Поставих му ултиматум

• 8 511
  • 93
  •   1
Отговори
# 30
Поредната ,която си мисли ,че е във връзка ,защото си говорят.
На колко години си ?

# 31
  • Linz
Стигне ли работата до ултиматуми, пиши я бегала.
И аз като другите смятам, че трябва да проявиш малко здрав разум и себеуважение и да се отдръпнеш. Не му е читава работата на тоя... и няма чувства към теб, не и каквито на теб ти се иска. И ти го усещаш, за това си поставила такъв срок.

# 32
[quote author=Free Agent link=topic=1126649.msg38963885#msg38963885 date=1562186410]
Ти ходиш с него, ама той не знае, а?😉

Не съм казала, че съм във връзка с него, просто излизаме и си говорим, без никакви интимни отношения или нещо подобно.
[/quote]
Ще за какво му е да прави секс с.теб? Той си го прави вечер с приятелката си. Но щом на теб ти харесва така, може и 10години да го почакаш.

# 33
От 6 месеца имаме чувства един към друг, но проблема е че той си има приятелка която е със слаби нерви и винаги когато той се опита да заговори за раздяла тя започва да вика, плаче и такива неща, като цяло искаме да сме заедно но в момента няма как, а аз му казах че има 4 месеца да направи нещо по въпроса и да се раздели с нея иначе забравя за мен, според вас правилно ли съм постъпила като съм задала някакъв ултиматум, а и плюс това си говорим почти всеки ден. А и му казах че ще го чакам, защото си мисля че си заслужава
Ами, вярвай си... Simple Smile На него така или иначе, не му дреме нито за нея, нито за теб...

# 34
Ти ходиш с него, ама той не знае, а?😉

Не съм казала, че съм във връзка с него, просто излизаме и си говорим, без никакви интимни отношения или нещо подобно.
Тогава какви са ти мъките?Според мен и той и ти не знаете къде ви сърби.

# 35
"От 6 месеца имаме чувства един към друг...." така започва разказа си авторката.
Авторке, би ли обяснила, по какъв начин въпросният господин ти е показал, че има чувства към теб. Имаш ли категорични доказателства!
И не, не е правилно да се поставят ултиматуми, особено в подобна ситуация, когато има намесен трети човек.
Най-разумно е да си оттеглиш ултиматума.

# 36
То пък един ултиматум - 4 месеца Grinning Такъв ултиматум се дава за месец, ако хората живеят заедно - и то в края на месеца който ще се изнася да се е изнесъл и раздялата да е факт.

# 37
Какъв ултиматум след като вие връзка нямате? И то цели 4 месеца. То при смяна на работа е един месец предизвестието Joy

# 38
Момичето сигурно е девствено, затова и не са спали още, влюбила се е здраво и затова така драматизира.

Шуши, не се захващай с обвързани мъже, защото каквото правят на гаджето си, същото ще правят и на теб след време със същите оправдания, само че след като се съберете ти ще си с етикета луда, нервна и психически нестабилна.

Въобще с мъже, които се обясняват за чужда женска лудост, не се занимавай, защото най-вероятно те са една от причините за тази "психическа нестабилност" .

# 39
  • ВАРНА
 Освен,че е със слаби нерви тя сигурно не го и разбира,нали?Не може да си говори и споделя така,както с теб.С теб чувства близост.Ти си жената за него.Каза ли ти ги тези неща?Тази със "слабите нерви"сигурно и идея си няма.

# 40
  • Най-красивата страна
Прекалено дълъг срок си му дала.
Или скъсва веднага с нея или край.
Ако държи на теб разбира се.
Не допускай да си втората.
Ако имаш някакво самоуважение.

# 41
Скрит текст:
От 6 месеца имаме чувства един към друг, но проблема е че той си има приятелка която е със слаби нерви и винаги когато той се опита да заговори за раздяла тя започва да вика, плаче и такива неща,
като цяло искаме да сме заедно
Скрит текст:
но в момента няма как, а аз му казах че има 4 месеца да направи нещо по въпроса и да се раздели с нея иначе забравя за мен, според вас правилно ли съм постъпила като съм задала някакъв ултиматум, а и плюс това си говорим почти всеки ден. А и му казах че ще го чакам, защото си мисля че си заслужава

В какъв смисъл заедно? Нали всеки ден...е тази заедност.
Чудно ми е като си му ударила този тежък ултиматум, той какво отговори?
Сигурно яко се уплаши, че няма да сте заедно.
Шефчето иска да ползва безплатно, ама това е сексуален тормоз, нали знаеш.
Или бягай от работата, или забрави за шефа. Свършиха ли се свободните момчета, хора?
Какво толкова си "заслужава" този? Можеш ли да отговориш с няколко думи  какви са му заслугите ?

# 42
Авторке,какъв е тоя срок?!Аз на днешната дата преди 4 години срещнах мъжът си ,януари се оженихме.Ти му даваш четири месеца да мисли! По-добре се преориентирай,мъже свободни бол.

# 43
Само излизате и си говорите, което ви прави просто приятели. След като не сте имали интимни отношения, между вас няма нищо. На времето и аз вярвах в подобни платонични любови, но нещата стоят другояче в реалния свят...

# 44
От 6 месеца имаме чувства един към друг, но проблема е че той си има приятелка която е със слаби нерви и винаги когато той се опита да заговори за раздяла тя започва да вика, плаче и такива неща, като цяло искаме да сме заедно но в момента няма как, а аз му казах че има 4 месеца да направи нещо по въпроса и да се раздели с нея иначе забравя за мен, според вас правилно ли съм постъпила като съм задала някакъв ултиматум, а и плюс това си говорим почти всеки ден. А и му казах че ще го чакам, защото си мисля че си заслужава
4 месеца .. леле
Аз не бих се занимавала. Слаби нерви, хаха, наистина, и ти вярваш на това?

Общи условия

Активация на акаунт