ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 529
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 050
С две ръце гласувам за д-р Атанасов Peace Peace, а с една за д-р Кунев Peace!!!
И двамата присъстваха на раждането ми, но от д-р Атанасов повече съм доволна - струва ми се по- сериозен и внимателен, докато д-р Кунев по майтапчийски гледа на нещата!
Избирай със сърцето си щом имаш право на избор! Успех и леко раждане!!!  bouquet

# 1 051
И аз се вълнувам от развоя на делото с Ескулап.... дано има съд, ако са виновни....

# 1 052
ЗДРАВЕЙ ТЕ! НА 30 АПРИЛ РОДИХ В АГ-РУСЕ ПРИ Д-Р ТОНЧЕВА. БЯХА МИ ИЗТЕКЛИ ВОДИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО, НО ТОНОВЕТЕ НА БЕБЕТО НЕ БЯХА ДОБРИ, ТЯ ИСКАШЕ НОРМАЛНО раждане, но аз настоях за секцио, защото имах уговорка с д-р Хубчев, който беше извън страната, а секциото беше за 7 май планувано, но той ми каза, ако е, когато го няма да го направи д-р Тончева! Тя уж беше предупредена! Отидох, големи проблеми с нея, въпреки лошите тонове на бебето, отказваше секцио! Аз настоях, тя се ядоса и отидохме на операция, тя ядосана съответно! Без да ми продума и дума, даже не ми честити като извади бебето, абе ни вопъл, ни стон! Мъжът ми й купи подарък и й го занесе в кабинета, тя прие съответно! След 28 дни се оказва, че ми е забравила част от плацентата и съм на ръба на сепсис! СПЕШЕН КЮРЕТАЖ В ЕСКУЛАП ПРИ Д-Р РУДНИЦКИ КЪМ КАСАТА! НО НЕЩАТА СА ЗЛЕ, ПЛАЦЕНТАТА БИЛА ПОЧНАЛА ДА ЗАГНИВА И СА СТАНАЛИ ЕДНИ СРАСТВАНИЯ!!!!!!!! УЖ В АГ-ТО ПРЕДИ ДА МЕ ИЗПИШАТ МЕ ГЛЕДАХА НА ВИДЕОЗОН, ЯВНО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ!!!!  ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ СЕ УПРАВИЛА, НЕЩАТА СА ЗЛЕ ПРИ МЕН, МОЖЕ БИ ЩЕ ИМА ВТОРИ КЮРЕТАЖ!!! ЗАРАДИ ПРОКЛЕТАТА Д-Р ТОНЧЕВА, ЗАКАНИ СЕ И МИ ИЗКАРА СЕКЦИОТО "ПРЕЗ НОСА"! МРЪСНА ДОЛНА НЕКАДЪРНИЦА!!!НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕЯ,ЕДНО СЕКЦИО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ! А ПЪК ХУБЧЕВ СЕ ОКАЗА ЕДИН ДОЛЕН ПЕЧАЛБАР, 2 МИНУТИ ПРЕГЛЕД 30 ЛВ.,ЯКАТА СЕ Е УВЪЛЧИЛ ЗА ПАРИ!!!!!!!!!!!! ПРОСТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С МЕН И КАК СА МЕ ОСАКАТИЛИ! ДАЛИ ВЪОБЩЕ ЩЕ МОГА ДА ИМАМ ВТОРО БЕБЧЕ, ЗАРАДИ НЕКАДЪРНИЦАТА  Д-Р ТОНЧЕВА! АМА СИ ВЗЕ ПОДАРЪКА И НЕ ГО ОТКАЖА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАЕ КАКВИ ГИ Е НАДРОБИЛА!!!!!!!!!! ПРОКЛИНАМ Я!!!!!!!!!!!! БЯСНА СЪМ!!!!!!!НЯМА ДА ОСТАВЯ НЕЩАТА ТАКА, МОЖЕ ДА БЪДЕ СИГУРНА!!!!!!!!!!!!!!

# 1 053
Компе, миличка... незнам какво да кажа .... дано се оправиш бързо и напълно!

ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО!!!

ТОНЧЕВА ...АЗ ТЕ РАЗБИРАМ, ЗАЩОТО АЗ 1 ГОДИНА СЛЕД РАЖДАНЕТО СТРАДАМ ОЩЕ ОТ НЕЙНОТО РЕШЕНИЕ ЗА НОРМАЛНО РАЖДАНЕ!

# 1 054
Мила compe,  Hug ужасно наистина. Настръхнах от поста ти като го прочетох. Дано всичко се оправи при теб и дай Боже имаш второ, трето... бебче.

# 1 055
Compe миличка,  Hug
Да ти е здраво и усмихнато бебчето и дано се възстановиш възможно най-бързо и до 2-3 год да си имате второ  Praynig

# 1 056
compe,съжалявам ужасно много  Cry

# 1 057
Compe, чета отново и отново поста ти и направо побеснявам  Twisted Evil

Стискам ти палци и пиши как си!

# 1 058
тая докторка и тоя доктор за мен не стават,дано си намерят майстора,само по веднъж съм ходила при тях и веднага ми станаха ясни,че единия е печалбар,а другата е минала покрай доктор.

# 1 059
тая докторка и тоя доктор за мен не стават,дано си намерят майстора,само по веднъж съм ходила при тях и веднага ми станаха ясни,че единия е печалбар,а другата е минала покрай доктор.

Трудно.... Тончева отрича до последно ... ако я бяхте видяли как ми се обяснява, че едва ли не аз не съм се справила и тя такъв случай не била имала..... голямо оправдаване ... по гръб не пада!

# 1 060
преди да забременея тя ме прати на физиотерапия представяте ли си,на нагревки Rolling Eyes,уж ми бяха настинали яйчниците,а се оказа киста като отидох при друг,който ме излекува.А при Хубчев веднъж ходих-легни,стани=20лв

# 1 061
Ходих при Атанасов да ми следи бременноста още от самото начало(той я констатира в 8 седмица).Ходех при него от време на време да ме следи тъй като нямах вяра на Дойчинова с тази дървена слушалка да слуша тоновете Laughing.
Той ме преглеждаше в родилно,тъй като няма кабинет и винаги се пазаряхме за парите(той не искаше,а аз настоявах да му дам).Накрая на бременноста реших да раждам в Ескулап и му казах нито се нацупи,нито нищо.Продължих да ходя при него до последно и все така с пазаренето за парите.
Моя приятелка пък ражда при него и също е много доволна.
Държа да отбележа,че не съм имала никакви проблеми по време на бременноста и не мога да съм сигурна в по-сериозни ситуации как би се справил.

# 1 062
Compe честито бебче! Да ти е живо и здраво!
Надявам се при теб нещата да се оправят бързо и всичко да е наред.  Praynig
За Тончева - категорично ми се затвърждава мнението. Голямо пънене се пъне да се ражда нормално.  ooooh! И за какво, като вижда, че има проблем.
Не съм против нормалното раждане, против съм, когато виждат, че има проблем да мъчат майките с цената на всичко.
С мен също се държа гадно след като родих, защото съм била секцио и ме увика и увика.

# 1 063
Аз като ходих при Тончева ме пита как съм родила и до там. Може и да съм гледала лошо, но не ми се е месила защо така съм родила. Да беше пък посмяла нямаше да стъпя там повече.

compe, съжалявам за преживяното  Confused

# 1 064
compe, миличка, много съжалявам какво ти се е случило! Дано се възстановиш бързо и да няма лоши последствия! Hug Такива доктори направо да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire !!!!!!!!
Затова здравеопазването ни е на тоя хал, гледат ни като едни "клинични пътеки" и колко ще извадиш да им платиш!!! Долни печалбари!!! "Бизнесмени"!!! Направо побеснях като прочетох поста ти!!! Пак казвам искрено се надявам да се оправиш и не оставяй нещата така, има прокуратура (въпреки, че си мисля, че има как да се измъкне сигурно  Thinking ), за тях винаги се намират вратички!!! Какво стана с тая Мазнейкова от София, дето "затри" Запряна от Петрич...? Потули се случая нещо  newsm78 !!!
Аз родих по естествен начин (писала съм по назад), но д- р Атанасов ми направи кюретаж след това, защото имах остатъци от плацентата!!! Много беше внимателен и добър!!! А мен толкова ме беше страх като ме прегледа на видеозона и като ми каза, че се налага и такава интервенция... много плаках, но той ме успокои, че всичко ще бъде наред и... наистина всичко е наред засега!!! Вече синът ми е на почти 4 години!!!  Flutter
За мен този доктор е супер човек!!! Дано си остане такъв!!!

Общи условия

Активация на акаунт