Пазаруване от H&M - тема 33, ЮЛИ 2019

• 41 048
  • 825
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък имам такива кецове в жълто - 38 и в розово - 39. Прани са, но не са се свили. Също съм много доволна от тях

# 226
  • Пловдив
Получи се и при мен бъг. Снощи за 20 лв.поръчка даде БД. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
При мен не става вече. Sunglasses

# 228
На нов или по-стар акаунт ви го даде?

# 229
  • Пловдив
Аз имам само един, но не съм поръчвала от доста време. Като споделихте, през деня пробвах и не стане,  но снощи към 21 ч.пусна Simple Smile

# 230
На нов или по-стар акаунт ви го даде?

На мен без значение.
Скрийншотът беше от стар, но ставаше и на нов.

# 231
От физическия купих днес разни неща:
тези трите с отстъпка 2 за 3

детска пижама

и още една

тениска

тези блузки обикновени 2- бр

и тези от детското за мен

# 232
Защо пускат тези грозотии Симпсън
https://m2.hm.com/bg_bg/kids/shop-by-feature/4020a-simpsons-style.html ?!?
Скрит текст:
(Ако някой се почувства обиден, се извинявам, но на мен това ми грознее безкрайно 😓)

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 14:00 от fenyx

# 233
  • Варна
Във варненския ХМ има доста намалени неща. Харесах един панталон, обаче молът е буквално залят от руснаци, някакъв кошмар е... Опашки се вият пред пробните, нямах нерви да чакам. Явно заради смотаното време не са по плажа, а в мола. В уайкикито същата работа. Преди 2 седмици видях намалени белите дънки, които си бях харесала, дето с Тета имаме сини, пуш ъп джегингс се водеха. Обаче белите много по-плътни и дебели от сините. Ми за лятото никак, ама никак не е подходящ тоя дебел плат, а бял панталон само тогава бих носила. И се отказах.

# 234
Е как да не е подходящ.. за днес са супер. Нали е хладно...
Аз ги мерих в реала..белите де, не са лоши...

# 235
Аз миналата година се бях засилила за бели панталони. Бяха 9.90 на намаление. Оказаха се дебели дънки, някакъв мръсно бял жълтеникав цвят. Е, както се бях засилила да ги поръчам, така ги и върнах.

# 236
  • Бургас
Получих днес панталонената пратка за дечко, ама... ще връщам поне 2 чифта дънки!
Тези уж са слимфит и въпреки снимките, където не изглеждат чак толкова слим, взех с надеждата да не са много зле. Ми зле са! За дечко де, иначе са приятни като материя, модел и качество. На дължина ОК, но в кръста... не могат и да се стегнат, защото ластикът е някакъв страшно рехав и хлабав и не държи хич. Не че ако беше нормален като при другите панталони, нямаше да стои комично като балон около дупето Sad
Скрит текст:
Тези пък хубаво са модерно скъсани, ама прекалено ми дойдоха на живо. Горните съдрани места от вътрешната страна са подлепени с парчета от същия разтеглив деним, но онова огромното разнищено на коляното си е така и изглежда доста зле. Да не говорим че още на първото обуване и то с моя асистенция, кракът влезе директно там, вместо да продължи надолу по крачола и си мисля че след точно 2-3  слагания ще се наложи превръщането им в бермуди. Не харесвам съдраните, хлапето също, но много ги хареса на снимките в сайта и само заради това ги поръчах. Материята иначе е хубава и мека, цветът точно по мой вкус, моделът подходящ за клечото, но само да ги имаше без дупки Sad

Само дългите черни дънки може би ще са ОК есента/зимата, а се надявах да съм отметнала частта с дългите гащи за тогава. Не че не метнах сега 2 чифта от Marks&Spencer за по 5 паунда, ама покрай тях и други неща взех и отече...Joy

3-те чифта шорти и бермуди така или иначе са за другото лято, така че директно ги мятам в гардероба, пък тогава ще се мерят Simple Smile

# 237
Мдаааа, забравих, че е нов месец и че трябва нова тема Joy
Чакам бая неща, основно рокли.

# 238
А аз чакам....сейла JoyJoy

# 239
Май моето чакане ще е по-малко Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт