Аз вече съм в болнични,не ми се искаше толкова рано,но оня ден ми се случи нещо неприятно.Казаха ми,докато бях на стаж,че имам огромно мокро петно на полата.Като погледнах-бикините ми мокри и полата чак отзад.Подкосиха ми се краката-сигурно е спукан околоплоден мехур. Веднага на лекар,накапа ми бромтимол-блау(оцветява се зелено ако са околопл.води),прегледа ме с УЗ и всичко беше ок,нормално количество околопл.течност,жив плод.Стигнахме до извода,че съм пикнала
без да разбера,което се случвало често при бременните.Вече одъртявам явно и се поопущам Докторът ме посъветва да не се блъскам по тия линейки,макар че ми се ходеше сред хората.
Сега чета за колоквиум.Яд ме е,че ще е трудно да ходя на стаж,шефката като ме зърне,че там ходя,а на работа-не

Бузито пак на село,така й е хубаво там,даже като тръгне не се обръща да ми каже чао,така ми става мъчно.То май напоследък все за нещо ми е мъчно,тия хормони ме съсипаха.Гаденето също още ме измъчва-развалина съм вече.
Ей сега гледам един постинг на anya с Виктория,че е в 19г.с.,жалко,че не влиза тук да се похвали!Ама,че съм клюкарка аз,то излиза,че съм закъсняла аз с тая 13г.с.
О,на Маргото: Честит Рожден ден,мила!
Много щастие с любимите същества! 
Много целувки на всички и весел ден!

Какъв чай пиеш/ нали си му любител?/?

Да се отчета: чакаме още една девойка.
Не се спира на едно място. 
като започнаха да кървят....по 2 пъти на ден обливаше тоалетната. Не можеше да ходи на работа, да спи... Ходихме по лекари само да си даваме парите. Накрая отидохме при мъжа на една мама от друго форумче в Окръжна болница, та решихме на първо време проблема с един от новите методи. После още 1 седм. не работи и паричките за морето се стопиха. За мен, обаче здравето е най- важно.
хайде дано Ками се оправи..та да подлуди персонала на яслата...

Опасна работа са тия мъже, ама нали си имат жени дето да мислят за всичко, и да приготвят всичко. Утре ме чака едно чистене, фризьор абе лудница.
.
,само като ми замирише на кухня.