Шестокласници 2019/2020

• 41 521
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • На морето!
Аз купувах на момиче- взех ѝ сет за селфи от Джъбо /селфи стик и пропсове в кутия/ и коледни пантофи от Лидл.
Миналата година на сина ми подариха метален конструктор с гайки, отвертки и пр. мъжки неща, хареса му много. И него видях в Джъмбо, някъде около 20лв беше.

# 496
  • В светлината на слънцето
Моят и миналата, и тази година, ще подарява книги. Миналата бе на момче и го зарадва с някаква книга, за която отдавна си мечтаел - нещо от типа на Пакта май беше. Сега е на момиче, с което от ясла са заедно. Беше категоричен да не е козметика - не била такъв човек. Та взехме романтична книга, красив тефтер и хубав шоколад.

# 497
  • София
При нас, понеже са малко деца в класа и не разменят подаръци помежду си, а всеки родител осигурява подарък за своето дете. Днес е тържеството, където ще си ги получат. И тъй като то е общо за всички класове, в т.ч. и ПГ, родителите решихме да не "вадим очите" на по-малките деца с някакви скъпи подаръци, за нашите да вземем по една книга.
Класните по БЕЛ и математика ще са през януари. По мат. правили контролно и моят изкарал 6; съобщи ми го като да е получил 2 - никаква радост, рече "Какво толкоз!" и така. Люшка се в някакви настроения, понякога се разстройва за пълни глупости и му обяснявам, успокоявам непрекъснато за нещо, все едно сме се върнали в периода 3-5 годинки.

# 498
  • Русе
Относно козметиката като подарък за момиче, не всички момичета харесват козметика или пък ако ползват, ползват точно определени неща. И нашите си разменяха подаръци. Като най-хубави били оценени от децата следните подаръци - една коледна възглавничка и някаква малка светеща елхичка. Като най-банални и нежелани подаръци били оценени чаша и книга.

# 499
Относно козметиката като подарък за момиче, не всички момичета харесват козметика или пък ако ползват, ползват точно определени неща. И нашите си разменяха подаръци. Като най-хубави били оценени от децата следните подаръци - една коледна възглавничка и някаква малка светеща елхичка. Като най-банални и нежелани подаръци били оценени чаша и книга.
какви безумни и безполезни неща харесват децата Laughing

# 500
Относно подаръците, зависи от децата. Моята на книга би се зарадвала, на козметика - не. При нас по принцип знаят само дали ще подаряват на момиче или на момче, ама щерката е разконспирирала кое е момчето, което й се е паднало, та му избра комплект за фокуси, защото харесвал такива неща.
Класното по български мина, било лесно. Олимпиадата и тя така. Ще видим какви ще са резултатите. Останалите класни и контролни ще са след ваканцията.

# 501
Благодаря на всички за идеите. Ще подаряваме на момче. Те са си казали, кой на кого ще подарява Grinning. Много са.... Grinning, защо не си мълчат и да им е интересно. Детето искало суитчер худи Grinning - е поръчах, след което моят хубосник ми казва, че трябвало да е "със аниме". Вече свърши, какъвто е такъв. GrinningGrinningGrinning. Мен също ме питаха родителите на детето, което ще ни подарява, за идеи за подарък. Единствен ото смислено нещо, което разбрах, че иска е мрежа за тенис на маса. Вероятно това ще получи.
Класно по Бел имат утре, а по математика ще  е на 20.01.20г.. Ще имат и няколко контролни след ваканцията.

# 502
  • София
Класното по БЕЛ мина, по Математика през януари. Последният учебен ден ще имат контролно по География.
" Обещай ми, че няма да ме караш да уча през ваканцията"... да обещая, но няма как, та : Обещавам, че след Коледа ще те тормозя хилих и се че като мине обяда на Коледа почва... Разбрахме се, че до 20-27.12. е пълен релакс, може да се отдаде на книжката си. Предстоят олимпиади по География, История, Математика и няма как, а искам да видим и БЕЛ да видя как са нещата внимателно, а има някои проблеми с правописа и бързописа.
Коледно парти ще им организира класната, ще са в училище, ще си разменят подаръци, паднала й се е приятелка, ще вземем бижу гривна от мъниста Морано.
Ще ти имат и Коледен концерт пак в този ден пак в училище.
Два дни ще правят Коледен базар - днес и утре. Търговията се случва в междучасията

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 11:56 от Desem

# 503
Класното по БЕЛ днес е било сбит преразказ на част от "Радините", сътворени 2стр.  и половина; при предаването на работите госпожата коментирала,че само 1стр. е малко и е настъпило успокоение, но аз съм 99% убедена,че преразказът е доста подробен, предвид дребнописа.
Класна по МАТ веднага след ваканцията, така че няма да е лежерно и отпускащо. Силно се надявам частните уроци в школата по математика да са и през почивката Grin
В петък е коледното парти по обяд в пицария, директорът щял да пусне заповед и ще имат само първите 3 часа. Там ще е размяната и на подаръци - за младеж се падна - душ-гел и спрей избрахме.

# 504
Вчера беше класното по математика. Имало 6 задачи с подусловия на целия материал до момента( рационални числа вкл.) Дала има учебен час и половина. Детето каза че му стигнало времето дори да си провери , а той не е математически гений. Да видим. Остава Бел в четвъртък. Не знам с тези местоимения какво ще надроби, там е голяма каша.

# 505
 И при нас ще се разменят подаръци като лимит бил 10-15 лв. Изтеглила за момче, взех ваучер от Сиела за 10 лв., както и коледна къщичка с шоколади и др. такива. Надявам се да се хареса. Ваучерът е безсрочен и ако не иска книга, може да се ползва за тетрадки и химикалки. Хич не се наемам да избирам за момче.
Коледното парти ще е утре след часовете, водят ги групово с автобуси на нещо като дискотека. Тази година реши да ходи, миналата не искаше.
Класните и по БЕЛ, и по МАТ след ваканцията, но по Бел май не са много напред, сега са на Косачи, и на местоимения. По математика тъкмо са почнали рационалните числа.

# 506
  • Русе
Знаете ли кога излизат резултатите от Олимпиадата по БЕЛ и къде ще бъдат публикувани - госпожите в у-ще ли ще им ги кажат или някъде в интернет да ги търсим?

# 507
  • София-Младост
Учителите по училищата трябва да им съобщят резултатите и там евентуално да са залепени някъде. Първото е сигурно.

# 508
  • София
Desem, пишеш: "Предстоят олимпиади по География, История, Математика "
Сигурна ли си? При нас няма по нищо, освен по мат. и БЕЛ. Моля, напиши дати и кое е училището, за да проуча как да се включим, детето има интерес.
Също и нещо свързано с ЧП.

# 509
  • В светлината на слънцето
На нашите тържеството ще е в петък, в училище, ще поръчват пици и ще са със силно намалени часове. Утре тържества в английския и баскета, като в английския са обявили и лежерна пижамена седмица след НГ - призовани да са с елемент от пижамата върху дрехите. Ноооо... в курса по мат няма 6-5, а в събота започват ударно втори модул и... текстови задачи за 7 клас. Д... да им е яко.Joy

Общи условия

Активация на акаунт