Пазаруване от H&M - тема 33, ЮЛИ 2019

• 40 965
  • 825
  •   1
Отговори
# 735
  • Mostly in my mind
Направо скандал бих им вдигнала. Ужас...дръж ни в течение. Ами им прати снимки и на техен имейл. Да се убедят сами в мизериите си.

# 736
Картонен етикет имам предвид. Няма как да е докарано до такова състояние, ако е с него.

# 737
Направо скандал бих им вдигнала. Ужас...дръж ни в течение. Ами им прати снимки и на техен имейл. Да се убедят сами в мизериите си.

То страшното е, че има хора, които нямат съвест и връщат каквото им падне. Twisted Evil
Както и банските на Спарки.

# 738
Значи на някой са приели това, а на други правят номера за стотинки, левчета и т.н.
Ми обидно е.

# 739
  • Видин
Не мога да си кривя душата, гладко мина ситуацията.
Да им върна жилетката, с код 4.
Изпратиха ми код за отстъпка.

Но забравих да питам друго, искам да върна една рокля, малка ми е и ще поръчам по-голяма, заедно с тази жилетка или отделно трябва?

Не ги оправдавам в никакъв случай, трябва да проверяват внимателно върнатите дрехи. Но какъв трябва да си, за да се опиташ да пробуташ един парцал?!

# 740
  • Пловдив
Явно и при тях липсва персонал...което не е оправдание, де  Simple Smile
Роклята си има отделна товарителница, соътветно отделно връщаш.

# 741
  • Видин
Роклята и жилетката са в една поръчка, за това питам.

# 742
  • Пловдив
заедно тогава.

# 743
Добър ден ,пристрастени GrinningJoy нящой от вас да е поръчвал от тези боти 38 номер??

# 744
  • София
И моята поръчка дойде. Изпратих и отзиви от профила.Grinning

Боти: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0676640001.html
и светлобежова чанта с дискретен змийски принт:
https://lp2.hm.com/hmgoepprod%3Fset%3Dsource%5B%2Fa8%2F19%2Fa819 … product%2Fmain%5D 
Явно е изчерпана, изчезнала е от сайта и няма директен линк.

И от двете съм доволна. Ботите си отговарят на номера, много са елегантни и удобни.

Скрит текст:

От ''голямото'' 10% намаление поръчах пола и чанта, колкото да не е без хич, с комбинация от кодове се получи прилична цена. Пуснати са вече, чакам ги.

Къдрокоска, много гадно, дано ти доставят нова жилетка, а не носена. Бляк!:angry:

# 745
И да са в отделни поръчки, можеш да ги върнеш заедно в една торба, но приложи за всяко съответния лист за връщане, пъхни и единия етикет, който ще ти остане и залепи другия на торбата. За втори път така връщам от 2х2 различни поръчки в общо 1х1 пакети, даже ми върнаха парите вече и четирите неща.

# 746
  • Видин
Благодаря, момичета!
Утре ще се спусна до Еконт. А жилетката на детето е вече изчерпана, ще потърся друга.

# 747
Благодаря, момичета!
Утре ще се спусна до Еконт. А жилетката на детето е вече изчерпана, ще потърся друга.

Изчерпана...ама ще се появи скоро една бройка от нея Joy

Утре чакам кецките на детето. Днес ми се обадиха сутринта, но бях по болници...та отложих за утре. СМС нЕмах...направо обаждане.

# 748
А Тете какви са тея болници сега, ще взема да ти подаря нЕкой чорап.. Grinning

# 749
Покрай майка търчах. Аз съм здрава инак...
Да видим Гошето кво ще ми донесе тумору...Принца шъл ли ги хареса...

Общи условия

Активация на акаунт