Oriflame 2019 / 2021 - тема за клиенти и консултанти

• 44 803
  • 698
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Welness сериите струват ли си? По конкретно питам за протеиновия микс. Това щом името му е такова не е точно протеин май, а някаква добавка на тази основа.

Аз не съм доволена. Sad всичките продукти от тази серия са слаби. А протеиновия микс не върши никаква работа. Не оправдават парите, които се влагат в тези продукти. Доста време се залъгвах и ги купувах.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 17:18 от Amiamo

# 466
Аз проявявам интерес към витамин Д, но да не е с калций.

# 467
Аз проявявам интерес към витамин Д, но да не е с калций.

В момента на супер оферта в каталога е точно Морски Калций с Витамин Д.
С патентован AquaminTM, 100% натурален източник на морски калций, съдържащ повече от 70 допълнителни есенциални минерала.
Таблетки се хрускат, не се гълтат и е добре да ги приемате след хранене.

Ако имате нужда от повече инф. и как да поръчате съм на разоложение.

# 468
  • София
Здравейте, търсяя тази машинка:

Здравейте! Временно не е в продажба. Трябва да изчакате да в пуснат или ако някой има е повече да ви я даде
Точно това не разбирам, как не е в продажба, а се предлага? Ако нямат количества, да не я показват в каталозите. Направо е несериозно. Разочароващо е, защото това е актуална оферта.

# 469
Може би в момента е изчерпан. Имаше го наличен в началото на каталога.

# 470
Точно това не разбирам, как не е в продажба, а се предлага? Ако нямат количества, да не я показват в каталозите. Направо е несериозно. Разочароващо е, защото това е актуална оферта.

На коя страница е? Сега разгледах каталога, не я намирам. Мисля, че е била в предния каталог.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 18:21 от bubanka

# 471
  • София
На коя страница е? Сега разгледах каталога, не я намирам. Мисля, че е била в предния каталог.
Мисля, че в някоя от листовките беше, не в самия каталог, някой от тези мини каталози. Аз ги гледам онлайн и вече не знам къде я видях, но беше в актуалните предложения. Явно бързо се е изчерпала.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 18:21 от bubanka

# 472

Здравейте,Това ми е последната поръчка.Душ гелът ми хареса,редувам интимните гелове, доволна съм.Другите продукти ги купувам за първи път.Хубава вечер.

# 473
Здравейте!
Тези от Вас, които използват продуктите на Орифлейм, но не са регистрирани и желаят за разберат повече за продуктите от инжинер химик, който създава козметика за Българска компания, може да ми пише на лично 💌 за повече информация. Събитието ще бъде безплатно.

# 474
Здравейте! Бихте ли споделили кои са ви любимите парфюми от Орифлейм? А може и спрейове, дезодоранти, лосиони за тяло, въобще, любими аромати на марката.

# 475
Любимите ми  аромат от Орифлейм са Джордани Голд Есенца,Мис Джордани,Еклат Фем.

# 476
ECLAT FEMME и MISS GIORDANI страхотни аромати

# 477
GG Essenza, Volare forever, Miss Giordani Intense /лилавото/.

# 478
  • Пловдив
Обожавам Sublime Nature - Tuberose; Divine Idol, Giordani gold essenza; Love potion - червения и Éclat Mon parfum. Изброените са и трайни, поне на моята кожа, а ароматите са запомнящи се.

# 479
Здравейте,аз харесвам тоалетната вода wake me up с аромат на портокал.

Общи условия

Активация на акаунт