Някои ОКТОМВРИЙЧЕТА са вече на плаж, другите още стягат багаж!

• 23 401
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Привет,момичета!
Аз вече съм в болнични,не ми се искаше толкова рано,но оня ден ми се случи нещо неприятно.Казаха ми,докато бях на стаж,че имам огромно мокро петно на полата.Като погледнах-бикините ми мокри и полата чак отзад.Подкосиха ми се краката-сигурно е спукан околоплоден мехур. Веднага на лекар,накапа ми бромтимол-блау(оцветява се зелено ако са околопл.води),прегледа ме с УЗ и всичко беше ок,нормално количество околопл.течност,жив плод.Стигнахме до извода,че съм пикнала ooooh! без да разбера,което се случвало често при бременните.Вече одъртявам явно и се поопущам Laughing.Както и дае,важното,че всичко е наред и сега си седя в къщи.
Докторът ме посъветва да не се блъскам по тия линейки,макар че ми се ходеше сред хората.
Сега чета за колоквиум.Яд ме е,че ще е трудно да ходя  на стаж,шефката като ме зърне,че там ходя,а на работа-не ooooh!
Бузито пак на село,така й е хубаво там,даже като тръгне не се обръща да ми каже чао,така ми става мъчно.То май напоследък все за нещо ми е мъчно,тия хормони ме съсипаха.Гаденето също още ме измъчва-развалина съм вече.
Ей сега гледам един постинг на anya с Виктория,че е в 19г.с.,жалко,че не влиза тук да се похвали!Ама,че съм клюкарка аз,то излиза,че съм закъсняла аз с тая 13г.с.
О,на Маргото: Честит Рожден ден,мила!  bouquetМного щастие с любимите същества! Heart Eyes
Много целувки на всички и весел ден! Hug

# 226
  • Русе
Момичета, много е приятно човек да ви чете постингите, влизайте по-често да пишете наистина разказвате завладяващо.
Мили, ние ходим на ясла от юни месец, но не мисля че му е приятно на Анджи. Като го питам дали иска при децата веднага си носи обувките, сочи шапката и тръгваме щастливи. Но това е до момента, в който звънна на вътрешния звънец да го подам. Тогава ме гушва, обгръща ме с крачета и с усилие го отлепям от мен. Иначе той се примери с обстоятелствата и спря да плаче около 3-4 седмица от както ходеше на ясла, но не мога да кажа, че е щастлив там. Всички деца минават по този път горе- долу, така, че не се натоварвай с ненужни притеснения, а и децата бързо се адаптират и си намират начин да се оправят, нищо, че са толкова мънички.
Анджи вече се оправя и дори мисля утре да излезем на разходка, тези дни си стояхме в къщи за да не заразим някое дете с този вирус дето ни тръшна.
Мами, вие мислите ли да давате профилактично някакви медикаменти или ваксини(противогрипни) преди началото на зимния сезон? Каня се да питам личната ни докторка какво ще ни препоръча. Навремето съм давала на Христо две, три години през есента, но не помня какво и на каква възраст беше.
Козльо (май си по-упорита и от овните, които с рогата напред спират влакове), може би е по-добре да си останеш в къщи и да се грижиш за близките си и за това малко човече в теб. Навремето Христо проходи на 9 месеца и аз го дадох на ясла на 11 месеца и веднага тръгнах на работа. Сега съжалявам за това, никога няма да мога да отделям толкова време за децата си както през периода на майчинството и с Анджи твърдо си останах в къщи до двете му години. И не ми се тръгва на работа, харесва ми да съм с децата и да виждам как се променят и как се развиват. А когато те завърти работата по-вече време и мисли отделяш на нея, отколкото на семейството си. И от това най-много страдат децата, нашите деца. А амбициите в работата, стремежа да се докажеш и утвърдиш в този момент за мен са суета. Миналата година внезапно почина майка ми и това обърна коренно светогледа ми- все бързаме да работим, да свършим тази работа, а после и другата ... и все отлагаме приятните преживявания, все не намираме време да сме с близките си. Всеки човек е незаменим и истински ценен основно в семейството си според мен. Радвай се на свободата да си бременна, гледай ти и бебчо да нямате никакви проблеми, да растете здрави, а останалото само ще се подреди. 
Е, дано не съм станала много сериозна.
Лека и приятни!

