ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 248 303
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 185
Сега пак ще раждам и много ме е страх-не знам към кой лекар да се насоча.
Само секцио ме оправя.
Ходя при д-р Л.Йорданова на ФМ ,засега съм страшно доволна от нея ,но незнам мога нея да ангажирам за секцио ,ако има някой раждал и при нея ,нека ми пише.Всяко мнение ми е от полза.

Аз раждах нормално при Тончева. Живот и здраве и за друг път пак така ще процедирам. Но за секцио бях чувала, че Матеева е най-добрата в АГ. Да кажа само споделям инфо всеки си преценява. Аз отидох веднъж при нея на видеозон, но не ми допадна, а и нея нямаше да я има около термина ми и не бях планувала секцио и за това не се зъдълбочих.
А за Йорданова - разказваха ми кофти неща. В смисъл излишно задържала родилката и я държала в предродилно чак докато акушерките видят, че главата дори е излязла на бебето. Това ми го разказа момичето на което й се е случило - било е преди почти 2 години.

# 1 186
shanel1982 ,мерси за отговора ,
ти затвърждаваш мнението ми за Матеева ,понеже Зарзаланов не успя да ме изроди ,извика нея да му помогне и няколко минути след намесата й синът ми видя бял свят-говоря за естествено раждане.
След това попитах Зарзаланов защо така се получи и той само отвърна:"Абе не си направена за раждане"( Thinking)...както и да е.Казаха ми ,че и д-р Минчева е добър оператор ,не ми се ходи чак в Тутракан ,още обмислям вариантите ,защото както има време така най-накрая ще дойде ноември.

# 1 187
Казаха ми ,че и д-р Минчева е добър оператор
На мен бяха ми препоръчали Матеева пред Минчева, ако ще искам секцио, защото все пак Матеева е завеждащ или нещо такова. А имам позната, която Минчева я оперира доволна е.

# 1 188
shanel1982 ,мерси за отговора ,
ти затвърждаваш мнението ми за Матеева ,понеже Зарзаланов не успя да ме изроди ,извика нея да му помогне и няколко минути след намесата й синът ми видя бял свят-говоря за естествено раждане.
След това попитах Зарзаланов защо така се получи и той само отвърна:"Абе не си направена за раждане"( Thinking)...както и да е.Казаха ми ,че и д-р Минчева е добър оператор ,не ми се ходи чак в Тутракан ,още обмислям вариантите ,защото както има време така най-накрая ще дойде ноември.
Иаз така го попитах като теб а той ми отговори" не бе ти не си припаднала просто малък колапс"Аза кръвоизлива се оказа че е забравил. Като го попитах защо така той ми отговори че от силните ми напъни .Но после се оказа че от това където ме натисна с ръка за да ми помогне.

# 1 189
Иаз така го попитах като теб а той ми отговори" не бе ти не си припаднала просто малък колапс"Аза кръвоизлива се оказа че е забравил. Като го попитах защо така той ми отговори че от силните ми напъни .Но после се оказа че от това където ме натисна с ръка за да ми помогне.
И мен така ме натискаха с един млад стажант-кошмарно беше ,че и напълно безполезно.
Накрая духна да прави хидротубация на някаква друга пациентка и ме намери Саталански ,който е анестезеолог ,но тогава просто нямал работа в полубезсъзнание ме видял и се уплашил какво става .Човека чак тръгна да рови из документите ми да види каква ми е кръвната група-нуждаех се от спешно кръвопреливане,назначи ми някакви други банки ,за да мога да издържа.Лично двамата с Матеева ме сложиха на носилка и ме качиха в интензивното ,постоянно идваха при мен,без да са ангажирани.Родих в 12 на обяд ,Зарзаланов дойде вечерта и то защото мъжът ми ходил и го докарал от кабинета му в родилното.
С такава епизиотомия бях ,че ми бяха сложили спинална упойка и стоях с източника на епидуралната два дена.Бяха ме натъпкали с тампон заради кръвоизливите.Абе кошмар ви казвам.
Затова малко ме е страх на кой ще попадна втори път.

# 1 190
Бaмбина,ангажирай си някой лекар да те изроди-Матеева,например /щом си доволна от нея/  Peace

# 1 191
Бaмбина,ангажирай си някой лекар да те изроди-Матеева,например /щом си доволна от нея/  Peace
Наистина и след вашите мнения ,сериозно се замислям за това.
Някой знае ли колко дни се стои за секцио в АГ-то?

# 1 192
Бамбина, много си преживяла, но съм убедена, че вторият път ще е лесно и бързо  Hug Кураж   bouquet Мисля, че минимумът за родилите секцио, е 5 дни престой  Peace

# 1 193

5 нощувки, като се брои и нощта преди операцията ако преспиш в АГ-то.

# 1 194
Бaмбина,ангажирай си някой лекар да те изроди-Матеева,например /щом си доволна от нея/  Peace
Наистина и след вашите мнения ,сериозно се замислям за това.

Могат да те изпишат и на 4-тия ден,ако ти и детето сте добре  Peace
Аз на 28.07 ще раждам със секцио и като изляза от АГ-то ще имам повече инфо  Peace

# 1 195
Благодаря за информацията!
Могат да те изпишат и на 4-тия ден,ако ти и детето сте добре  Peace
Аз на 28.07 ще раждам със секцио и като изляза от АГ-то ще имам повече инфо  Peace
Ще се радвам да споделиш как е протекло.Желая ти преди всичко леко раждане и много бързо възстановяване  bouquetЗа да се радвате с бебчо един на друг.

# 1 196
Мерси!
Ще си споделя впечатленията!
Искрено се надявам нещата отпреди 3-4 години да са се променили! Praynig

# 1 197
Чочо-сан, леко раждане ти желая! Ще си имаме лъвчееееееееее  Mr. Green
Geritag, допълвам си инфото - клиника Св. Марина в Плевен, д-р Горчев - доста известен специалист. Имат сайт, ако се поразтърсите.

# 1 198
Аз също съм лъвче /на 30.07/-съчувствам му на мъжо  Mr. Green Laughing

# 1 199
  • русе
Цитат на Чочо-сан

Могат да те изпишат и на 4-тия ден,ако ти и детето сте добре  Peace
Аз на 28.07 ще раждам със секцио и като изляза от АГ-то ще имам повече инфо  Peace

Ммм, няма да те изпишат по-рано, заради клиничната пътека.
Чочо-сан, ела на 25 юли в училището за кърмене, тъкмо да си подготвена и за това прекрасно нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт