ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 559
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 855
Напълно съм съгласна с теб по отношение на Хубчев  Peace
За да се оборудва 1 кабинет с хубава апаратура,са необходими средства!За поддръжката й също!
Тези,които го спятат за ПЕЧАЛБАР и НЕПРОФЕСИОНАЛИСТ,да отидат при Пейкова например /или при някой друг като нея/ Wink

Ако говориш за апаратурата която е в новият кабинет,тя изобщо не е копувана от Хубчев.Дарена е на АГ-то,но човека е решил,че може да се изкарват доста пари с нея на друго място,вместо да се използва в АГ-то безплатно.

# 856
ОК-нека прекратим спора,а newsm78
Нека всеки да ходи при този,от който е доволен Peace

# 857
Напълно съм съгласна с теб по отношение на Хубчев  Peace
За да се оборудва 1 кабинет с хубава апаратура,са необходими средства!За поддръжката й също!
Тези,които го спятат за ПЕЧАЛБАР и НЕПРОФЕСИОНАЛИСТ,да отидат при Пейкова например /или при някой друг като нея/ Wink

Ако говориш за апаратурата която е в новият кабинет,тя изобщо не е копувана от Хубчев.Дарена е на АГ-то,но човека е решил,че може да се изкарват доста пари с нея на друго място,вместо да се използва в АГ-то безплатно.

Това и аз го чух и съм много ... ако е вярно, говори много лошо.

# 858
Момичета не съм искала да се меся и да убеждавам при кой лекар да ходите, само изказах мнение и благодарност на човека, който ми спаси живота и на моето дете. Не останах с впечатление, че д-р Хубчев е непрофесионалист и печалбар, след като не поиска нищо от мен и колко пъти ме преглежда в АГ-то и идваше да ме види как съм  по два пъти на ден без да е длъжен. Между другото и мен не ме помнеше след като излязох от болницата, но за мен това няма никакво значение, важното е, че ме излекува успешно. Предполагам, че има хиляди пациентки, нормално е да не ги помни. Искам да отбележа, че си изказах мнението относно добър лекар за секцио, не за консултация за водене на бременност.
А за апаратурата за първи път чувам, не мога да коментирам, интересно ми е откъде ги чувате тези слухове и можете ли да ги докажете?

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 10:45 от Isa76

# 859
Нееднократно в тази тема съм изказвала мнението си за д-р Хубчев.
Не ми е бил наблюдаващ гинеколог, не го бях виждала, д-р Георгиев ме изпрати при него за секцио.
Хубчев и Зарзаланов си станаха от масите на 31.12 в 23 часа вечерта, за да дойдат и да ми направят секциото. Направиха го перфектно, идваха при мен след това почти всеки ден.
Доволна съм и ми е все тая, че не ме помнят коя съм и как се казвам и какъв ми е случая, важното е, че когато имах нужда от тяхната помощ се отзоваха.

# 860
Така е,елеонор-напълно те подкрепям  Peace
И според мен е най-важно доктора да си свърши добре работата,отколкото да те помни и същевременно да те осакати  Peace

# 861
Здравейте! Нова съм във този форум и имам сериозен въпрос към мамите от Русе. Бременна съм вече в 35-та седмица, това ми е първа бременност. На консултации ходя при д-р Пейчев, от когото не мога да се оплача, но имайте предвид че не съм имала никакви проблеми през цялата бременност до сега (да чукна на дърво). Явно обаче липсата на проблеми по време на бременността ще се компенсира при раждането, тъй като при последната консултация се оказа, че бебето е обърнато седалищно. Д-р Пейчев каза, че е малко вероятно от сега нататък бебето да се обърне главично, така че може да се наложи раждането да е със секцио, въпреки че самата аз нито искам, нито пък имам някакви медицински проблеми които да налагат секцио. Както й да е - щом е за бебето съм съласна на всичко, стига да се роди живо и здраво. И след тази дълга пледоария - ето и въпросът ми: Кой лекар в Русе да избера за секцио? Благодаря предварително на тези, които ще се отзоват!

# 862
Ако имаш повече време,прочети изцяло темата и се опитай сама да прецениш кой да ти направи секциото  Peace. Другият вариант е да се консултираш с д-р Пейчев и той да ти препоръча някого  Peace

# 863
Здравейте! Нова съм във този форум и имам сериозен въпрос към мамите от Русе. Бременна съм вече в 35-та седмица, това ми е първа бременност. На консултации ходя при д-р Пейчев, от когото не мога да се оплача, но имайте предвид че не съм имала никакви проблеми през цялата бременност до сега (да чукна на дърво). Явно обаче липсата на проблеми по време на бременността ще се компенсира при раждането, тъй като при последната консултация се оказа, че бебето е обърнато седалищно. Д-р Пейчев каза, че е малко вероятно от сега нататък бебето да се обърне главично, така че може да се наложи раждането да е със секцио, въпреки че самата аз нито искам, нито пък имам някакви медицински проблеми които да налагат секцио. Както й да е - щом е за бебето съм съласна на всичко, стига да се роди живо и здраво. И след тази дълга пледоария - ето и въпросът ми: Кой лекар в Русе да избера за секцио? Благодаря предварително на тези, които ще се отзоват!

Едни са доволни от един,други от друг,как да ти кажат момичетата отиди при еди кой си.Направи това което те е посъветвала chocho-san и сама си прецени при кой лекар да отидеш.

# 864

Едни са доволни от един,други от друг,как да ти кажат момичетата отиди при еди кой си.Направи това което те е посъветвала chocho-san и сама си прецени при кой лекар да отидеш.
newsm10 абсолютно е права Vikki_mikki !
Марче_82 най-добре сама си прецени, иначе ще се объркаш повече когато всяко момиче, преминало успешно през секцио ти каже да отидеш при нейния лекар  Peace
Леко раждане ти пожелавам, то не остана много   bouquet

# 865
здравейте.много се чудих дали да пиша но накрая се реших.родих преди 7 месеца и все оште не мога да спра да сънувам кошмари,това което видях за осем дена престой в аг-то беше ужасно.раждането като цяло мина добре проблемите започнаха след това.др.радкова прие бебо в нейното отделение без да ми обясни зашто.никой абсолютно не пожела да ми даде каквато и да била информация за детето.дори ме излагаха че са и правили изслледвания за да могат да минат по клинична пьтека.на 3 ден минаваш задалжителен видиозон които ако не покаже проблеми те изписват така стана и  с мен.изписаха ме понеже сам здрава,нямам задържане на кръв аби всичко ми било на ред според дар Стаменов. но се наложи да остана заради детето което уж лекуваха незнайно от какво.и както нямах проблеми на 7 ден получих ужасен кръвоизлив и дар Стаменов седи и ме гледа и се чуди  от къде кьрвя без да прави ништо добре поне че сети да викне др хубчев да ме изчисти и да свърши работата на този некадърник.седя до мен постоянно за да следи дали няма да има нови проблеми.ако не беше там не знам.чудя се как тези хора заспиват вечер спокойни че са си свършили уж работата.да не говорим за гадната обстановка,мизерията и сърдитите на себе си сестри които се грижат за бебетата.е как да искаш да отидеш да раждаш втори път при тези хора.

# 866
Такаа, дойде и моят ред да се разпиша тука.
Възмутена съм!От вси4ки невероятни специалисти, при които ходих!Все по 4астните им кабинети, за да съм сигурна 4е 6те ми обърнат внимание!Д-р Рудницки - моето моми4е ни6то ти яма, върви си лекувай хормоните!Д-р Дуваджиев - ни6то - изпо=иса ми дуфастон. Д-р Хуб4ев - ами, утре ела то се прави лапароскопия за два 4аса и после 6те те изпи6ем - без да ме попита каквото и да е за цялостното ми здравословно състояние, за алергии и т.н. Д-р Шишкова - добро отнояение, никаква компетентност!Три пъти ходих при нея, поне тя видя не6то, жалко 4е не позна!Мойто моми4е това е фоликул, не се притеснявай, бъди щастлива и си живей живота!
Реалната ситуация: извънмато4на бременност, която никой не видя!6тото са супер специалисти, със супер техника!Ми то 6те им извади о4ите, ама те не го забелязват!Сама си назна4их изследвания, сама си из4ислих в коя седмица съм/6-7г.с./, сама си поставих диагноза и сама се обадих на д-р Л.Бой4ев, който въпреки натоварения си график, все пак се оказа 4овек и ме прие. Евала!Не само на него, а и на вси4ки хора, които работят в АГ Тутракан!Ако не бяха бързата им намеса и истинския професионализъм, няма6е да съм между живите!
Веднага ми издаде направление, за спе6но приемане - не платих ни6то, на никого, нито 4ерпих, нито давах на сестри и санитарки!А вси4ки заслужават!Даже и санитарките!Направиха ми вси4ки изследвания, след това лапаро, след това ме изписаха и вси4ко бе6е като по у4ебник!Няма6е глупости, няма6е грубо отно6ение, което да те сма4ка о6те пове4е отколкото собствената ти мъка!Нямаяе го онова гадно мазно злобно: "Като си отваря краката не рева нали?"Независими 4е си омъжена или пък и да не си съвсем съзнателно сте искали дете. Абе какво да ви кажа хора - това в Русе не са лекари, не са специалисти, това са търговци, ама те поне добре да се справяха и с тази търговия!Това са хора от бялата мафия!Не им пука, не ги интересува!4удя се въоб6те как спят но6тем?!
бЛАГОДАРЯ НА ДОКТОР Л.БОЙ4ЕВ, Б.БОЙ4ЕВ, ПРЕСЛАВСКИ, ДИМОВА И ВСИ4КИ, СЕСТРИ И САНИТАРКИ, КОИТО СЕ ПОГРИЖИХА ЗА МЕН:)НЯМАМ ДУМИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ НЕВЕРОЯТНИ СА!

# 867
vagabond, много си права - това е БЯЛАТА МАФИЯ. Съчувствам ти и ти желая успех!

titi i kremi, и твоята история много ме развълнува. За Радкова - тя наистина не е  човек и се чудя как живее тая жена - толкова хора е излъгала....

Желая ви здраве, момичета!

# 868
vagabond, това си е чистата истина за лекарите в нашия град! И не са само гинеколозите така, преди 3год на мъжа ми един "виден" уролог му изписа антибиотик за 40 дена   Shocked а диагнозата беше "Вътрешноклетъчна бактерия, която не може да бъде изследвана" (много ми беше чудно той как я разбра, че е такава бактерия, след като не може да бъде изследвана  Thinking). След разговор с моя приятелка, която е аптекарка, разбрахме, че този антибиотик се пие 5, макс. 7 дена. Просто нямам думи! Извинете, че се отклоних от темата   bouquet

# 869
Абе аз като я чета тази тема и изпадам в ярост,просто полудявам...

Общи условия

Активация на акаунт