ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 530
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 035
Моля те, vagabond, да споделиш защо да не ходя при нея (може и на лични, за да не се разводнява темата тук).

Ама то няма да е разводняване, а ще си е точно по темата! Аз не съм защитник на Шишкова, била съм доволна, но други не са били доволни и нямам против да прочета и негативите, както казах нека имаме достъп до информация за добрите и лошите лекари, а всеки ще си прецени при кого да ходи.
На мен при Шишкова ми се е изкчавало чакането, след като родих ходих само веднъж за конците. Отидох веднъж следобяд за частния прием, случи се, че чаках 1 час и ми писна, тръгнах си. Ходила съм при Дойчинова, там не чакам, последно се спрях на Тончева, там чакам, но съм доволна.

# 1 036

Според мен става въпрос за специалист, който не работи със ЗК и затова ти е казал(а) това. Иначе просто не виждам друго разаумно обяснение за тази въртележка.

MagieA, въпросният специалист работи със ЗК, това е със сигурност.  Simple Smile

Лилянчо, аз също имам добри първи впечатления от д-р Шишкова.

# 1 037

Според мен става въпрос за специалист, който не работи със ЗК и затова ти е казал(а) това. Иначе просто не виждам друго разаумно обяснение за тази въртележка.

MagieA, въпросният специалист работи със ЗК, това е със сигурност.  Simple Smile

Лилянчо, аз също имам добри първи впечатления от д-р Шишкова.

Ами тогава не остава нищо друго, освен да кажеш кой е че да не се засилваме към него (нея)
Защото това е абсолютно ненормално и можеш да се оплачеш (ама на кого  newsm78 ) все трябва да има начин да се санкционират такива изнудвания и печалбарства за сметка на пацинетите.  #Cussing out  #2gunfire просто съм възмутена!
Продължавам да настоявам да кажеш име

# 1 038
На мен също ще ми е интересна да науча ието на специалиста  Thinking
Не се правете на потайни,бе хора  Peace

# 1 039
Здравейте,

как да съм доволна от Шишкова, като ходих при нея 3-4 пъти, а тя не видя извънматочна бременност във втори месец!Последния път като ходих, ми каза че това е фоликул, а даже не видя къде и какво е точно!Два дена по-късно ми наравиха лапаро по спешност!
Иначе като отношение, нямам забележки.Много е внимателна и добра, но ако бях умряла това нямаше да ми е от полза!Дори ми взе пари само веднъж, което при други обстоятелства би ми се сторило ок!Но предпочитам да съм жива!

# 1 040
На мен също ще ми е интересна да науча ието на специалиста  Thinking
Не се правете на потайни,бе хора  Peace

Явно, някой отново пусна "бомба" за лекар, без да дава име!
Е как да се оринетираме за Добър и Лош гинеколог  newsm78
Или не питайте и не пишете, или пишете всичко до край. Като онази дама, която щеше да съди Ескулап-не даде никакви обяснения и сигурно хвърли в смут доста бъдещи мами.

# 1 041
Явно, някой отново пусна "бомба" за лекар, без да дава име!
Е как да се оринетираме за Добър и Лош гинеколог  newsm78
Или не питайте и не пишете, или пишете всичко до край. Като онази дама, която щеше да съди Ескулап-не даде никакви обяснения и сигурно хвърли в смут доста бъдещи мами.
Подкрепям на 100%: или всичко да се каже, или нищо!
А за дамата с инфото за "Ескулап" - имаше в друга тема някакво обяснение, в момента не си спомням подпобности. (средна телесна повреда след кюртаж... дано да не бъркам)

# 1 042
Да-мацката ми прати някяква експертиза по и-мейла с подписите на 3-ма доктори!
На мен,обаче,хич не ми стана ясно кой точно е виновен за състоянието й  Thinking

# 1 043
Да-мацката ми прати някяква експертиза по и-мейла с подписите на 3-ма доктори!
На мен,обаче,хич не ми стана ясно кой точно е виновен за състоянието й  Thinking

Е щом има такива документи, значи не са празни приказките й. Само че пак остана неизяснено кой доктор е виновен за случката

# 1 044
Виж сега-аз няколко пъти се опитах да я накарам да сподели във форума /да си азкаже историята и да каже кой е доктора/.Не пожела да го направи  Crossing Arms
Поне да се включи и да каже как е минало делото /ако въобще е имало такова  Thinking/

# 1 045
compe,какво става с теб-не си писала отдавна  newsm78
Трябва вече да си родила  Thinking
Разкажи ни как мина всичко  Praynig

# 1 046
Здравейте! Бихте ли ми казали нещо повече за доктор Кунев и доктор Атанасов ? Предстои ми раждане секцио и се двуомя кой доктор да избера за операцията.Може да ми препоръчате и някой друг  Simple Smile предварително ви благодаря !    bouquet

# 1 047
Здравейте! Бихте ли ми казали нещо повече за доктор Кунев и доктор Атанасов ? Предстои ми раждане секцио и се двуомя кой доктор да избера за операцията.Може да ми препоръчате и някой друг  Simple Smile предварително ви благодаря !    bouquet
Здравей Hug Добре си се ориентирала Peace имам прекрасни впечатления и от двамата. запознах се с тях, докато пролежах почти цялата си бременност в АГ-то. когато срещнат интерес отсреща обясняват обстоятелствено и търпеливо. внимателни са, когато преглеждат.
довери се на инстинкта си, когато избираш между тях.
леко раждане Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 22:02 от galini

# 1 048
Д-р Кунев ме прие в 7 месец за задържане и после като влязох да раждам. Търпелив, обяснява, мил е.
Без да съм го молила влезе в операционната и снима цялото раждане - секцио. После ме успокоява през 6-те дни докато киснах в АГ-то  Simple Smile
За д-р Атанасов не съм чувала нищичко.
Успех  Hug

# 1 049
  • град Русе
И аз съм с две ръце за д-р Кунев  Peace Имам само добри впечатления от него. Когато лежах в АГ след раждането (не го познавах тогава) единствено той ми откликна на проблем, на който никой от останалите не обърна внимание. Впоследствие ми се наложи пак да потърся помощ и реших да се обърна към него (още повече, че ми го препоръчаха) и не съжалявам въобще - компетентен е и си разбира от работата. Само мога да му благодаря за всичко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт