Някои ОКТОМВРИЙЧЕТА са вече на плаж, другите още стягат багаж!

• 23 842
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте сладурчета.
Мили снимки няма да пусна, защото не съм снимала. Просто забравихме апарата Embarassed Така е като разчитам мъжа ми да сложи последните неща в багажа, забравихме сумати неща, но нищо другия път.
За ритуалите, какво да ви кажа, изпаднала съм в транс. На всичкото напрежение, което ще бъде, защото да си кум си е голяма отговорност ще ни нахендрат с някаква кумова ръченица. Когато ние се женихме, не исках никакви излишни ритуали и тем подобни, нооооо..... Та значи девойката е от Стара Загора и там имало обичай едно момче от родата на момичето и едно момиче от родата на момчето да играят ръченица с петел и торта срещу кумовете, а те да се надиграват с тях и ако не можеш да ги надиграеш трябва да си КУПИШ въпросният петел или торта. Другото било булчино хоро-за да водиш хорото трябва да си плащаш ooooh!
Та аз не харесвам тези истории с просията в кавички или не на пари, а до тук всичко ми изглежда така. Мисля, че в тези трудни времена това не е редно. Ами ако успея да надиграя въпросния младеж, какво става- пари нема. Майтап, но мъжа ми изобщо го няма в танците, айде аз иди доди, той като разбра полудя. Вика да не съм луд пред 100човека да  се надтанцувам, да треса телеса там ,няма да стане вика, нека ме накарат.
Та сега младоженците ще ходят до Стара Загора на гости и щели да разучат какви още ритуали има. Направо ще припадна ако измислят още нещо. Освен там менчета, погачи, горепосочените ако има и още нещо, направо ще се разболея на сватбата им.
Не знам какво си мислят тея хора, няма ли да купонясваме, да танцуваме да се веселим.
Днес си мислех, че ако дойдат и с цигански оркестър, заключвам вратата и няма да изляза от нас. Да им кумува който иска.
Момичета помагайте ако знаете нещо за тези ритуали. Аз съм много боса в това отношение.
Това е засега от мен. Целувки на всички.

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 20:20 от dorii

# 91

Мили  приятелки,  здравейте Hug

Не съм Ви забравила    Embarassed Shocked Embarassed но проблема с клавиатурата  не е ре6ен  #2gunfire

В Събота сме   сватбари  Hug  и  сега се приготвяме   bowuu.

снимки  ще пусна,  след това  Peace А клавиатурата  ще чака  кво да ви кажа   #Cussing out #Crazy #Cussing out , изпаднала съм в немилост   ooooh!

Много ми е мъчно за ВАС  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама  айде като мине данданията  с младоженците ще се оправят

Целувки на всички.

# 92
Привет , милички Hug
Отдавна не съм писала, защото нищо ново и интерсно не се е случило.Криси е добре, тича, лудее и играе.Голямо диване е станала, а ако знаете само какъв инат е... ooooh!ако не стане на нейната хвърля на замята всичко около нея.Да ви се похваля, че вече окончатено сме без памперс.Слагам и само когато спи.Но навън изобщо не иска да пишка на тревичката и стиска до последно.Маргото и Вили да дават съвети как ги прилъгаха да пишкат на тревичката Heart Eyes.И аз като се приберем и я слагам веднага на гърнето и като започне едно пишкане...край няма.От както почнаха големите жеги и пълним един басейн на терасата и тя може с часове да си стои вътре.Като тръгна да я вадя започва един рев, че целия блок я разбира.Даже комшийката пита що толкова много плаче Embarassedще вземат да викнат социалните на проверка.Ето го и басейна.http://images09.snimka.bg/000975935.jpgМного съм доволна от него .Хем ми отвързва ръцете, хем и Криската си купонясва в него.
Марго, ама Камито голяма скица.Направо паднах от смях докато четох Joy hahaha JoyВключвай се по-често защото наистина си майсторка на разказа Heart EyesДа я цункаш Ками от нас.А колкото до Априлци - трудно може да се нарече почивка, ама нали да ни види г...з път дет се вика пристигнахме в събота в 20.00часа и си тръгнахме в неделq към 16.00.Иначе мнооого ни хареса.Това е едно малко семейно хотелче и двойната стая на нощувка е 28.00 лв.Толкова е спокойно, тихо и красиво, а въздуха е просто невероятен.Иска ми се пак да отидем ама този път да тръгнем петък след работа.Поне за две нощувки.
Мили, не се чуди толкова, ами заминавайте.И ти си човек и имаш нужда от почивка. Hug
Дори, преди половин година и ние бяхме кумове.Имаше и ръченица пред кумовете и булчинско хоро и всички "екстри" , за които можеш да се сетиш.Само че, пред нас играха с 5 неща - торта, кокошка, пита, баница и вино.И двамата недолюбваме много много ръченицата, а и с тез високи токчета....По принцип не е задължително да играете и вие.Може да просто да се изправите и да ги чакате да се уморят да скачат.Ние си бяхме развалили 20 лв. на по 2 лв.Цецо, не игра ръченица, ама всички видяха колко бързо може да тича по дансинга. hahahaБеше забавно и интересно.А колкото за булчинското хоро при нас си го води булката и който иска да се хване до нея си плаща.Не е задължително да са големи суми.Просто това са обичаи.
Вили, приятно изкарване на сватбата и да цункаш двете красавици от мен и Криси.
Приятен ден и много целувки от мен и Криси на всички  bouquet

# 93
Слънчеви и топли привети и от нас, Момичета!

Дорий, ако Селинка беше тук можеше да Ти помогне с тез Старозагорски обичай, нали и тя е оттам, а и може би в момента е там с Лекси и баткото. А Ти тоалета уреди ли за сватбата? Hug

...Андрей нещо се дърпа, защото мразел да зависи от други хора, да се мъкне по автобуси с други журналисти...
Мили, такива скрупули само човек с филисофска нагласа може да има. Дано да го убедиш, че най- важният журналист и човек ще е плътно до него/ в Твое лице/ и да заминете. Hug

Вили, ама да не би сватбата да е зет Ти/ брата на Татито Ви/ и руското девойче? newsm78 Ако е така Ти се очертава доста сгъстена програма. Целувки за двете принцески, и приятни сватбарски мигове. Hug

Мимето, поздравления за махането на памперса. А наистина Криската изглежда страхотно в новото си забавление, шареното басейнче. Какво реши за яслата, или ще си я гледаш и другата годинка? newsm78

Лек и хубав съботен почивен ден Ви желая!

# 94
  • Бургас
Здравейте момичета сигурно вече ни забравихте.
При мен положението е много интересно ама не ми се разказва подробно че  ме хваща яд.
И така сега смених работата вече не работя в нашата фирма .
В Бургас откриха Хиполенд и сега работя в него много съм доволна и от заплатата и от работното време така че всяко зло за добро както се казва,само  дето малко ни пришпориха да отворим и няколко дена работихме по 14 часа и не ми остана време за нищо след малко пак отивам но нали е магазин за деца така че си попаднах на точното място
За моите дечица да кажа че са много добре Таничка се променя всеки ден и е много забавна все ги измисля едни сега е качена на масата с една кукла по голяма от нея и я кара да спи завива я отвива я взе и акъла на милата кукла.
Браво на всички октомврийчета за постиженията с гърнето и храненето ние още не сме много напреднали в това отношение,имам чувството че на яслата Таня добре се справя с гърнето защото ми връщат памперси,всъщност за щял ден ми ползват само едни памперс гащи значи явно има напредък но нали сега я взима татко и и му е неудобно да разпитва нали е срамежлив ,ама добре че е той сега ги гледа и двамата и много добре се справя.
Марго откри ли кирилицата ако не търси в менюто Flex Type от там се оправя
Дори наистина сте големи истински мъж моята маймунка е висока ама едвам хвана 10 кг.
Мили от там където сваляш филма трябва да има отделен фаил на който са субтитрите по принцип е така но не знам от къде сваляш
А за почивката наистина едно разнообразие  винаги е добре дошло доста ще се освежиш.
Иренка весела почивка ти пожелавам.
Кали ка е Даничка сигурно и тя се променя всеки ден,няма ли да я водиш към България или ще изчакате.
Момичета ще ставам че трябва да оправя къщата преди да отида на работа докато ме нямаше някой е пуснал бомба тука Laughing
Весели и хубави дни на всички