# 227
Слънчеви и топли привети, мили Момичета!

Вили, къде си днес? Да не си ходила до училището си? Hug
Мили, успех с яслата и с довършването на ремонта в къщи. Как са новите колежки, помагат ли, влязоха ли в час? За РД още нищо не съм избрала, дано ади се включи да сподели опита Си.
...Всеки човек е незаменим и истински ценен основно в семейството си според мен...
Ралниче, шапка Ти свалям за тез думи. Наистина доста хубави неща си написала в постинга Си. Съжалявам за Майчето Ти! Peace Какъв чай пиеш/ нали си му любител?/? Hug А за профилактични лекарства, досега не съм давала, разчитам на пресни плодове и зеленчуци.
При нас времето се застудя, температурите са около 5-6оС и е малко дъждовно, но какво да го правиш есен си е вече, а аз я обожавам, много е красиво! Hug

Лек, приятен и усмихнат нов петъчен ден Ви желая!

# 228
Привет.  Simple Smile

Благодаря на всички, които са ме поздравили за новата бременност.  bowuu  Да се отчета: чакаме още една девойка.  Laughing Всъщност, много се радвам, двете с Мариелка би трябвало да се разбират чудесно /и да се карат за дрехи и кукли  Mr. Green/. Понеже имам по-малка сестра, знам какви перипетии ни очакват, но и знам, че едни ден ще си бъдат най-добри и близки приятелки.  Heart Eyes

Сега за въпросите: Името ми: Светлана съм. Пак ще раждам секцио. Мариела имах намерение да я кърмя до втората годинка, но покрай бременността кърмата ми намаля и спря към края на 4 и началото на 5-тия месец. Горката Мариелка от време на време пак прави внезапни проверки има ли "мако" и иска "малко нани", но сама се отказва след 1-минутни опити да суче.

Бременността протича леко. Качила съм много малко килца - май 3 досега, нямам оплаквания други. Дано така продължи. Чакам да отворят ЖК-то в Японската болница, защото искам да раждам пак при д-р Диков - нали той ми прави секциото, а той си работи вече в Токуда...

Мариела се отчете на консултацията за втората годинка с ....10 кила.  Laughing Май е наддала половин кило за 1 година.  Laughing Да се измери на височина е мисия невъзможна засега.  Crazy Не се спира на едно място.

Бихме й ваксина срещу менингит преди няколко месеца. Другата година сигурно ще й направим имунизации срещу стрептококи.

Противогрипни ваксини не мисля да слагаме, но от време на време й купувам витамини на д-р Тайс. Поне й отварят апетита.  Wink

Козльо, зная че си упорита (и аз съм същата зодия), но почивка ще ти се отрази добре. Спокойна бременност ти желая и успех за изпита!

За подаръци - май се спряхме на дървеното люлеещо се конче. Ще ни върши работа дълги години.  Simple Smile

Поздрави на всички.  Hug

# 229
[EХОООООООООО, има ли някой?????

Ще умра от кеф, че съм си пак при Вас, мойте ПАТЕТА!!! newsm44 newsm44 newsm44

Аз само да се обадя. Не съм чела всичко, само последните 2 стр.
Благодаря на Кали, че се е сетила за моя Р.Д.  Laughing
Благодаря и на останалите за милите думи, на Вили и Иренка за обажданията, абе ще ви скъсам от целуФФФки, къде речете- там Heart Eyes

