ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 539
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 960
само да напомня че тази тема е със заглавие "ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе " , а не "Говорилня"  Peace
не се заяждам но като седне човек да търси инфо в тази тема доста излишна такава ще трябва да изчете  Wink

Нали затова се опитваме да предизвикаме Alizarina да каже името на гинеколога........... newsm78

# 961
абе ,момичета ,какви са тези 1000 лв ,за които чета?за да родиш в А.Г. не ти искат пари;само ако ,лекаря ,с когото имаш уговорка го няма,плащаш 200 лв.А после си даваш за благодарност колкото искаш( и ако искаш).Достатъчно пари ни взима държавата за осигуровки Grinning Grinning Grinning.Аз за секциото си дадох 300 лв на докторката(толкова ми казаха акушерките-толкова дадох),но след раждането,а персонала почерпих.Какво повече прави Хубчев,че иска 1000...

# 962
Уф, ама през редовете четете. Не ги иска, някой е решил доброволно да му ги даде.

# 963
абе ,момичета ,какви са тези 1000 лв ,за които чета?за да родиш в А.Г. не ти искат пари;само ако ,лекаря ,с когото имаш уговорка го няма,плащаш 200 лв.А после си даваш за благодарност колкото искаш( и ако искаш).Достатъчно пари ни взима държавата за осигуровки Grinning Grinning Grinning.Аз за секциото си дадох 300 лв на докторката(толкова ми казаха акушерките-толкова дадох),но след раждането,а персонала почерпих.Какво повече прави Хубчев,че иска 1000...

Тия 1000 лв. били дадени от благодарност и да й се обърне повече внимание.Ама на мен не ми стана ясно защо мацката за същите пари не е раждала в ЕСКУАП /много повече щеше да получи/  newsm78 Thinking

# 964
да ги даде,но после....знам случеи,в кото си плащаш,и те забравят.През септември 2007 една моя близка така я мъчиха 19 часа и после дежурния лекар я израждал

# 965
Да ви питам аз нещо: четох в друга тема (но авторката не беше сигурна), че в АГ-то има някакви VIP стаи. Знае ли някой подробности по въпроса? Каква е цената? Сама ли си в стаята? Всъщност какво я прави VIP в сравнение с другите стаи в родилното? Мерси   bouquet

# 966
Да ви питам аз нещо: четох в друга тема (но авторката не беше сигурна), че в АГ-то има някакви VIP стаи. Знае ли някой подробности по въпроса? Каква е цената? Сама ли си в стаята? Всъщност какво я прави VIP в сравнение с другите стаи в родилното? Мерси   bouquet

Преди 3 г. нямаше такова нещо  Naughty
Много ще се радвам,ако вече има такава ВИП-стая и бих се възползвала от нея  Party

# 967
По мое време  Laughing тоест преди 2 години, нямаше такива стаи.
Ако вече има, според мен ще се различават от другите с това, че може би ще пускат близките при теб и бебето, както е в нормалните градове и в цивилизованите родилни отделения.
Това е само мое предположение, обаче  Peace

# 968
Дано някой да се включи с по-прясна информация  Praynig Praynig Praynig

# 969
И аз прясна информация очаквам.
Ето от къде се появи въпроса ми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294924.msg7544233#msg7544233
на 20.05.2008 е написано за въпросните VIP стаи  Thinking излиза, че все трябва да има хора, които знаят за тях  newsm78

# 970
И аз прясна информация очаквам.
Ето от къде се появи въпроса ми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294924.msg7544233#msg7544233
на 20.05.2008 е написано за въпросните VIP стаи  Thinking излиза, че все трябва да има хора, които знаят за тях  newsm78

Написах Лично Съобщение ма въпросната мацка-дано да ни даде повече инфо  Praynig

# 971
Една позната ражда в АГ август 2006г и беше във Вип стая, но не знам и не мога да кажа никакви подробности, освен че имало 2 легла в стаята.

# 972
Една позната ражда в АГ август 2006г и беше във Вип стая, но не знам и не мога да кажа никакви подробности, освен че имало 2 легла в стаята.

Понитересувай се,моля те за подробности

# 973

Понитересувай се,моля те за подробности

Нямам тази възможност.

# 974
Това да не е някакъв майтап...В сравнение с помещенията, където бяхме по 7 - 8 момичета, бих нарекла стаята, в която ме изместиха впоследствие ВИП. Там бяхме само 2 /март 2007/, децата бяха при нас, а не в общия кюп ревящи бебета, които и да искаш не може да си вземеш. Имаше мивка, кантар и място за повиване на бебетата.
В съседната стая имаше само една мацка. Можехме да я виждаме през отделящото ни стъкло. Та доктор Кунев се майтапеше, че му била любовницата - значи вътрешен човек.
Ако това е ВИП - мерси. Все тая. Условията са подобни.

Общи условия

Активация на акаунт