DARK ... Въпросът не е Къде, а Кога

• 16 076
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Бях попаднала на материал за пещерите, в които е сниман 1 сезон и се оказа, че тези пещери са ползвани за модел, тъй като са под защита като природен резерват и са направили копие, където снимат , с различни входове заради различните времеви зони.
Още за  местата на снимките и  пещерата

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 14:24 от Вечерница

# 106
На мен така и не ми стана ясно какво правеха с отвлечените деца? Може би Адам използва данните от експериментите, за да изгради своята черна дупка?

Вчера прочетох някъде, че Ноа може би поръчва отвличането на Ясин (и след това го убива), защото ревнува от него - момчето е "гадже" на Елизабет, която му е съпруга....

# 107
На мен така и не ми стана ясно какво правеха с отвлечените деца? Може би Адам използва данните от експериментите, за да изгради своята черна дупка?

Вчера прочетох някъде, че Ноа може би поръчва отвличането на Ясин (и след това го убива), защото ревнува от него - момчето е "гадже" на Елизабет, която му е съпруга....
Значи машината, с която експериментираше Ноа и ползваше за целта децата, беше статичен вариант на машината на времето,а тази, която Танхаус построи, беше портативна.
Моделът на Ноа изглеждаше всеки път различно, а когато използва малкия Хелге да го върне обратно в 53 г, тя беше вече готова.

# 108
Видях, че работят по нея, но не разбрах защо, след като има проходи, както и другите машини (две, или само една, която прави лупинги във времето и изглежда като две), е нужно да се убиват случайни деца заради това.

# 109
  • Чужбина
И аз така ... егати жертвоприношенията.

# 110
За мен идеята на статичната машина беше да я направят подобно на тази в 1921 г, когато можеха да избират кога да отидат, а не само през 33 г да пътуват. Науката иска жертви. Навсякъде. За съжаление...
Сега разгледах каста на филма заради тази Юстина Янковски.
Оказа се, че е полицайката, която знаеше, че Клаузен цитира Фройд в една от последните серии. Вероятно това ще е нейния гроб.

# 111
  • Вестерос
Дам , ама защо има плюшено мече на гроба?

# 112
  • Чужбина
Това е заек ... Великденски заек.

Скрит текст:

Като тези на Линдт:

Скрит текст:

# 113
  • Вестерос
ahahah не знам защо мече съм го запомнила Grinning

# 114
  • Чужбина
Оф, а аз още не мога да разбера, дали времевата линия е фиксирана или динамична.

У реддита има хубаво обяснено за различните времеви линии.

# 115
  • Вестерос
Не знам и аз. В Continuum е като в три само че се върна в нейното време, но не можеше да е себе си. Имаше друга Кира. Третото е точно Agents of Shield последния сезон.

# 116
  • Чужбина
В 1-ви сезон си е фиксирана времевата линия. Всичко е сет-нато и не се променя.
Макар че трябва да помислим за писмото.

Но времето е плоска окръжност в 1-ви сезон - краят е началото, и началото е краят.

Ето това си са мое производство скрийншоти:

labyrinthus divini amoris:

# 117
Аз мислех, че е фиксирана - и все още го мисля, но има някои въпросителни. Дали алтернативната Марта се намесва за първи път, или това винаги се случва? В бъдещето къщата на Хана и Йонас взривена ли беше - не мога да си спомня дали я показаха? Ако е взривена, това може да подсказва, че появата на Марта е част от цикъла, ако не е - това е ново и означава, че нещата могат да се променят...
Двата сезона показаха това, което Адам нарече един пълен цикъл. Започва със самоубийството на Михаел и завършва с отварянето на варелите. В трети сезон или ще видим началото на новия цикъл от друга гледна точка (в друга реалност), или ще започне разплитането.
Сега се сетих - откъде се бяха взели хората от бъдещето - нали уж би трябвало да оцелеят само тези, които са били в бункера?

# 118
  • Вестерос
Сигурно в други краища на света , на Германия, на Европа има оцелели.

За бункера е , които са в града.

Аз не искам Шарлоте да умира, дали има шанс Елизабет да я е дръпнала?

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 09:05 от Tiffany А

# 119
Още не сме разбрали какво стана с Шарлоте - дали не прескочи в последния момент? Предполагам, че тепърва ще видим част от историята й с Ноа...

Общи условия

Активация на акаунт