Пазаруване от H&M - тема 33, ЮЛИ 2019

• 41 038
  • 825
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, кампанията за връщане на стари дрехи - ( талон за 15% отстъпка на продукт по избор при следващата си покупка, ако сметката е над 40 лв). Трябва ли сметката над 40лв да е само от един продукт или гледат обща сметка,  примерна 2-3 продукта?

# 196
Общо покупката трябва да е над 40 лв. Но е по-изгодно, ако се намери артикул за над 40 лв, за да се приложи на него тези -15%, защото е за избран от теб артикул (няма пречка да е най-скъпият от всички от покупката), т.е. ако нещото е под 40 лв ще е по-малка отстъпката и в някои случаи не е кой знае колко като абсолютна сума.

# 197
Да не кажете, че ви лъжа.
Скрит текст:

# 198
  • Mostly in my mind
Жалко, че моят мултиакаунтинг не е засегнат от този бъг. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега си влезнах в първия профил. Последната ми поръчка е от началото на януари тази година...

# 199
Абонирах се, код няма... часове. Сега имам, въвеждам... Не! Не работи, баси

# 200
Момичета пак съм аз с въпрос.. Оказа се, че скоро няма да успея да ида до физически магазин, някоя която е поръчала бански би ли могла да каже дали си отговарят размерите. Трябва ми горнище размер 75В и долнище С. Според тяхната номерация това кой номер се води?

# 201
  • София
Абонирах се, код няма... часове. Сега имам, въвеждам... Не! Не работи, баси
При мен се получи същото, не работи и това е. От вчера го пробвам.
А последният работещ пък ,ми махна само доставката, без да намали 10%.

# 202
За последните два кода чаках по няколко дни.
Не става бързо.

# 203
  • София
Аз го чаках един ден, но проблемът е , че като дойде-не работи.

# 204
  • Троян
Вчера правих упражнението с дългия код - не,та не! Накрая им писах и ги помолих те да ми пуснат поръчката.

# 205
Момичета пак съм аз с въпрос.. Оказа се, че скоро няма да успея да ида до физически магазин, някоя която е поръчала бански би ли могла да каже дали си отговарят размерите. Трябва ми горнище размер 75В и долнище С. Според тяхната номерация това кой номер се води?
Аз нося 75С, което отговаря на 34С, но по-скоро 32 или 30 ми става. То си им го пише на етикетите. Англичанките са едри и често S отговаря на М, защото имат и XS.

# 206
Здравейте, нахлуват в темата с въпрос относно този бански. Интересува ме,  отговаря ли си на размера и сплесква ли много? Видях, че отдолу има снимки, но на едната ми изглежда, че е друг модел, а другата е в гръб. Извинявам се, че не давам линк, но през приложението не успявам.

# 207
Аз нося 75С, което отговаря на 34С, но по-скоро 32 или 30 ми става. То си им го пише на етикетите. Англичанките са едри и често S отговаря на М, защото имат и XS.

Какъв е този номер?
Не съм виждала бански с номер 30.

# 208
Зависи и от вида. Аз също съм 75С от ХМ сутиени, но от този модел ми е точен 40 номер. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0726923001.html

# 209

Какъв е този номер?
Не съм виждала бански с номер 30.
30 е обиколката без чашката. Ето на етикетите им как го пише:

Общи условия

Активация на акаунт