ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 517
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 065
За Тончева - категорично ми се затвърждава мнението. Голямо пънене се пъне да се ражда нормално.  ooooh! И за какво, като вижда, че има проблем.

И аз много време вече си задавам този въпрос и единствения отговор за мен е, че тъйкато имат някакво ограничение в процента секцио гледат да уреждат свои хора с измислени предпоставки за секцио - става въпрос за доста планирани операции, а други да се мъчат - едни доктори правят секцио без проблеми, други .... ох отвратена съм от безхаберие, нечовечност, некомпетентност, печалбарство и т.н.

# 1 066
Аз предлагам да спрем да ходим по доктори и да си раждаме вкъщи сами или с помощта най-много на някоя акушера  Peace
Ееехххххх,колко само пари и нерви ще спестим  Thinking
Че Хубчев е печелбар-такъв е!Спор няма!Това обаче няма да ме откаже да родя пак при него,тъй като се справи добре с първото ми раждане  Peace
AMBER4,не ми стана ясно какво ти е направил Хубчев,че не става за доктор,освен че ти е взел пари за прегледа-всички вземат като им отидеш на частно  Thinking

# 1 067
 Hug Здравейте, от последния път, когато влизах тук до сега си полежах известно време в АГ, където естествено няма възможност за писане или следене на форум  Simple Smile
И относно лекарите и направленията - това не е определящо дали лекарят е добър или лош. От други момичета там разбрах, че при повечето лекари е така - нямат достатъчно направления за изследвания. Казаха ми и за д-р Шишкова, и за д-р Георгиев и за други. Но пак казвам - това не е критерий дали са добри лекари или не - просто такава ни е системата тук - не добра.

Докато лежах имах възможност да срещна д-р Кунев - наистина добър лекар и психолог. Това, че говори весели неща и че се шегува го прави с цел да успокоява пациентките, защото там много лесно се реве, повярвайте. Срещнах и д-р Минчева - тя дава всичко от себе си за момичетата там, които по една или друга причина срещат трудности с износването. Срещнах и д-р Матеева - държеше се добре, изглеждаше мила. Наистина мога да кажа, че има хора, които си вършат работата.

Пожелавам късмет на всяка от вас да намери отношението, което очаква.

# 1 068
  • Русе
Здравейте, момичета!
Влизам за пръв път да пиша във форума, но съм го прочела почти изцяло.
Мисля, че съм бременна..правих си тест...положителен и сега бих искала да разбера какво се прави от тук нататък.
Трябва ли да вземам направление от личния си лекар за да отида на преглед при гинеколог, или ако съм бременна няма нужда?
все още се чудя дали да отида при д-р Нейкова (за която не прочетох много досега) или при д-р Кунев..
Благодаря ви!

# 1 069
Според мен изчакай още 1-2 седмици преди да отидеш на гинеколог  Peace
Запиши си час при този,при когото желаеш да отидеш,но задължително си вземи направление от ЛЛ /стига гинеколога да работи със ЗК/ иначе ще си платиш прегледа   Wink
УСПЕХ  Peace Hug

# 1 070
  • Русе
Благодаря за съвета. Наистина мога да изчакам още малко Simple Smile

# 1 071
Аз ходя при Ю.Георгиев и съм доволна от него,ама ти си преценяваш  Peace

# 1 072
И аз бях при д-р Юлиан Георгиев, докато бях бременна!!! Готин е!!!  Peace

# 1 073
И аз бях при Ю.Георгиев - става за консултации, изследванията и прегледите са ОК.

За ФМ, обаче трябва да си избереш къде.

# 1 074
  • град Русе
Kokoni, д-р Кунев не работи със здравната каса. За д-р Нейкова не бих могла да кажа.

# 1 075
Здравейте, от скоро съм в Русе и ме интересува коя е надеждна лаборатория тук къде се намира? И дали правят изследване за хламидия там чрез секрет от шийката на матката(мисля че към 40 лв беше преди година и нещо в една варненска лаборатория)? Мерси! Лек ден!

# 1 076
Здравейте, от скоро съм в Русе и ме интересува коя е надеждна лаборатория тук къде се намира? И дали правят изследване за хламидия там чрез секрет от шийката на матката(мисля че към 40 лв беше преди година и нещо в една варненска лаборатория)? Мерси! Лек ден!

Мисля, че Лаборатория Здраве е много надеждна. Правят много широка гама от изследвания. Може да си проверяваш резултатите в интернет.

Намират се на много места - Стоматологията; до кабинета на Ю.Геолгиев (срещу Альоша), В Дружба 3 - май има и още места.

Но ето сайта им - http://www.ruse.cibalab.com/

# 1 077
Благодаря ти!

# 1 078
д-р Нейкова също работи със ЗК, а кабинетът и е в ДКЦ1 на третия етаж вдясно. Не знам номер

# 1 079
Kokoni, д-р Кунев не работи със здравната каса.
работи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт