ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 539
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 885
 Shocked Eгати и уговорката!

# 886
200 лв е за избор на доктор в АГ, инъче отделно ще си плащаш на Хубчев.Братовчедка ми ражда при него с уговорка и му плати 800лв,но предполагам това не му е тарифа,може би е по договорка и зависи от хората.
В АГ-то 1000лв  Shocked ? Нали уж там е за всички, за простолюдието... В Ескулап не беше ли 1000лв? Не съм 100% сигурна, но тази цена е нормална за частна клиника... Извинявайте че така реагирам, просто съм безкрайно възмутена

# 887
И аз се учудвам на тарифата за АГ  Shocked Shocked Shocked
Че то щом е такава цената,по-добре в ЕСКУАП да се ражда,че долу-горе тарифата в АГ се доближава до тази в ЕСКУАП Thinking

# 888
200 лв е за избор на доктор в АГ, инъче отделно ще си плащаш на Хубчев.Братовчедка ми ражда при него с уговорка и му плати 800лв,но предполагам това не му е тарифа,може би е по договорка и зависи от хората.
В АГ-то 1000лв  Shocked ? Нали уж там е за всички, за простолюдието... В Ескулап не беше ли 1000лв? Не съм 100% сигурна, но тази цена е нормална за частна клиника... Извинявайте че така реагирам, просто съм безкрайно възмутена

200 лв е официално за лекар, 100 за акушерка, от които те получават съответно 60 и 30 - поне така беше. Другите пари .... според уговорка, но 800 са прекалено много, то там не е само раждането - има престой, бебе.... доктора те изражда и ти оставаш в ръцете на другите после, ако и на тях трябва да  дадеш - по добре в частната клиника да отидеш.

# 889
ами да, така излиза! Една моя позната ражда февруари секцио в Ескулап и всичко, ама всичко общо й беше 1000 лв., ама обслужването и отношението били на ниво! А в АГ-то излиза, че са дали им е излязло пак около 1000 лв., а е такава мизерия! 800 лв. са супер много, май Хубчев наистина се е увълчил за пари! Вчера ходих на сърдечни тонове в АГ-то в предродилна зала и при мен имаше момиче с болки, трябвало до вечерта да роди, защото преносвала с 1 седмица и Тончева беше на смяна, нямаха уговорка и доста гадно се държеше с нея!

# 890
Момичета, моля ви, не бързайте със заключенията.
800 лв. ако някой ги е дал доброволно си е негов проблем все пак.  Peace
Имах уговорка с Хубчев, в АГ-то нищо на никой не съм давала, после като ме изписаха, и то защото аз така реших, не сме се разбирали нищичко с Хубчев, му дадох малка сума, бонбони и уиски. Той дори не искаше да ги вземе.

# 891
Била си му симпатична Simple Smile Mr. Green

# 892
Била си му симпатична Simple Smile Mr. Green
Joy Тогава не бях в най-симпатичната си форма, повярвай ми  Joy

# 893
подкрепям това, което казва Елеонора, ас също мисля че тези пари са дадени доброволно.
И ако се направи една сметка - извиква се лекар, който искаш и не е на смяна 200лв, извикваш акушерка, която не е на смяна още 100 лв. Ами до тук са 300 лв, като се сложи и на лекаря ако имаш уговорка да му дадеш 200-300 лв и на акушерката отделно 100-200 ами то станаха толкова 800.
Така че тези пари са дадени доброволно, като е имала намерение да ги дава, да е отишла в Ескулап наистина.

Но пак да кажа ако лекарят е на смяна не се пблаща нищо на АГ-то и тогава вече може да си позволиш да му дадеш200-300 лв

# 894
Имам 1 въпрос към тези, които скоро са раждали или просто имат достоверна информация:
вярно ли е, че в Ескулап нямат кувиоз и други неща, които са необходими в случай на някакав проблем с бебето и в случай на нещо сериозно го транспортират в АГ-то? Четох в темата, че преди е било така, но все пак се очаква лека по лека да се оборудват с нужната апаратура, за това питам сега как е, има ли напредък?
Мерси предварително   bouquet

# 895
Имам 1 въпрос към тези, които скоро са раждали или просто имат достоверна информация:
вярно ли е, че в Ескулап нямат кувиоз и други неща, които са необходими в случай на някакав проблем с бебето и в случай на нещо сериозно го транспортират в АГ-то? Четох в темата, че преди е било така, но все пак се очаква лека по лека да се оборудват с нужната апаратура, за това питам сега как е, има ли напредък?
Мерси предварително   bouquet

Това е една от най-противоречевите информации. Преди 4-5 години моя приятелка ражда близнаци и порати този факт (липса на кувиози) ражда в АГ-то нищо че имаше стабилна връзка в Ескулап. Сега след толкова години би трябвало да имат, но не съм сигурна. Все пак неонатоложката (лекарката за бебетата) е добра и предполагам че дори да се наложи няма да се прави на Господ и ще се обърне за помощ към АГ-то.

А на теб кой е наблюдаващия те лекар на ЖК?

# 896
Елеонор, ти имаше ли мед. причина за секцио или така искаше, отиде при него и го уговорихте? Защото аз в петък ще ходя при него, но не е седалищно разположено, нито пък имам късогледство и диоптри, просто ми е малко по-тесен тазът и има напоследък случаи  - мъчат ги за нормално раждане, но после пак ги срязват, а аз искам да го избегна това. Почти цяла бременност лежа, не съм наддала много, в смисъл нямам свръх тегло - 10 кг., но мускулите ми те вече съвсем са се отпуснали и ако нещо заседне детето и се получи недостиг на кислород за него и отттам може мозъчен отток, защото и сега има лека дилатация на вентрикула - мозъчното стомахче и аз вече съм се наплашила с тия болести! Сега говорих с една позната и тя каза, че 5-6 дена след секциото е имала ужасни болки, не само при ставане и ходене, просто докато лежи и аз вече съвсем се наплаших, то 5-6 дена неспирни болки как се издържат, наистина ли чак толкова, нечовешки търпи???? Кажете, ама без да ми спестявате нищо!!! Моля ви!!!!!!

# 897
глупости  Shocked
не бих ги нарекла нечовешки-че има болка,има,ама чак пък толкова  Thinking
зависи кой я е оперирал и как си е свършел работата Peace

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 12:09 от chocho-san

# 898
А на теб кой е наблюдаващия те лекар на ЖК?
При мен нещата са малко объркани: ходя при 2ма лекари: при Бойчев в Тутракан и при Шишкова тук. На мнението на Бойчев много повече държа, но пък Шишкова е точно до нас  и при нея за сега ходих за видеозони само. На ЖК реших да бъда при Шишкова (след 10дена ще ми направи картона, тогава ще и занеса направлението), но важните прегледи си ги правя при Бойчев.
Вчера например бях на ФМ при Бойчев. Бебето е супер, но на мен плацентата ми е ниско, над цервикалния канал е и разстоянието е много малко. На 2-3 места е тръгнала да се отлепя (съвсем малко). Точно преди 1седмица бях при Шишкова и тя уж гледа всичко, но не ги видя тези неща  Cry

# 899
Но пак да кажа ако лекарят е на смяна не се пблаща нищо на АГ-то и тогава вече може да си позволиш да му дадеш200-300 лв
Peace  Планово секцио или предзикване на нормално раждане по медицински причини докторите уговарят обичайно за ден, в който са смяна. Допълните благодарности - по ваша преценка.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт