DARK ... Въпросът не е Къде, а Кога

• 16 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Berlin
Ами той й го казва, когато се виждат май за пръв път в апартамента - че е прекарал с нея време, в което го е научила на много неща. Май точно след като си тръгнаха от баща му.

# 496
Именно
Снощи не успях да гледам отново, не знам кога точно ще мога, но има много място за размисъл
Харесва ми, че може да го изгледаш веднъж, и после пак Wink и пак да е интересно Wink
https://www.reddit.com/r/DarK/comments/cf42au/well_crack_this_ti … nate_reality_nut/

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 09:42 от ♥ HAPPY ♥

# 497
  • Чужбина
Снощи гледАх пак първа серия на първи сезон.

Не ме напуска усещането, че има нещо гнило. Особено в момента, в който Миккел изчезна. Там, в гората. Йонас тичаше уж, падна, Миккел се изпари във въздуха, но после Йонас настигна останалите. И се държа някак странно.

Или вече започвам да си внушавам?

# 498
Аз все още не съм догледала за втори път втори сезон, но вече се замислям, че трябваше да почна от първи - излиза, че не съм обърнала достатъчно внимание на много неща, въпреки че сега го гледах, преди началото на втория сезон...

# 499
Да, още в 1 епизод Магнус си търси пуловера, и се разминават цветово...има над какво да се разсъждава, усещам масово гледане с молив и тетрадка в ръка Wink Да сравняваме записки после
А най-добре после сценаристите да ни изненадат с нещо съвсем неочаквано Wink Така най обичам

# 500
Добре е да има изненада, но не и ако са си я измислили само, за да шокират зрителите. Има много сериали, които се излагат по този начин - например Менталистът - толкова сезони заплитат загадката на Червения Джон и накрая Патрик Джейн го уби, като му каза, че не го интересува как е направил всичко. Мен пък ме интересуваше. Затова пък не ме интересуваше любовта на Патрик и Лисбън, и не гледах последния сезон. Всъщност, толкова ме беше яд на сериала, че откакто приключи, не съм гледала стари епизоди - не бих ги гледала нито по тв, нито от нета. Целият ми интерес към този сериал (дори към сезоните, които харесвах), беше унищожен завинаги.

# 501
Естествено, макар че ГоТ сигурно е още по-добър пример Joy и ще остане класика форевър енд евър, задминавайки финала на Изгубени милион пъти Simple Smile
Имах предвид приятна изненада, а и дори да сме го разгадали, заснет е така, че да го изгледаш с кеф. С лупата, молива, залепен за екрана Simple Smile

# 502
Е, да - най-добре е да е нещо, което е било пред очите на всички, но не сме го забелязали или не сме му обърнали достатъчно внимание Simple Smile

# 503
  • Вестерос
Ели, според мен си внушаваш за Йонас, той се изненада, че Миккел го няма. А реално разбрахме, че като е паднал Йонас от бъдещето, не странника , а по-млад е взел Миккел и го е закарал в тунела.

Да , каза, че е прекарал време с Клаудия, но не е уточнил една година ли е или по-малко.

# 504
  • Чужбина
Ели, според мен си внушаваш за Йонас, той се изненада, че Миккел го няма. А реално разбрахме, че като е паднал Йонас от бъдещето, не странника , а по-млад е взел Миккел и го е закарал в тунела.

Да , каза, че е прекарал време с Клаудия, но не е уточнил една година ли е или по-малко.

Да, изненада се. След като стана, започна да го търси. Но когато настигна останалите ... не се ли държа странно?

Но може и да си внушавам. Аз нали сега гледам с лупата и далекогледа  smile3548 smile3548 smile3548

# 505
  • Вестерос
Според мен нормално беше реакцията за конкретната ситуация.

# 506
Имаше една снимка на четиримата от семейство Канвалд - Хана, Йонас, Михаел и Инес - май в ателието на Михаел беше. На нея всичките са ухилени, само Михаел стои мрачен. По-късно се мотаеше по масата на Хана и тя беше прегънала Инес назад - явно не се обичаха много.
Абсолютно същата снимка я има в рамка при Инес. Само че там всички са с мрачни физиономии.
Някакво обяснение?
Или аз нещо недоглеждам?
.

# 507
Тази снимка, календара, разни други дребни детайли са част от теорията за паралелни светове. Мисля, че назад постнах линк
Цял ден чета разни теории, но още не съм гледала 2 път, така че се чувствам некомпетентна да коментирам.

# 508
Сега пак гледам тая снимка - вече в стаята на Хана, след сцената, в която правят секс с Улрих. Михел вече се е обесил, след като предния ден преди самоубийството муу Хана видя малкия Микел заедно с Нийлсенови и го изгледа като призрак - вероятно все пак го позна (дори и да не асимилира какво точно вижда). Снимката на семейството в стаята й е направо с откъсната Инес. Явно тая снимка е в няколко екземпляра. Защо Хана мрази Инес? Само защото е свекърва или има и друго?

# 509
  • Чужбина
Абсолютно същата снимка я има в рамка при Инес. Само че там всички са с мрачни физиономии.
Някакво обяснение?
Или аз нещо недоглеждам?
.

Тази снимка я бяха обсъждали в реддит. Че била различна.

Има нещо гнило в Дания ... ъъъъ, пардон, във Винден.

Трябва пак да я видя. Ще намеря снимката или ще направя скрийншот при първа възможност.

Да, мрази я, но моята спекулация е, че Инес е имала нещо против брака им. А защо е имала нещо против?

Или пък хитрата Ханна е разбрала нещо за хапчетата. Има ли такава вероятност?

Всъщност Инес приспивателни ли му даваше?

Общи условия

Активация на акаунт