Само набързо да дам някакъв отчет.
На море не ходихме, че на Вожда хемороидите Blush като започнаха да кървят....по 2 пъти на ден обливаше тоалетната. Не можеше да ходи на работа, да спи... Ходихме по лекари само да си даваме парите. Накрая отидохме при мъжа на една мама от друго форумче в Окръжна болница, та решихме на първо време проблема с един от новите методи. После още 1 седм. не работи и паричките за морето се стопиха. За мен, обаче здравето е най- важно.
Това като за начало.
От 8.09. Ками ми е болна. Започна първите 3 дни с хрема и темп. Минахме на АБ. Вместо 3мл. за нейните 10кг и изписали 5мл. като за 16кг. Направи алергия и вместо да и го спре, педито само намали дозата и ни изписа антиалерг. сироп. Последваха още 2 дози за 24ч. и тя стана цялата червена като попарена с вряла вода и подута (направо двойна изглеждаше). Спрях след скандал с педито АБ. Едва отшумя обрива и започна да повръща, 3 дни. Обезводни се, отпусна се, не си отваряше дори очичките като я викам по име. Само лежи. Изпи незнам колко натриев цитрат, глюкоза и вода....Преди 2дни спря повръщането, но се появи разстройство. Малко гадно за описване, обаче изпражненията са и направо като газирани, шупнали, миришат на скапано. Правихме и пълна кръвна картина и урина. Кръвта добре, даже учудващо, че хемоглобина и е 125. Обаче в урината бактерии и ацетон. Вчера дадох стерилна урина, ама резултата чак в понед., нали са празници. Тази сутрин ми се събуди с подпухнали клепачи. Дали не е от ацетона?
Вече ще бръкна с мокри пръсти в контакта и да ми свършват мъките!! Днес точно 2 седм. ми е болна. Точна диагноза няма. Явно това дете има някакво възпаление някъде... Къде да я водя вече? Всички доктори са маскари (да ме прощава Креми). Гледат да те претупат.
Сами разбирате, че рожден ден не съм имала. Всяка год. на тая дата аз или някой от сем. ми е зверски болен. Миналата год. Вожда беше с бъбречна криза, пикаеше кръв, в Пирогов беше. По- миналата (2004г) аз бях с отлепваща се плацента и кървене в болницата, ама точно 14-ти срещу 15-ти.  Тогава се запознах и с Капчето.Егати.....Ще вземе да си сменя датата. Догодина кой знае кокво ще се случи. То бива сатурнови дупки, ама това на нищо не
прилича, бе!
Иначе ни приеха в яслата. Не беше в списъка. Чух, обаче от една майка на площадката, че е подала молбата януари тази год. и детето и е прието в същата ясла. Ядосах се, че моята молба е от юли 2005г и не е уважена. Не обичам нещата да стават с връзки и никога не съм използвала такива, обаче сега реших, че явно няма да стане по друг начин. Та, така. Скандали, връзки....и сме приети.
Незнам само как и кога ще тръгне с тия болести....

Милички, ще ви оставям. Дано следващия път имам повече време и да съм по- спокойна.
Засега ЧАОООООО!

Целувки на МАЛЧОВЦИТЕ!!!   ОБИЧАМ ВИ, какините!
Бъдете здрави!

# 230
Ееееееееее, радост за очите, добре дошла Марго
Пожелавам бързо да се отървете от тея гадни болеси, и по честичко да си на линия.
 Целувки на Ками.

# 231
здравейте милички

я вижте как сте се актевизирали...

Марго, добре си ни дошла..аз подозирах че ще се появеш, че на Скайпа се опитваше да се свържеш , ама Диди ми е скапала слушалките и нямам как да си говоря от тях... #2gunfire хайде дано Ками се оправи..та да подлуди персонала на яслата... Joy hahaha

Светле, това че чакаш второ момиче е добре ОЩЕ един в отбора с МОМИТЕ... то от една страна си е за предпочитане ,поне ще си ползвате РОКЛИТЕ и полите от ГОЛЯМАТА кака... Hug

Дори, кажи как мина КУМУВАНЕТО... newsm78

Ками, училището ни е същото, то беше основния ни признак за новото жилище..сега даже сме на гърба му и виждам прозорците на коридорите му.... Петя от там ни маха, с което сигнализира за пристигането си...

момичета докъде стигнахте с гърнетата,... ние ако един ден сме добре на другия тотално се ОСИРАМЕ... абе не мога още да кажа че си казва сама, че обикновенно ако не я подсетя, резултата е мокри ГАЩИ, но когато стане БЕЛЯТА си сваля гащите и няма начин как да не я забележа че е свършила РАБОТАТА... #2gunfire

ВРЕМЕТО НАПРАВО Е ОТВРАТИТЕЛНО..  а така се бяхме наточили за разходки.. нали днес е празник.... което ме подсеща да ви го честитя...

ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМАСТ...  май до влизането ни в ЕВРОПАТА... Thinking

# 232
Вили, сватбата е утре. Сега ме тресе една треска, опитва се и херпес да ми излезе явно от притеснения. Булката е болна, аз с херпес, абе чудна картинка, а мъжете ходиха да носят някакви джаджи в ресторанта и седнали да пият по една бира и още ги няма. Само да се приберат и  #2gunfire bash Опасна работа са тия мъже, ама нали си имат жени дето да мислят за всичко, и да приготвят всичко. Утре ме чака едно чистене, фризьор абе лудница.
Други ден ще ви разправям. Целувки и лека нощ на всички.

# 233
  • Русе
Кали, благодаря за хубавите думи. И ти ли си любител на чая? Щях да гледам в анкетата преди да почна да пиша, но пропуснах. Хората край мен са кафеджии и рядко споделям находките си от добри според мен попадения на разновидности на чая. Аз обичам основно зелен и по-малко черен чай. Зеленият чай, който си купувам е насипен, с различни аромати в него- пробвала съм с портокал, лимон, цитруси, но не ги помня по имена, а избирам по аромата и обичам да пробвам различни видове. От чайовете в пакетче фаворит ми е Липтън- черен чай с мента, но обичам и този с горски плодове. На работа винаги имах кутия от този чай и малки кутийки с лимонов сок, като сметанките за кафе. Когато пия чай на барче си поръчвам комбинираните пакетчета на Туининг, ако има- ванилия, мед и канела, но са малко скъпички и не си купувам по цяла кутия за вкъщи. А чаят, който търся и не мога да намеря е един вариант от сушени плодчета. Навремето, докато бях студентка, младата ми хазяйка носеше такъв чай от Австрия, като идваше при майка си. Купувала съм от едно магазинче в Русе различни видове от този тип, но не мога да намеря същия- ароматни са , но нямат онзи вкус. На децата правя от този вид и билкови, от шарени детски кутии. От билковите чайове обичам мента и липа.
pimpa , аз след раждането на Анджи имах голям проблем с хемороидите- не можех да стоя, да седя, да спя и съм пробвала много мазила и лекарства и обезболяващи, но полза нямах. Бях се видяла в чудо. Но сестрата при личната ми лекарка ми даде да опитам нещо, което на нея и е помогнало и аз веднага го пробвах, защото е ужасно да те боли дупето. И сега, когато ми излезе хемороид си правя отварата и я пия, докато спре да ме боли- не изкарвам целия цикъл според рецептата, но се чувствам отлично. Ще ти я напиша, ако проявявате интерес- пробвайте, не е гадно на вкус: 40 бр. цвят от драка ((билката така се казва, цветовете приличат на камбанки), купува се от билковите аптеки, но трудно се намира, аз вече знам къде расте край Русе и си бера, така, че ако решите да опитате и не можете да намерите ще ви изпратя от моите запаси) се варят в 1 л вода за 15-20 минути. Прецежда се и отварата се разделя на 3 приема приблизително по 1 чаена чаша половин час преди хранене. Пие се така 10 дни. Почива се 7 дни. И отново се пие 10 дни. Дано бързо да се оправите, че наистина боли много.
Пак писах по-вече, отколкото смятах, че може да се каже по въпросчетата. Blush Може би, защото инак съм мълчалива и затворена, компенсирам с писането  Tired.
Хайде, лека и приятни.

# 234
Ралник, благодаря ти, мила. Записах си я, но не за мъжа ми. За него вече такива работи не помагат. Той е вече в оперативния стадий.
Има 2 нови метода: с лазер и с вакуум. При него приложиха този с вакуума. Да мЪ прощават другите, ама шЪ го обясня. Та, засмукват с едно като поялник с вакуум хемороида и в основата му слагат ластиче. Така го пристягат, спират притока на кръв в него и след 3-4 дни изсъхва и пада като бебешко пъпче. Процедурата е бърза и неболезнена, но по думите на мъж ми неприятна. Вече не бил целомъдрен. Можел да се впусне в модното мъжко течение на гейовете, въпреки че нали от един път гей не се ставало Heart Eyes
И понеже при него имало страшно много вътрешни, ще трябва през 2 мес. да ходи да му връзват по 4бр. Като изпопадат вътрешните, външните щяли сами да се приберат.
За чайовете и на мен ми е любима тема, особено през зимата, ама айде другия път, че сега ми се спи, та ме боли чак.

