DARK ... Въпросът не е Къде, а Кога

• 16 072
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Мисля, че той го спомена - нали се е обесил в ателието си?

# 91
  • Berlin
На мен ми е любопитно и какво става с Адам след Апокалипсиса и началото на този трети цикъл. Не умря, както аз си мислех, значи продължава нещо, но той дали знае какво е то (най-вероятно, за да се стреми и към случването на нещата от края на сезона). Обаче после какво следва за Адам? За Йонас е това, което което гледахме цял сезон, за Странника също не знаем, но е нещото, което го “превръща” в Адам.
Много ми хареса теорията за Микел!

# 92
Освен това не знаем и какво се е случило с лицето му и кога - той сигурно е към 80 годишен, значи има един голям период от живота му, за който не знаем нищо.
А, и окото и кожата на Елизабет - дали е просто от радиацията?
И момичето с дълга коса от бъдещето - със сигурност е замесена в нещо. Малко ми прилича на тийнейджърката Хана, да не се окажат свързани?

# 93
  • Чужбина
Да, и аз си мисля, че окото на Ели е така от радиацията.

Но и окото на Торбен Вьолер ...

Тия очи ... има нещо гнило там.

Момичето от бъдещето сигурно е някой, за когото не можем да се сетим.

# 94
Eли, снимките на стената може да са от майката на Инес. Ние нея така и не я видяхме, знаем само баща ѝ, че беше шеф на полицията в 53 г. Това е къщата на Инес, не на Хана, ние не можахме да видим къде живееше Хана с баща си в 86 г, само знаем, че работеше към обществена пералня и разнасяше прането за болницата.
Теорията за Микел е много интересна, защото тази драма в очите му, страха му да се срещне въобще с родителите си, когато той самия е възрастен. Не знам как е един бъдещ Худини ще реши да стане художник, но само мога да си представя болката в душата му през всичките тези години. Не знам дали някога е разбрал, че Инес го упояваше, за да го приближи до себе си.
Периодът, за който не знаем нищо е бъдещето  на Странника и как той стига до Адам и цялата група около него и Sic Mundo creatus est.
За окото на Елизабет мога да кажа, че прилича повече на катаракта/перде, което е тотално потъмняло и се вижда с просто око.  Явно здравна система там тогава няма и затова не може да се оперира. Интересно ми е на мен откъде са и белезите по лицето. Изгаряне е по-близко до начина, по който изглежда, както и самия Адам - за мен това са нелекувани сериозни изгаряния.
Дали е от радиацията и при двамата, дано разберем тепърва.

# 95
  • Berlin
Някъде не пишеше ли, че лицето на Адам е такова заради пътуванията насам натам, т.е. това е дало отражение върху лицето му (или радиацията?). Май от Нетфликс беше, но може и да е заблуда.
Не знам за вас, но мен ме чака Stranger Things. 😀

# 96
abs, той самият Адам го каза на Йонас, че пътуванията във времето са дали отражение върху тялото му. Явно радиацията на черното кълбо му се е отразила, въпреки костюма, който обличаше.

# 97
Да, но дали е истина? На мен ми прилича по-скоро на изгорено.
Клаудия май е пътувала непрекъснато около 30 години... Или се е крила някъде - във всеки случай е изчезнала от 80-те и започва да се появява като стара жена. Не знаем какво е правила в промеждутъка.

Допълвам: в Истаграма на режисьора има снимки на актьорите в образ - очевидно някои са от алтернативната/паралелна вселена: https://www.instagram.com/baranboodar/

Или от вселената, в която Йонас не съществува? Дали става дума за едно и също нещо?
Магнус с дълга черна коса и татуировка с две преплетени змии (Кадуцей, но без централната част) малко ми прилича на Локи (Том Хидълстън) Simple Smile https://www.instagram.com/p/BzTrPJxo9S4/

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 20:29 от Petia Kageyama

# 98
  • Вестерос
Аз се сетих, че не знаем коя е и майката на Хана

Има и някакъв нов в алтернативата

# 99
Снощи видях, че в Редит са разпознали още една картина от "леговището" на Адам - Еней в Подземния свят: https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Isaacsz._van_Swanenburg#/med … n's_boat.jpg
Скрит текст:
Явно режисьорът обича да смесва древногръцка/римска митология с библейска, колкото се може повече.

# 100
  • Чужбина
Много красива картина. Не я знаех, трябва да я разгледам.

В края на един от епизодите в 1-ви сезон, се казва:

Търсим нишката на Ариадна, която да ни покаже правилния път ... която да ни води в тъмнината.
Колко много бихме искали да познаваме съдбата си, накъде ни води.
Но истината е, че има само един път през всички времена - предварително определен посредством началото и края, който е също началото.

А тази Юстина коя е?

# 101
Не се сещам за такава - да не е някое от отвлечените деца?

# 102
  • Вестерос
Че те са Мадс, Ерик, Ясен.

Не я знам и аз коя е.

Да обобщя за неизвестните родители

баща
Ноа и Агнес
Тронте
Регина /най-вероятно Тронте/
Катарина

Майка
Ханна
Питър
Катарина
Инес

# 103
Не се сещам коя е Юстина. Подозирам, че ще разберем в сезон 3. За мен друго е интересно - не пише годината на раждане. Вероятно нарочно, защото иначе щяхме поне да се досетим на колко е години и  каква може да е връзката с останалите. Това за мен е чисто полско име, а връзка с полски семейства досега между героите нямаше. 
Тиф, за родителите точно вчера и аз си мислех, че на Катарина въобще нищо не знаем за родителите. На другите поне са ни показвали единия или другия, но нейните не са попадали в полезрението. Освен това ми е интересно тя в коя времева зона ще попадне след като мине през портала, ако е оцеляла от взрива.
Следя и профилите на актьорите в инстаграм и вчера Оливър Масучи беше пуснал снимка зад кадър с този, за който всички предполагат в коментарите, че е възрастния Бартош в 1921 г.
https://www.instagram.com/p/Bzk1BQGC5yn/

# 104
  • Чужбина
Имаме полицай Янковски.

Чакайте да не остана по-назад и да постна снимки от сета:

Общи условия

Активация на акаунт