# 95
Здравейте сладурчета.
Мимето значи си минала по този път, разкажи по подробно за какво става дума, че направо съм в шах. Защо Цецо е тичал по дансинга?
Момичета какво правите в тея жеги? Имам чувството че ще пукна. Де да имах баба на село и къща с басейн, нямаше да стоя в тая мръсна София.
Чао за сега ,че домочадието е гладно. Heart Eyes

# 96
Привет, Момичета!

Мирка, съвсем не сме Ви забравили. Може ли да забравим такива хубави дечица като Танчето и бате Валю?! Само мама Мирка е малко несериозна и не намира време за нас. Честита Ти нова работа, мила. Дано наистина Ти харесва и Ти е приятно това което вършиш. Къде ще карате празника? Hug

Дорий, как върви кафето? Момичетата работят ли добре? Hug

Лек и хубав нов ден Ви желая! Hug

# 97
Здравейте,момичета!
Извинете ме за дългото отсъствие Praynig,както и за пропуснатите рождени дни на Кали,Мила  bouquet(от щастие да не се оттървате)!Бях на море до преди 3 дни(на Св.Константин и Елена),изкарахме добре.Бузанка не я взехме,ама че съм гад!Догодина непременно вече подире ни.Най-много ме изкефи на Акваполиса в Златни пясъци,голямо щуреене по тези пързалки!Така ме хвана яд,че Наталито не беше с нас-такива сладки бебешки басейнчета,с едни пързалки-животинки Sad.Минахме и през Албена,там ми е любимо!
Малката изкара една херп-ангина за 3 дни,мина само с Панадол и Вит.С.
Сега Натали е пак на село за малко,пък аз съм пред депресия Cry,но затова ще ви разкажа другия път!
Весело лято на всички!Калинка,няма ли да дойдеш да се топнеш в родното море?
Целувки на дечицата от нас!  bouquet

# 98
Слънчеви привети, Момичета!

Мирка,
Честит Рожден Ден, Лъвице!

Желая Ти да бъдеш много, много щастлива и дано късмета никога не те напуска.

Ти си човек с огромна душа и богато сърце и аз се радвам че Те познавам, макар и виртуално!

Весел празник с любимите до Теб хора! Целувки за Танечка и Валката! А за Теб  bouquet

Днес голяма изненада беше когато видях постинга на Козлю, много се радваме, миличка, че не си ни забравила. Hug И дано вече понамираш повече време за нас. Разказвай сега къде е бил проблема, корена за депресията Ти?! Целувки за Наталинката! Heart Eyes

Хубав и слънчев нов ден Ви желая!

# 99
здравейте отново

Мира , честит ти рожден ден... много здраве и семейно щастие.. успешна кариера и любов , любов, любов.....

сватбата мина и вече с оправена КЛАВИАТУРА мога да ви напиша спокойно това дето съмго решила  newsm78

Кали да сватбата беше на БРАТА на мъжа ми и РУСКИНЧЕТО.... ще пусна и снимки като ги кача...
само дето ние изобщо нямахме такива ИЗГЪЗИЦИ като ХОРО на БУЛКАТА , Ръченици и разни други ... така наречени ОБИЧАЙ.... newsm78 младоженците не ги искаха пък и аз определено не си падам СЪЩО по тях... даже поради тази причина ние с моя мъж , като се ВЗИМАХМЕ  Heart Eyes Blush  не правихме сватба с  РОДНИни , а само с приятели и си я организирахме както СЪРЦе и ДУША ти иска... а сега настроението и купона го дерижира диджей и ги кара да отговарят и се правят на маймуни...а какво ли оставаше и кумови ръченици да ДУПАМЕ с коКОШКИ и ПИлЦи... hahaha общо взето мина весело , но на Диди най и хареса че както обича да ВЪРТИ ДУПЕ по дансинга не пропусна нито едно ХОРО... Joy за разлика от каката , която вече я гони пуберския срам... hahaha