# 235
Слънчеви и сърдечни привети, мили Момичета!

...Мариела имах намерение да я кърмя до втората годинка, но покрай бременността кърмата ми намаля и спря...
Свободна Душице, това е добра и основателна причина да спреш кърменето. Честита Ти новинка за второ девойче във Вашето сем-во, със сигурност двете сестрички ще се разбират прекрасно. А с Мариелка колко кг качи по време на бремеността? Всъщност втората прилича ли по усещане на първата? Hug
Пимпа, много се радвам че се завърна. Бързо оправяне на Ками желая. Здравко как е изкарал на морето? Той ще ходи ли войник сега? Какво правят двете близначета/ осиновените/ на приятелката Ти от кафето? Hug
Дорий, приятно кумуване утре и нали знаеш, чакаме с нетърпение разказа Ти! Hug
Вили, а Петята ходи ли пак на английски, като миналата година? За гърнето сме без никакъв напредък. Hug
Ралниче, и аз съм любител на чая- зелен, оолонг, бял, и билков, черен не пия заради кофейна в него и кърменто. Оздравя ли Анджи? Hug

Лека и приятна събота Ви желая, с много усмивки и приятно настроение!

# 236
Марго, ужасни перипетии с Камелия.  Confused Пожелавам ви бързо да оздравее. Гушкайте се и се глезете.

Вили, две моми определено ще луднат таткото.   Laughing Ако не сега, през пубертета, живот и здраве. Отсега разправя, че ще обикаля с колата след тях, когато тръгнат на дискотека.  Laughing Но е много привързан и обичлив към Мариелка, така ще е зная и с втората щерка. Просто си е роден за "женски татко" - грижовен, нежен, щур - да разсмива.  Mr. Green

За гърнето - доникъде не сме. За ужас на баба й- свекървата, която я гледа през деня.  Laughing Когато започнахме опитите преди 3-4 месеца, няколко пъти ентусиазирано се изпишка в гърнето (Мариелка, не баба й  Mr. Green), но после й мина интереса. Само размята гърнето нагоре-надолу, слага някоя и друга кукла да пишне, но напоследък изобщо не му обръща внимание. Категорично отказва да се пробва да ака там. По голо дупе седи, ака й се, ама се стиска маймуната. Като й сложиш памперса - дрис и е готова.  Crazy

Сега сме го прибрали пак гърнето в банята и чакам да й дойде музата отново. Или направо детска седалка за тоалетна ще взема.

Калида, първата бременност качих 10 кила. Сега даже се притеснявам, че качвам малко. Заради кърменето дори бях окльощавяла: на 173 см - 51 кило. Ям като прасе, а не се лепи. Сега уж би трябвало повече да качвам, апетит имам за двама, вярно е, че се храня здравословно, но пак само 3 кила съм отгоре. Мариела се роди 2730 грама - то и таткото е бил дори по-дребно бебе, а тя му е одрала и кожата, и копирала гените почти 1:1...Искаше ми се второто бебе да е по-едричко, ама какво да правиш, срещу природата не можеш да риташ.

Свекърва ми се притеснява и че Мариела била "дребна и слаба". В сравнение с кого? С децата по градинките. Според мен си е добре. Че на кого да се метне по-пълничка? И двамата с баща й сме с нормално тегло. Пък и тя не се спира, голям живак е. Хапва си прилично при бабата, в уикендите се глези при нас, ама пак яде що-годе.
Педиатърката казала, че е малко "беличка" - ами тя си е такава от време оно. На баща си се е метнала - и той е бял, синеок, тъмно рус. А хемоглобинът й беше 131 на 2 годинки. Та не е анемична в никой случай. Здрава е, рядко се разболява, жизнена и весела. Така че си отглеждаме фина девойка.  Flutter Simple Smile

А след няколко часа съм кръстница на бебе Ема - октомврийче от 2005 година и детенце на наши близки приятели.   Blush Накупих бели дрешки - боди, рокличка, чорапогащник, шапчица. С триста зора открих чисто бяла жилетка.  Crazy Същата история като с рокличката за кръщенето - обиколих едва ли не цяла София, и не, и не. Или са големи размери, или с разни флинтифлюшки и блестящи глупости по тях, или цветни и шарени. Почти решена да поръчвам на шивач, посетих с последна надежда базар Мания в Дружба - и там открих всичко - и симпатична бяла рокличка, и бели буйки с апликирани цветенца. А вчера - и бяла жилетка. Ще се влюбя вече в този базар.  Crazy  Laughing

Ми това е покрай нас. Поздрави на всички и приятна почивка.

