DARK ... Въпросът не е Къде, а Кога

• 15 363
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
То и аз ще го гледам пак и дори си самозавиждам.
Много як сериал, направо не мога да повярвам колко добре  енаправен.
Няма нито един само положителен, или само отрицателен, образ. Всички са пълнокръвни, раелни.
Обичам си аз европейското кино и това си е.
Обаче този сериал направо ме закова.

# 571
А, има, има, Хана е ужасна Joy
Страхотен е
Опитах да гледам Западен свят, но не ме грабна:(
Първо ще изгледам отново Дарк Heart

# 572
  • Чужбина
Хепи, Западен свят не те ли закова?

Мене на първата секунда ме залепи за екрана.

Много философски сериал - референции към Библията много, бисери много ... борбата добро/зло.

Но пък има и нещо друго - ако един сериал не те грабне в началото ... надежда много няма, че после ще те впечатли.

# 573
Ми не. Трябва малко да ми мине обсесията от Дарк. Не ме грабна. Иначе тематика, актьри, всичко е както го обичам
Даже...прекалено очевидни са тия цитати и референции...Joy Вероятно ще го изгледам, но след време и не знам. 2 сезон бил по-"сложен", може да ми допадне,

# 574
В Западен свят и на мен ми хареса митологията на сериала, докато бруталността ме отблъскваше. В първи сезон най-интересно беше осъзнаването, че
Скрит текст:
Уилям и Мъжът в черно, са един и същи човек. Обаче, доколкото помня - и този обрат беше отгатнат от някои хора в интернет още в самото начало. Чудя им се как гледат толкова внимателно - и аз правя хипотези и гадая, но често пропускам доста неща Simple Smile
И Бърнард не е това, което изглежда - в случай, че решиш да го догледаш Wink
Процесът на пробуждането на Долорес е интересен. Както и събитията около Мейв.

Двата сериала - Дарк и ЗС, си приличат по това, че са изцяло планирани. Създателите на ЗС твърдят, че от самото начало знаят как ще свърши сериала и няма fanservice.

# 575
  • Чужбина
Вторият сезон на ЗС е много объркващ заради времевите линии. Ако не четеш анализи, не можеш се оправи, кое-кога-как-защо.

Обаче аз много намразих Долорес, а не успях да намразя Мъжа в черно. Какво е това чудо, каква е тая дискриминация по пол ...

Любима сцена ми е ей тая, в която има референция към Шекспир:

Скрит текст:

Много добра сцена на Йонас и Бартош:

# 576
  • Berlin
Аз съм много зле с ориентацията - логика, наблюдателност, връзки, препращания (въпреки че ми е супер интересно) - това не е за мен. Smile Pensive Затова се спойлирам без проблеми, чета чат-пат в интернет какво става и така ми е по-ясно да гледам после. ЗС трябва да го подновим, там съм се спойлирала за първи сезон и ще ми е ок. Laughing Може да намира и през темата тук, ако има такава.

# 577
Аз обичам пътуване във времето, и роботи Simple Smile
И двете теми са супер, просто сега съм се настроила на Дарк, и седя и си мисля разни неща...не мога да "превключа" на другата тематика Wink
Но ако някой иска да гледаме заедно ЗС и да възродим темите за него, да не съм сама?

# 578
Аз го гледах при макс концентрация, и при кафе през два епизода. И с размисъл после.Blush
Пак ще се гледа, то е ясно. Много интересен сюжет, с много въпросителни.
Каква ли е генералната концепция само не ми е ясно.

# 579
  • Чужбина
Айде, почвайте го ЗС. Ще коментирам заедно с вас.

Дайте ми на мене изкуствен интелект или нещо като ДарК.

Тайс, едно гледане на екс ... не крайно дедостатъчно, да знаеш.

Всичко се върти около това, дали всичко е предопределено или не е. Дали времевата линия е статична или динамична.

Също философията на Ницше за вечното повторение (малко зловеща).

Назад сме го писали това някъде в коментарите.

Питай, тука с радост отговаряме.

# 580
Ели, ти къде гледаш ЗС?
Аз не мога да намеря качествен бг сайт, където да гледам онлайн, а по Амазон ми ляга по 20 eвро на сезон.

# 581
Има го в ХБО го, или не те устройва?

# 582
Има го в ХБО го, или не те устройва?
В Германия НВО въобще не се отваря, тъй като SKY * а те са с платен абонамент, имат договор за излъчване на продукцията на НВО и след това ги пускат платени по Амазон.

# 583
  • Чужбина
Виж, дали отваряш ей това:

Скрит текст:

Ако не става, ще търся другаде.

За качеството нищо не мога да кажа, щото не съм гледала тук.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 06:35 от Eleonora_27

# 584
Ели, отварям го, но като кликна на някоя серия и ми излиза в прозореца за плейъра ето това -  We’re Sorry!
We can't find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.
Така ми излиза и на един друг сайт.
Не знам дали е временно явление или е за постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт