ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 539
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 195
направо се гаврят с с майките #2gunfire #Sniper

# 196
направо се гаврят с с майките #2gunfire #Sniper
Peace

# 197
Д-р Матетева така ме "изчисти" след  спонтанен аборт, че ако не се беше намесил друг неин колега след това, най-малкото нямаше да мога да забременея повече.   ooooh!

# 198
здравейте,
аз ходя на консултации при д-р Шишкова и сам доволна от нея, но мога ли да и се довериа за раждането? И още нещо да попитам, ниакакви мнениа за д-р Константинова? Има ли някой раждали при нея?

# 199
здравейте,
аз ходя на консултации при д-р Шишкова и сам доволна от нея, но мога ли да и се довериа за раждането? И още нещо да попитам, ниакакви мнениа за д-р Константинова? Има ли някой раждали при нея?
Според мен и двете са добри специалистки.

# 200
здравейте,
Ползвам услугите на д-р Шишкова от години,при нея ходих на консултации и при нея родих PeaceМного мила жена,която си разбира от работата Peace

# 201
# 202
Момичета, ако някоя има актуално работно време на д-р Шишкова и д-р Матеева (както и адрес), ще съм му много благодарна да ги сподели.

О, и също да ми препоръчате специалист, който е добър по въпросите свързани с болестите на половата система.

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 12:37 от tina_cute

# 203
tina_cute, телефона в кабинета на д-р Шишкова е 58 03 83, можеш да си вземеш час - не че няма да чакаш пак, но поне чакаш сравнително по-малко, отколкото ако си без час. Личният й номер е 0888 100 604.
Частни прегледи от вторник до петък от 18 до 20 ч.
През здравна каса: понеделник 9-19 ч, вторник - петък 9-12, 13-17ч.(или 16ч, не съм 100 % сигурна).
Кабинетът й се намира до Пантеона в блокчето на главната улица - вход срещу спирката на Силвена фото. Има табела, ще се ориентираш. Препоръчвам ти да отидеш на частен преглед - ще чакаш малко, а ако имаш късмет може и да не чакаш. През деня е кошмарно, берменните са с предимство, като бременна съм чакала по час и повече, за останалите - може и 2, може и 3 часа.
За чатния преглед не се взема час.
За д-р Матеева не знам нищо.
Д-р Дойчинова също е добър специалист. Кабинетът й вече не е в Медикус, а в улицата, където е здравната каса към хотел Рига - вдясно се намира, има табела. Пак се взема час, но там се чака много по-малко. Работното й време е 9-16ч с обедна почивка е. Телефонът й, от който се взема час е 0887 951 095, час може да даде и за същия ден, не както като беше в Медикус - само за следващия ден.
Дано съм била полезна. Успех!

# 204
Момичета, ако някоя има актуално работно време на д-р Шишкова и д-р Матеева (както и адрес), ще съм му много благодарна да ги сподели.
От д-р Шишкова нямам впечатления.
Имам ужасно лоши спомени от контактите си д-р Матеева около спонтанния си аборт. Омърмора терапията за задържане на колегата си от доболничната помощ и не ме изчисти както трябва. Добре, че д-р Зарзаланов подходи след това по-сериозно към проблема.

# 205
От д-р Шишкова нямам впечатления.
Имам ужасно лоши спомени от контактите си д-р Матеева около спонтанния си аборт. Омърмора терапията за задържане на колегата си от доболничната помощ и не ме изчисти както трябва. Добре, че д-р Зарзаланов подходи след това по-сериозно към проблема.

Матеева (нарочно не я наричам доктор, за мен не е такава) е "любимата" ми. Ако я бях послушала, по-точно ако не бях избягала, нямаше да го има Момчил. Версията й за извън маточна бременност в самото начало, установена с преглед и потвърдена от 2 видеозона се оказа доста популярна сред бременни момичета с единствената цел да й платиш да ти направи лапароскопия и да приключиш извън маточната. Добре, че избягах докато ми обясняваше колко страшно било за мен и как можело да умра, как ще ми направи 3 малки дупчици в стомаха безболезнено... На тая не ща да й чуя името

# 206

Матеева (нарочно не я наричам доктор, за мен не е такава) е "любимата" ми. Ако я бях послушала, по-точно ако не бях избягала, нямаше да го има Момчил.
Peace А аз нямаше да мога да забременея отново, ако след това колегата й не беше се намесил с адекватна терапия.
tina_ cute, аз ходя при Д-р Иванов в ІІІ-та поликлиника от 6 години. Със Зарзаланов са "виновниците" да го има Сашо след бременост с много усложнения.

# 207
  • Глоджево/близо до Русе/
много съм доволна от д-р Дуваджиев,цялата ми бременност беше проследена от него и не мога да се оплача,винаги те посреща добре и дори отвън да чакат на опашка още 10 жени той не бърза преглежда спокойно и ти отговаря на всички въпроси  bouquet

# 208
Благодаря ви МНОГО, момичета!

Лилянчо, нямаш си и представа, колко полезна ми беше информацията ти.

А, сега пак да попитам - отзиви за Анил Саха?

# 209
Благодаря ви МНОГО, момичета!

Лилянчо, нямаш си и представа, колко полезна ми беше информацията ти.

А, сега пак да попитам - отзиви за Анил Саха?

Аз лично не съм го посещавала, но интересното е, че съм чувала най-различни отзиви за него - от "пълен мошеник" до "благодарение на него, забременях"  newsm78 Така че най-добре някой, който го е посещавал, да сподели  Peace

Общи условия

Активация на акаунт