# 237
Привет,момичета!
Светле,радвам се,че вече знаете пола на бебун!В коя седмица го научи и на 3-Д ли ходи?А Токуда заработи ли вече,разкажи повече за там,ако знаеш,много ми е любопитно що за болница е там и за какви цени става въпрос.Чух,че проф.Карагьозов оглавявал АГ-то-сериозна работа ooooh!.Гинеколозите категорично отричат кърменето при нова бременност,страда трофиката на подрастващия организъм,пък и ти.
Марго,така ми стана мъчно за мъника,как така 2 седм. без диагноза и пак болничка.На какъв АБ беше и сега пие ли някакъв?Урината намираш ли променена,мътна,да е намаляла по количество.Ацетонът е от гладуването или недостатъчно ядене,няма отношение към отоците.Подпухнали ли са оченцата още?
Не знам,детски нефролог ли да потърсиш,ти си знаеш!Дано бързо да ви мине и да се развилнее пак малката бамбуча!
Тук едни дъждове и порои се изсипаха,ужасно време!Нито да изкарам малката,пък и аз издивявам отсега по стаите само,леле какво ме чака цяла зима. ooooh!
Откриха един търговски комплекс в Търново-мол.Доста атрактивен е за град от този калибър.Само се чудя кой ще им пазарува от скъпите бутици,няма чак толкова богаташи тук,май са сбъркали къде да го построят.Хиполенд-а не е толкова скъп, за щастие.
Отивам да готвя,ужас Sick,само като ми замирише на кухня.

# 238
Здравейте и от мен .... неписах, щото и вие не писахте и сега просто ми хрумна да видя дали някой не се е решил да драсне някой ред и О ЧУДО  Laughing  цяла страница матрИал за любопитната ми душа  Laughing

Марго, много кофти ми стана като прочетох че още не се е оправила Ками ... май нещо са я объркали с тоя АБ и с предозирането му ... Дано се оправи вече, че я чакат ясленни игри ..  Praynig Heart Eyes

Светле, ха честита новина за още едно момиченце ... Мариелката ще бъде най- щастлива ...  Heart Eyes
Винаги съм си мечтала за сестра и съм благородно завиждала на приятелките ми със сестри ... а мама и тати ми подариха едно братче и нищо повече  Laughing

Креми, приятна почивка в къщи и остави тая работа, няма да избяга ... зимата ще оставиш ли Наталчето на село, или ще си я прибереш в града?
Свекърите ми заминаха за Котел вчера, и цял следобяд щтръмбовали из Търново, та днес свеки ми се оплака, че стъпила в една локва и цял следобяд така карала, и днес с настинка ... И при вас ли вали като тук ... не е спирало 2 дни вече и в затворени в къщи направо изкрейзваме вече ...  Grinning

Доре, приятно изкарване утре и после чакаме снимки ... да не забравиш апарата  Grinning

Мила, честита ви нова кухня и много кулинарни постижения ...  Peace
Кво стана с предаването ЗАЩО НЕ, ще се завърне ли Андрей и Марта и прочие на екран или свалиха предаването?
И още нещо да ти кажа: ТИ приятелка ли си ми, или не????????????????????  Embarassed Laughing
Преди ме осведомяваше за Брадъра, а сега нищо не казваш ... да вземеш като гледаш да ми пускаш по някоя клюка ...  Grinning
Нещо много ми паднаха в очите тия от екипа - така се гаврат с Пеньо че много ми е мъчно за това момче вече ... всичко заради рейтинга ... Иначе фаворите са ми Ева и ръгбиста (забравих му името нещо), ама що него не го дават въобще даже ... не изпъква до момента, та може да го разлюбя  Laughing Айде ти си - давай пряко от кухнята  Laughing

Кали, нищо не ни разказа за вашето лято, ако Канадското лято може да се нарече такова ...   Grinning
Направила ми е нещо огромно впечатление: Защо винаги за нас намираш прекрасни думи и помниш нашето ежедневие, а ти нищо не казваш ... много неща от живота там спестяваш, а аз съм любопитна много, и ако имаш желание, дори да не е в постинг, а на лични, ще съм ти много благодарна ако поразкажеш това- онова ...  Peace

Вили, как е кака Петя, свикна ли с ранното ставане ... Вие вече сте в новия апартамент, нали?

