DARK ... Въпросът не е Къде, а Кога

• 16 230
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Точно преди това дойде и й каза, че й е вярвал, но е разбрал що за стока е, но се чудя как. След това тя взе машината и изчезна, повече не са се виждали.

# 481
Хм, не се сещам в момента.

# 482
Мисля, че беше, когато разбра, че изнудва Александър.
В тази връзка се чудя защо кутията с пищова и паспорта си стоеше така на показ на масата.

Вечерница, не може да говориш на думи за единство, а на дела да поставяш партньорите си в ситуация на принудително самоубийство. И после да ги обвиняваш, че не искаш да се самоубият солидарно с теб. Това може да означава само, че искаш зорлем да развалиш това партньорство. Но не това е темата тук.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 15:31 от Анонимен

# 483
  • Чужбина
Много добро попадение за якето, Хелоу.

Изобщо не се бях замисляла за това.

Трябва да се гледа пак.

И имаше един момент, в който мобилният телефон на Йонас изведнъж бе със счупен дисплей. Това в 1-ви сезон.

Как така бе нормален тоя телефон, а в следващата сцена дисплеят бе напукан?

Има нещо там, дето го изпускаме.

# 484
Ей, сега ще ме накараш да превъртя целия първи сезон на бързи обороти заради тоя дисплей! Grinning

Якето.
Когато Йонас се върна от 2053 в 1921, той беше облечен с дрехите от бъдещето. После му дадоха ония торбести гащи с тирантите. И така, докато Адам не му даде жълтото яке, с което се върна в 2019 и се обяснява в любов на Марта. Още тогава си спомням, че се почудих откъде Адам се е сдобил с това яке.

# 485
Мисля, че якето (или дъждобран, каквото и да е), е жълто, защото трябва да ни подсеща за радиоктивността - нали знакът за радиация е в черно и жълто. Йонас го носи в ключовите моменти, когато се случва нещо опасно.
Дали ще го видим с това яке в следващия сезон - май вече го надрасна? Може би ако дадат по-младата версия, иначе - едва ли.

# 486
Не е само дисплея, зачетох се из редит, има много глупости от гледали с едно око, но определено има и теории- сякаш на моменти някои хора са сякаш с дребни разлики, и има заигравка с паралелна вселена, ако решиш да се вглеждаш- календара, якето, някои неща, които Странника ту знае, ту не знае. Дори и младия Йонас към края на 2 сезон.
Това с паралелната вселена ме дразни, защото сякаш е една, или примерно 3, ако следваме модела, че всичко е *3, а дефакто ако има дори още една доказана паралелна вселена, значи са безкраен брой..невъзможно е да са примерно една или две или три Simple Smile

Много са ми чудни Инес и инспектора, както и Александър

# 487
ОК, но откъде се взе якето при Адам в 1921, след като Йонас го остави в 2053?

# 488
  • Чужбина
Не съм чела в реддит за това нещо. Но ще прочета. Ще пиша, ако намеря нещо интересно.

За дисплея - ще проверя, точно в коя серия беше.

# 489
Нямам търпения довечера да го проверя, но и по снимките се вижда. Адам дава на тийн Йонас ново жълто яке. Той отива при баща си, езерото, Марта и прочие, но при смъртта на Марта и когато идва Марта 2.0 е с черно яке
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Просто ми стана чудно Може да си е просто по суичер момчето Simple Smile и толкова
Ще изгледам довечера пак епизода, да го проследя какво прави.

# 490
  • Чужбина
Хело, той не го ли бе взел със себе си това яке?

Но не го бе облякъл. И тогава другият, малко по-старият Йонас, се появи с него. Марта май се учуди, че толкова бързо се е преоблякъл.

Тя дори го пита преди това за него, а той каза, че щяло да вали. Но бил отивал при баба си, т.е. Инес, защото тя имала нов таблет. Трябвало да й обясни, как функционира.

Нещо такова беше.

# 491
Той използва жълтото яке само за да се престори на старото си аз, сигурно после го е захвърлил.
Нали изчезна за малко и ходи в апартамента на средната Клаудия - тогава беше с черното; после се върна в къщата, където видя смъртта на Марта и все още беше с черното яке.

# 492
Обличаше якето заради белега от обесването.
Нали заради него беше закопчан догоре - това е през 2019.
А с черното яке се появи при средната Клаудия, когато тя подскочи той как е успял да влезе при нея, а той и казва - ти ми даде ключ и каза да дойда сега. Това беше през 1987 г.

# 493
Аа да, и се предполага че между сцената с баща му и с младата Клаудия е минала година, в която е учил със старата Клаудия и е приел ролята си в цикъла. Затова после обяснява на младата Клаудия какво да прави. Хм.

# 494
  • Вестерос
Каква година? Как го реши?

Най-вероятно е захвърлил якето. Аз по косата ги разпознавах като бяха на едно място Йона си Йонас от езерото.

Общи условия

Активация на акаунт