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 11:59 от wily

# 100
Привет на всички мами,сладурани и сладури!
Вмъквам се и за набързо,защото днес е края на месеца и пак приключване и т.н щуротии Sad
Най-новото при нас е ,че Вики от днес е в друга ясла.В нашата започва основен ремонт и понеже имало заповед да не се затварят ясли и градини ни преместиха в друга.В началото Вики беше спокойна като видя толкова много пързалки,после нещо като че ли поусети по-различно и започна да се дърпа.Ще видим като ида довечера.
Иначе и аз чакам с нетърпение да дойде отпуската и да заминем с Вики на морето.После и малко балкан и ей на пак дошъл септември.Минава си времето неусетно ..... Cry
Не успях да изчета всичко,но май срещах и други "инати" набори.Незнам как е при вас,но ние още от сега се налагаме какво да обличаме.Аз и приготвя дрехи,тя не,отива и си взима други от шкафа.И естествено като не стане на нейната започва едно дране,та чак се чудя после как не и е прегракнал гласа.
Вчера бяхме на пикник в гората и си изкарахме много хубаво.Вики си хареса една от колежките ми и цял ден с нея по разходки да берат ягоди и да търсят мечките Grinning
В резюме това е при нас.Ако имам чалъм пак ще пиша.
А сега приятен ден на всички и до скоро  newsm10

P.S  МИРА ,честит рожден ден!
С пожелание за много здраве,щастие и от истински приятели да не се оттървеш newsm51

# 101

newsm59 nbirthday  party023 newsm67  bigdance2 Tada  ura smile3510 nbirthday newsm59

МИРКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!!!
МНОГО ЛЮБОВ И МНОГО КЪСМЕТ!!!

# 102
Привет (днес само от мен защото Криската е на ясла)  Hug

Дори, кога е сватбата?Сигурно си писала, ама не ми се рови назад.Цецо тичаше по дансинга защото не може да играе ръченича.И така си гонеше играджиите.Намерих един сайт, подобен на bg-mamma, само че за сватбата.Пак си има форуми и всичко останало.Много е интересен.Разгледай го.www.svatbata.orgМожеш да вземеш идеи от там или да пуснеш тема.

Приятен ден на всички    bouquet

# 103
МИРКА, МИЛИЧКА, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ОТ ЩАСТИЕ ДА СЕ НЕ ОТЪРВЕШ![/b]
ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ВСИЧКИТЕ ТИ БЛИЗКИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ГОДИНИ НАПРЕД, БЕЗБРОЙ СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ!
newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51

И да разказваш после как сте изкарали. И какви подаръци имаш, разбира се  Hug

Вили, честита ти снахичка! Да са живи и здрави младите и вие да си се разбирате междуроднински, че това е много важно! И не ни забравяй за снимки  Hug

Мирче, честита ти нова работа и дано ти носи удовлетворение.  Hug

Кали, пак много сладка тази твоя принцеска на новите снимки  Grinning Да я нацелуваш от нас!  Hug

Верче, а вие къде ще ходите на моренце и после на Балкан?  Hug

Козлю, в какво се изразява тази херп-ангина? Вече здравички ли сте? Идвай по-честичко тук  Grinning Hug

Доре, защо не ходите на разходки около София. Ей я ей планината до нас - хващате маршрутка или рейсче и сте на Бояна, а там има хубави местенца, където човек да се прохлади (имаше ли такъв глагол  newsm78) Другото място наблизо е басейнът в Рударци. Особено през седмицата там няма толкова много народ. Hug

Миме,
бравос и на вас за памперсите! Мисля, че никога няма да го постигна  ooooh! Целувки  Hug

Момичета, ние отидохме във Влас и беше доста релаксиращо. Тъкмо качвам снимки, по-късно можете да ги видите. Глезиха ни в общи линии - обеди, вечери, абе да си журналист  Joy И не зная защо днес съм разбита - сякаш съм копала последните два дена. Може би защото боледуването ми продължи 15 дена - последните две седмици просто не бях на себе си и бухах като тежко болна, не дай си Боже!  Praynig А и Андреята като се разболя, нали не спах сума ти дни. Та сега съм изморена, но се надявам от началото на следващия месец (тоест от утре) да се почувствам по-добре. Идва и новата колежка, започваме работа по ново списание, чака ни дай Боже Созопол, така че остава ми само да се стегна  Wink
Хубава седмица и приятна почивка на всички, които скоро ще карат такава  Hug Heart Eyes Hug

# 104
Ето ни ей нА на морето  Laughing

Другите ни снимки са тук: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2104&AlbumId=54311

Общи условия

Активация на акаунт