DARK ... Въпросът не е Къде, а Кога

• 15 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Не знам
Но пък наистина той искаше да я разкара като почнаха проблемите му, в болницата съвсем. Тоест той никога не я е обичал истински или нещо такова. Надявам се. Не знам вече

# 526
А, не я е обичал, разбира се. Желаеше я, жена му заета с трите деца, семейна рутина, скука (и нередовен секс), пък и Хана като масажистка кой знае какви номера владее...
Още когато тя му каза в спалнята си, че я обича, той само й отвърна, че била красива. Нарочно беше наблегнато на този момент. И по-късно - от Катарина и от самата Хана (в затвора) - никога Улрих не е казвал на Хана, че я обича. Освен когато беше отчаян в затвора и се надяваше тя да го измъкне. Само че тя не отиде затова.

# 527
Всички, които разбраха за пътуването във времето, хукнаха да спасяват децата или близките си, само Хана хукна за друго Simple Smile И как добре се оправи с полиция и всичко Simple Smile

# 528
  • Чужбина
Когато Миккел изчезна, на Улрих му се промениха приоритетите. Тази Ханна беше ей така за разнообразие.

Когато Йонас изчезна, Ханна пак си мислеше за собствения гъз, да не кажа ... за кое друго.

# 529
Според мен, Регина и Александър си се обичаха, въпреки другите неща. Той я подкрепяше, докато тя беше болна - винаги е могъл да си намери любовница, като Улрих и да се прави, че няма нищо... 

Хана сигурно се е омъжила за когото й падне, след като любимият й се е оженил. Освен това, тя проявяваше някакъв интерес към малкия Микел - харесваше фокусите и го търсеше. Не е задължително да е била влюбена в него, може просто да й е било приятно да прекарва време с него.

# 530
  • Вестерос
Maрта и Йонас спят заедно преди да се самоубие Миккел, аз така разбрах поне, после само се натискаха май.

Александър защо да е искал да се докопва до аец? Регина му каза, че майка й Клаудия ще го уреди на работа, за да остане.

За Миккел и Хана, те се сприятелиха като деца, но тя за мен се е омъжила за него на пук на Улрих, все ендо Улрих да ревнува или нещо от сорта.

За мен Хана отиде да търси и спасява Улрих, но при разговора им тя осъзна, че той не я обича и защото е злобарка го заряза.

# 531
И аз не съм сигурна дали Борис/Александър се интересуваше от АЕЦ-а. Историята му е подозрителна - как се появи и първото нещо, което направи, беше да защити Регина... Дали е спонтанно, или е чиста случайност?

# 532
  • Чужбина
Да, това е отворен въпрос ... за Александър.

Добре де, как така Марта, за има-няма 3 месеца, е тръгнала с Бартош?

Не е ли прекалено гадно от нейна страна. И дори не е знаела, къде е Йонас.

А преди това спа с него ...

Оф, Божееееееее...и аз като някоя свекърва обаче.

Но те са приятели. Не е ли гадно?

# 533
Да, това е отворен въпрос ... за Александър.

Добре де, как така Марта, за има-няма 3 месеца, е тръгнала с Бартош?

Не е ли прекалено гадно от нейна страна. И дори не е знаела, къде е Йонас.

А преди това спа с него ...

Оф, Божееееееее...и аз като някоя свекърва обаче.

Той Бартош я заграждаше от преди това.
Нали знаеш - понякога крачката от плакането на нечие рамо до леглото е малка.

# 534
  • Чужбина
Да, но те са първи приятели.

Гадно е. Спала с Йонас, а после се натиска с Бартош пред него.

Майкооооо, точно като свекърва съм. Даже по-зле hahaha

# 535
Да, но те са първи приятели.

Гадно е. Спала с Йонас, а после се натиска с Бартош пред него.

Тя си беше гузна. И Бартош - също. Но Йонас не им диреше карез. Може би са нормални отношения това измежду немската младеж - връзки по 1-2 месеца, после - следващия. То и за нашата младеж са нормални.

# 536
И според мен е долно, но това се случва толкова често при тийновете, че не ми направи впечатление.

# 537
  • Чужбина
Тя си беше гузна. И Бартош - също. Но Йонас не им диреше карез. Може би са нормални отношения това измежду немската младеж - връзки по 1-2 месеца, после - следващия. То и за нашата младеж са нормални.

Не мисля, че е нормално. Същото е като в България. С най-добрия приятел е особено гадно.

И в крайна сметка, самоубийството на Михаел това ли задвижи?

# 538
  • Вестерос
Защо най-добър приятел? Те си бяха компания, харесваха се с Йонас, спаха, после той изчезва  заради Миккел и Марта не знае къде е , какво става, да баща му се е самоубил, но тя се е чувствала тъпо след секса и Йонас да не я потърси за утеха примерно. И после покрай отсъствието на Йонас са се сгаджосали с Бартош. Ние не знаем дали тя е спала с Бартош. Ето после и него отбягваше пък тя и това го тласна към Ноа. Аз останах с впечатлението, че Йонас и по-близък с Магнус.

За мен самоубийството на Миккел не е началото, а края, не знам защо така го възприемам. После може да се опитам да обясня защо така мисля.  Може би гръмването на АЕЦа е началото Grinning

# 539
Най-добрия приятел на Йонас, не нейния.
Твърде често срещано предателство, по принцип се настройвам срещу такива жени, когато ги има в някой филм или книга - като Елизабет от Полдарк.

Общи условия

Активация на акаунт