ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 539
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 180
chibi благодаря ти. От постингите до тук разбрах, че си много доволна, но ми се ще и някоя наскоро раждала мама да сподели впечатленията си  Peace

# 181
Ами, аз не съм раждала при него и не мога да го изкажа мнение за него като специалист, но в стаята ми имаше 3 момичета, които бяха родили при него. Всеки ден идваше по няколо пъти да ги види как са, което определено ми направи много добро впечтление  Peace

# 182
Pam_219 благодаря и на теб  Hug

# 183
  • Русе
otmiana ти при него ли ражда? Какви са ти впечатленията?
Наистина като те поеме те изкарва до края.Аз раждах 12 часа и неговата смяна не стигна,та се наложи да се смени с друг и дойде и нощна смяна докато родя.

# 184
Аз съм изключително признателна и доволна от д-р Светла Христова. Прекрасна жена -  възпитана, внимателна, истински професионалист! И най-важното НЕ Е ТЪРГОВЕЦ!!!
Не ми е поискала и една стотинка!

(Все пак възможностите на всеки човек са различни. Как може да отидеш при някой лекар и той да ти каже: "Дай 200 лева за да ти помогна!"?! Дори не мога да нарека това търговия, а чиста проба изнудване!)

# 185
Доколкото знам заплащането вече е регламентирано, а не "под масата", т.е. от тези 200лв - 100 са болницата и 100 за доктора. Друг е въпросът, че всички медицински специалисти трябва да са еднакво внимателни и отговорни към всички пациенти, независимо дали си ангажирал специално някого или не.
Аз също не съм платила и стотинка, доктора ми ме пребра спешно да предизвиква заради високото ми кръвно.

# 186
Зарзаланов ме прие с кървене в АГ,беше доста циничен...но професията сигурно очуква.
лично аз съм доволна от д-р Шишкова,мисля на нея да се дам,когато му дойде времето

# 187
  • Русе
Л. Тончева  Heart Eyes

# 188
Здравейте аз лично съм изключително одволна от отношението на д-р Светла Христова при която ходех на консултация докато бях бременна , наистина е страшен човек и професионалист.

# 189
здравейте Simple Smile събирам мнения за д-р Узунова. Добра ли е като професионалист и човек и мога ли да й се доверя за раждането( което всъщност много наближи  Weary). Аз ходя на консултации при д-р Шишкова и съм мн. доволна, но разбрах, че тя води раждания само в Ескулапа, а аз съм се ориентирала към АГ -то.

# 190
Здравей,
Аз лично нямам кой знае какво мнение за узунова,но моя приятелка,която роди преди 3 мес и която не можех да накарам да роди в ескулап,в последният момент остави узунова(имаше причина) и роди в ескулап....А мопята съседка ,която има детенце колкото моето и която имаше уговорка с узунова,много я мрази-много зле беше и от към отношение и всичко,да не говорим,че 9 месеца след раждането имаше проблеми със зашиването....Ако държиш и на двете ще ти дам скайп или icq да ги попиташ лично-успех Peace

# 191
здравейте Simple Smile събирам мнения за д-р Узунова. Добра ли е като професионалист и човек и мога ли да й се доверя за раждането( което всъщност много наближи  Weary). Аз ходя на консултации при д-р Шишкова и съм мн. доволна, но разбрах, че тя води раждания само в Ескулапа, а аз съм се ориентирала към АГ -то.

Колкото човека попиташ, толкова мнения ще получиш. Ето на Ваяна майка й ти е казала мнението на нейните познати. Моето мнение за нея е коренно различно. Благодарение на нея имам живо и здраво дете. Раждах секцио. Операцията ми е перфектна, шевът не си личи. На 14-я ден след раждането бях навън, всичко мина ОК. Познавам я и като човек, дори ми е близка. За мен е страхотна във всяко едно отношение. Помогнала е някои от моите познати. Но все пак знай - няма лекар, за когото да чуеш само хубави неща. Според мен ти трябва да прецениш и решиш дали имаш доверие на дадения лекар. Леко раждане!

# 192
чудя се,докато бях в АГ доста от родилите при  Зарзаланов се налагаше да им правят кюртаж,а Тончева ми се струва,че е добра само към тези,които и плащат.За Бояджиев мога да кажа,че 2 пъти ме бърка и получих кървене,а от Стаменов веднъж.Изражда ме Минчева и е естествено да съм доволна от нея,нямах проблеми с раждането и след това

# 193
Аз също съм от родилите при Зарзаланов с кюртаж след това  #2gunfire  #2gunfire

# 194
  • Русе
Малко встрани от темата, но за сведение - на лекарите им се плаща, ако правят кюртаж....т.е. те те "печелят" от тази манипулация  Twisted Evil. Ако всичко мине гладко ... само  за 3 дни за тях е "лошо". Да не говорим , че дните болничен престой  се удължават на  7.... #2gunfire   

Общи условия

Активация на акаунт