Мили снимки няма да пусна, защото не съм снимала. Просто забравихме апарата
За ритуалите, какво да ви кажа, изпаднала съм в транс. На всичкото напрежение, което ще бъде, защото да си кум си е голяма отговорност ще ни нахендрат с някаква кумова ръченица. Когато ние се женихме, не исках никакви излишни ритуали и тем подобни, нооооо..... Та значи девойката е от Стара Загора и там имало обичай едно момче от родата на момичето и едно момиче от родата на момчето да играят ръченица с петел и торта срещу кумовете, а те да се надиграват с тях и ако не можеш да ги надиграеш трябва да си КУПИШ въпросният петел или торта. Другото било булчино хоро-за да водиш хорото трябва да си плащаш

Та аз не харесвам тези истории с просията в кавички или не на пари, а до тук всичко ми изглежда така. Мисля, че в тези трудни времена това не е редно. Ами ако успея да надиграя въпросния младеж, какво става- пари нема. Майтап, но мъжа ми изобщо го няма в танците, айде аз иди доди, той като разбра полудя. Вика да не съм луд пред 100човека да се надтанцувам, да треса телеса там ,няма да стане вика, нека ме накарат.
Та сега младоженците ще ходят до Стара Загора на гости и щели да разучат какви още ритуали има. Направо ще припадна ако измислят още нещо. Освен там менчета, погачи, горепосочените ако има и още нещо, направо ще се разболея на сватбата им.
Не знам какво си мислят тея хора, няма ли да купонясваме, да танцуваме да се веселим.
Днес си мислех, че ако дойдат и с цигански оркестър, заключвам вратата и няма да изляза от нас. Да им кумува който иска.
Момичета помагайте ако знаете нещо за тези ритуали. Аз съм много боса в това отношение.
Това е засега от мен. Целувки на всички.

.
А клавиатурата ще чака кво да ви кажа

Ако е така Ти се очертава доста сгъстена програма. Целувки за двете принцески, и приятни сватбарски мигове.
,както и за пропуснатите рождени дни на Кали,Мила
.Минахме и през Албена,там ми е любимо!
,но затова ще ви разкажа другия път!
не правихме сватба с РОДНИни , а само с приятели и си я организирахме както СЪРЦе и ДУША ти иска... а сега настроението и купона го дерижира диджей и ги кара да отговарят и се правят на маймуни...а какво ли оставаше и кумови ръченици да ДУПАМЕ с коКОШКИ и ПИлЦи...