Рали, съжалявам много за майка ти, много трудно се преодолява такава болка ... аз в края на 2005г. загубих баба си, която ми беше като майка и най- добра приятелка и чак когато я загубих осъзнах колко много неща исках да й кажа, а времето си е вървяло ... спирам с тъжните теми ...

По въпроса за ваксините, имунните стимуланти и т.н.: От мин. петък започнахме с РЕСПИВАКС-а ...  и така до пролетта ..
Докторката ни изписа Респивахс за възрастни (незнам ЩО) и да деля хапчето на 2, то е малко и докато Никол си хапваше Есберитокса като бонбон, тая малка половинка не й е по вкуса, та се налага да я стривам и с половин лъжичка вода да й я кусам ... Дано има ефект, сега 1 месец всеки ден по половинка, а после 20 дни ще почиваме, като тогава ще давам Мулти Саностол , после само 10 дни пак и така по график ще вървим ...  Peace

По въпроса за гърнето: когато иска казва, когато иска не ... до момента в нашето гърне не е е акала, но вчера за 3 пишкания си каза .. не я насилвам въобще, обръщаме го на игра и така чакаме по- добри резултати ... В яслата пък ми казват че и пишка и ака в гърнето, но аз в къщи нямам навика да й слагам на всеки 10 мин.  Embarassed и не че там го правят, но явно я налучкат, знам ли ...  newsm78 Laughing

Аня и тя ли бременна  Thinking  ... само да я засека някъде из форума, да я питам аз забрави ли къде са отчетните и старите дружки  Laughing

Е, хайде че аз се улях нещо .. ама и Никол и Драго му удариха един як сън и няма кой да ме спре да пиша, та се самозабравям  ...  Laughing
Хайде и останалите непишещи да се включват вече, лятото свърши .... за съжаление   Whistling Laughing
Отивам да простирам и да зареждам отново перачката, и утре или в другиден пак ще отскоча тук ... вие пишете и постинги от 2-3 реда НЕ СЕ ПРИЕМАТ  Laughing Айде със здраве  Peace

# 239
  • София
Здравейте момичета, ако си ме спомняте все още! Видях наскоро лентичката за второто бебче на Креми, веднага и писах и след като бях леекичко порицана от нея, че не влизам тук, дойдох и видях откровената заплаха от Иренка! Така че за да не ям бой бързам да се отчета, но първо да честитя на Светлето новата лентичка!
Аз съм добре, за разлика от първата бременност засега да чукна на дърво нямам никакви проблени! Тичам по цял ден по Вики, така и не успях да тръгна на работа! Вдигам я, вдигам кучета-колела, колички и засега нямам никакви оплаквания! В парка я гоня, катеря се с нея по катерушки, ама няма как като се качи на върха! Засега не ми личи, че съм бременна, корема ми е съвсем малък! Нямам гадения, повръщания и др. екстри! Е това постоянно тичане по Вики почна да ми тежи в последно време! Уморявам се!
С кърменето приключихме преди месец, до година и десет месеца я кърмих, но май след като забременях кърмата ми сама постепенно спря! Сега Вики се бори за титлата теле на годината, пие като невидяла прясно мляко и почи не иска друго да яде!
Според лекарката ми най-вероятно и ние чакаме момиченце, но още не е сигурно!
Бременността ми дойде малко като гръм от ясно небе, два теста правих с надеждата, че нещо се е объркало... В днешно време вяра на контрацептиви да нямаш...но така може би е трябвало да стане, винаги съм искала две деца!
Лошото е че имах да свалям 10 кг. от миналата бременност и сега като кача още не ми се мисли!
През ноща не мога да спя, хормони ли са какво са не знам! И все някакви страхотии, раждания... Абе аз съм си малко страхлива!
По темата за гърнето и ние сме доста назад - за голямата работа винаги си казва, но за пишкането на три пъти един път!
Надявам се че всички сте добре!
Целувки от мен и Вики

Общи условия

Активация на акаунт