DARK ... Въпросът не е Къде, а Кога

• 16 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Да
Инес е доста потайна, никак не е толкова добричка. Крадеше хапчетата, които му даваше.
Не знам Хана защо я мразеше. Или какво в станало със синът й.

# 511
  • Вестерос
А дали снимката не е скъсана от Миккел, аз така си помислих, че се е сетил и бам го е яд на Инес и я пергъва/къса.

Може ли снимки на двете снимки и какво за календара?

# 512
# 513
  • Вестерос

Иначе ей ги снимките

Може да са просто два кадъра и толкоз Grinning

за календара просто са изброени и то не както трябва, никъде не видях аз
защо е направено и как се подкрепя, че има паралелна вселена,.

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 23:47 от Tiffany А

# 514
Ми с две думи Хана отбелязва на календара датата, 21 юни с Х, а Адам Апокалипсиса с О 27 юни. Странника гледа календара в бъдещето,на него има О от Адам, но не и Х на 21 юни.
Описани са някои разлики други. Например Миккел няма ключ от къщата и не може да влезе. Но после майката на Мадс казва на Егон, че държат постоянно отключено, защото Мадс си е забравил ключа.
Ей такива неща. Simple Smile

# 515
  • Вестерос
Майката може да държи, ама като я няма бащата Тронте да заключва, не знаем. Това за х и о съм го изтървала.

# 516
  • Чужбина
А дали снимката не е скъсана от Миккел, аз така си помислих, че се е сетил и бам го е яд на Инес и я пергъва/къса.

Тиф, ти знаеш ли, че си права, че Миккел я е скъсал?

Защото в първи епизод Ханна се обади на Инес и я питаше, защо не се обажда ... внукът й я не бил виждал вече 3 месеца ... Инес, к'во искала ... да се изнесат от къщата ли ... Нещо такова.

Момичета, май Инес хич не е бяла и добра.

# 517
Разбира се, всичко това може да са пропуски или случайности Wink Но се надяваме да не са
Все пак Изгубени показа, че хората имат нужда от такива загадки Wink
Инес не е бяла, защо така реши Simple Smile

# 518
Според мен, Инес не е давала обикновени приспивателни на Михаел, защото ако беше така, щеше да ги купи от аптека. А тя ги крадеше от болницата. Значи е нещо с рецепта ...

# 519
Хана едва ли я мрази точно заради това
Интересно и дали Хана наистина е обичала Микел и затова се е оженила за него, или поради друга причина. Например Реджина беше много самотна, само с Александър се сприятели, той пък имаше интерес да се докопа до АЕЦ, и са се оженили. Улрих и Катарина са заедно от млади, бурна връзка, той й изневери чак на партито по случай годишнината( сякаш), и определено не беше влюбен в Хана. А Хана дали се е оженила за Микел от любов, и за това да се сърди на Инес- че е отчуждена примерно? Не ми се вярва, и двете са много...лоши и безскрупулни...

# 520
Не бих нарекла Инес лоша, просто вманиачена на тема дете. Със сигурност си е мислела, че го прави за негово добро.

Не мисля, че Михаел е скъсал снимката в спалнята, защото онази в ателието му си беше съвсем цяла.
Не мисля, че Хана е обичала когото и да е, освен себе си. Тя и Улрих не обича, само иска да го притежава.
Михаел беше самотен...и неин. До известно време. В това му беше ценността.

# 521
  • Чужбина
Аз се чудя, дали Улрих не е бил фикс-идея на Ханна, а Миккел - средство за "докопване" до него.

Но пък каква точно връзка м/у Урлих и Михаел, т.е. порасналия Миккел?

# 522
Ми ако Хана като дете случайно или пък е била уведомена от възрастната Хана знае, че Микел е дете на Улрих, може да й е харесвало баш това. Да има частичка от Улрих само за себе си, и тайна.

# 523
  • Чужбина
Нищо чудно. Ханна е маниачка. Нищо, че вика на Инес, че била болна.

Това й каза по телефона - "Ти си болна", в смисъл на побъркана.

Момичета, я кажете, Марта с кой точно Йонас преспа?

С нашия, а не с малко по-стария, нали така ...

# 524
Ми ако Хана като дете случайно или пък е била уведомена от възрастната Хана знае, че Микел е дете на Улрих, може да й е харесвало баш това. Да има частичка от Улрих само за себе си, и тайна.

Не, тя беше потресена, когато видя Микел малко преди възрастният Микел да се обеси. Със сигурност го разпозна, макар че как нормален човек си помисля за пътешествия във времето? По-скоро е решила, че Михаел е кръшкал с Катарина, и че това е извънбрачният му син.

Не съм сигурна, че първата изневяра на Улрих се случи на годишнината. Имаше го това съглашение между него и Хана още в сцената пред колата. Изградено съглашение.
Изобщо тая игра на погледите и представянето на отношения под повърхността страшно я владеят и сценаристи, и актьори.

Общи условия

Активация на акаунт