо голямо и хубаво, нещо на което ще се радва много, а няма да му омръзне за 10 мин.
Днес взехме резултатите от изследванията и всичко е ок. Сега остава и яслата да е ок и всичко ще бъде на ред.
Е това е от нас момичета. Целувки на всички .
Гледате ли брадарите? Мили ти си по вътре в нещата, как ти се струват тези екземпляри? На мен засега най ми харесва Ева.
  bouquet  bouquet  bouquet ЧАООООООО

# 224
Гледате ли брадарите? Мили ти си по вътре в нещата, как ти се струват тези екземпляри? На мен засега най ми харесва Ева.

Е, Евчето си е най-много в час, пък и тя е готина мацка - винаги съм я харесвала. Точно за нея пиша в момента. А колкото до това как ми се струват, омръзна ми от типичното българско "кви са тия", "егати тъпанарите" и т.н. и съм засега безкоментарна  Joy Мисля, че тепърва ще ни се избистрят. Дадоха ми да ги гледам безплатно по Интернет и през половин час съм "в Къщата" - започвам да се пристрастявам  hahaha
Определено симпатични са ми Гаро, Тодор и Ева. Оглеждам се за Боян, защото още в събота знаех, че вкарват един подобен на милия ми приятел Мариян... Сега много дразня Мариян с Боян. На влизането им той ме пита: Ще ми го покажеш ли тоя смешник, като влезе? А аз му казвам: Няма нужда, сам ще се познаеш, миличък  hahaha Бяха с нас едни приятели на Ева, които се изкискаха на жлъчната ми закачка  Sick
Та ги следя и когато имам интересни клюки, ще ви споделям  Wink

Общи условия

Активация на акаунт