Пиленце-74, приятни приготовления за морето и дано скоро се похвалиш с изпълнен списък. А кой ще Ви е вторият шофьор/ на втората кола/?

Лек и хубав нов ден Ви желая!

, а аз си мислех, че ходите на плаж, затова и не пишеш. Бързо се оправяйте и бегом на плажааааа.
.
) и т.н, и т.н. Освен това в работата имахме вълнения. Конкуренцията се е активирала и трябва да се противодейства
Абе много работа, много нерви, малко сън и този грип - неочаквано кофти комбинация!
Душичка 

И браво на оправения мъдрец! И мен ме чакат такива гадости
Целувки на снахичката 
Много, много благодаря!!! Кога заминавате вие? Вилата наистина е страхотна! 

Как е Даничка прекрасничка? 
А за тръшкането сутрин преди работа те разбирам. Понякога и ние сме така и обикновено го замангальосват, докато аз излизам, и никога не казвам Чао 

Приятно изкарване на вилата и едно гушче и от нас с Даничка на бебка. 

Само при това условие тръгвам за село...Дано ми издържат нервите. За всеки случай съм си взела трева и наргилето да се напуша.... Иначе ще има някой пуснат в кладенеца

(това беше за мен), и се наложи да го водим посред нощ в Бърза помощ. Дадоха му една свещичка, но казаха днес да ходим при личния. Нея обаче я няма и мисля утре да отида при заместника. Дотогава ще давам Панадол и витамин С. Но не зная не изпускам ли нещо. Не трябва ли да му давам още нещо?
Като цяло е отпаднал, но не дава признаци друго да му е, освен температурата. Кажете, пропускам ли нещо 

Но защо не написа 1 ред как сте с Николетката, това е къде къде по- важно от колкото един РД. 
Бързо оздравяване на Андрейката желая! И утре дано да успееш да го заведеш на чичо Доктор!
А Ти оправи ли се напълно? 

Дръж ни в течение.

- кой ще ме чете 
(чак пък на инжекции...), просто да е някакво лятно вирусче. Андреята е силен мъж, ще се пребори.
Щом има темп., значи има и зачервено гърло - нормално за сезона. Наливат се със студени течности и сладолед.
Повечето сутрини вече се събужда суха и като седне на гърнето забравя да спре да пишка.Как стиска това дете
като вечер до последно се налива с течности???
по- едричките нещица си ги събираме със салфетка, и ги изхвърляме в кошчето (ако има наблизо). Голям майтап е