ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 248 283
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 200
Цитат на Чочо-сан

Могат да те изпишат и на 4-тия ден,ако ти и детето сте добре  Peace
Аз на 28.07 ще раждам със секцио и като изляза от АГ-то ще имам повече инфо  Peace

Ммм, няма да те изпишат по-рано, заради клиничната пътека.
Чочо-сан, ела на 25 юли в училището за кърмене, тъкмо да си подготвена и за това прекрасно нещо Simple Smile

Могат,могат.А ако те не искат,аз мога  Peace
Благодаря за поканата,но няма да мога да дойда  Confused.А и вече съм минала 1 път по този път и мисля,че знам как се кърми  Wink-Едва ли съм забравила за 3г. и 6м.  Wink

# 1 201
  • Русе
чочо-сан 1 ще стискам палци всичко да мине добре и бързо да се приберете вкъщи Hug
А нормално раждане няма ли да ти разрешат, ти нали се чудеше?
Аз ще чакам да влезем в август, ако разбира се, беба няма други намерения, но пък тогава д-р Кунев излиза в отпуска и взех да се притеснявам как ще се организират нещата с операцията  Thinking
А да ви питам, знаете ли дали сега пак се пише направление от наблюдаващия лекар за приемане за раждането? Преди с такова постъпих, ама знам ли сега как е  newsm78

# 1 202
  • русе
Цитат на Чочо-сан

Могат да те изпишат и на 4-тия ден,ако ти и детето сте добре  Peace
Аз на 28.07 ще раждам със секцио и като изляза от АГ-то ще имам повече инфо  Peace

Ммм, няма да те изпишат по-рано, заради клиничната пътека.
Чочо-сан, ела на 25 юли в училището за кърмене, тъкмо да си подготвена и за това прекрасно нещо Simple Smile

Могат,могат.А ако те не искат,аз мога  Peace
Благодаря за поканата,но няма да мога да дойда  Confused.А и вече съм минала 1 път по този път и мисля,че знам как се кърми  Wink-Едва ли съм забравила за 3г. и 6м.  Wink
Радвам се, че си уверена , дано е бил успешен опитът ти в кърменето, това ще  бъде известна гаранция и за сегашния успех. Все пак, информацията никога не е излишна, винаги ще си добре дошла, ако промениш мнението си. Можеш да разчиташ на помощта ни, ако сега се окаже, че имаш съмнения, въпроси и проблеми(дано всичко е наред) Simple Smile Още веднъж, успех и дано бъде леко раждане и възстановяване !

# 1 203
  • русе
Да споделя впечатление. вЧЕРА се видях с д-р Румяна Пейкова от 1-ва поликлиника. Исках да оставя при нея брошури за кърменето, да си взимат бъдещите майки . А тя ме попита, дали аз съм от онези, дето разправят на майките да не дават вода на бебетата и да кърмят и нощем. За информация, такъв режим се препоръчва от Световната здравна организация, американската педиатрична асоциация, Ла Лече Лигата, уницеф и всички останали, имащи отношение към кърменето организации по света. Казах, че да, от тях съм. Тя отказа да вземе брошури, защото нейното становище било друго. Та, бъдещи майчета, не разчитайте на тази лекарка за адекватен съвт по отношение на кърменето.

# 1 204
Не виждам какво й пречи на Пейкова различното мнение от нейното.  newsm78
Много е лошо така, когато някой си кара по старому и не иска да приеме новостите в неговата област.  Crossing Arms Пък и тя е гинеколог, все пак, не е педиатър.  Thinking

# 1 205
Да споделя впечатление. вЧЕРА се видях с д-р Румяна Пейкова от 1-ва поликлиника. Исках да оставя при нея брошури за кърменето, да си взимат бъдещите майки . А тя ме попита, дали аз съм от онези, дето разправят на майките да не дават вода на бебетата и да кърмят и нощем. За информация, такъв режим се препоръчва от Световната здравна организация, американската педиатрична асоциация, Ла Лече Лигата, уницеф и всички останали, имащи отношение към кърменето организации по света. Казах, че да, от тях съм. Тя отказа да вземе брошури, защото нейното становище било друго. Та, бъдещи майчета, не разчитайте на тази лекарка за адекватен съвт по отношение на кърменето.

Айде, почна се!  Mr. Green
ДОникъде няма да стигнат с това закостеняло мислене.
Мирелка, дали Дида Върбанова няма пръст? Сигурно отново ще си готви ССК самостоятелно, без да зачете СЗО, ЛЛЛИ, УНИЦЕФ, ХЕИ и др.  Wink Та покрай постинга ти се зачудих, дали този път не е окупирала болниците...

П.П: Извинявам се за Офф топика!

п.П.П: Абе, ПЕйкова не работеше ли също така и в Ескулап?

# 1 206
  • русе

Айде, почна се!  Mr. Green
ДОникъде няма да стигнат с това закостеняло мислене.
Мирелка, дали Дида Върбанова няма пръст? Сигурно отново ще си готви ССК самостоятелно, без да зачете СЗО, ЛЛЛИ, УНИЦЕФ, ХЕИ и др.  Wink Та покрай постинга ти се зачудих, дали този път не е окупирала болниците...

П.П: Извинявам се за Офф топика!

п.П.П: Абе, ПЕйкова не работеше ли също така и в Ескулап?
Често казано, Инфинитка, не мисля, че Бърбанова е окупирала каквото и да било. Просто тя също е продукт на едно минало наследство, Пейчева явно също, а след като години наред са учили и проповядвали едно и също, сега не искат да загубят почва под краката си с промяна. А и не са гъвкави. За жалост са много, Бърбанова не помня да беше направила нещо за миналата ССК, освен да ползва нас за своя реклама. Да е жива и здрава.
В този ред на мисли, мили момичета, да напомня, че утре е поредната лекция на нашето училище за кърмене-събота, 10,30, студио Вихър, ул. Ниш 20, темите са : Как да се храним по време на кърмене и Как да преодоляваме трудностите около кърменето. Лекцията е безплатна, имаме климатик в залата. Заповядайте !

# 1 207
Здравейте мами.Тъй като съм нова тук във форума прочетох всичко от игла до конец.Наистина много е интересна темата,но незнам защо никак на сте доволни от "моя"лекар д-р Емил Тодоров.Много готин пич е.И като доктор страшно внимателен.Аз и с двете бременности бях при него.Много съм доволна.Всичко е както трябва-документи,изследвания прегледи и т.н.

# 1 208
  • русе
Здравейте мами.Тъй като съм нова тук във форума прочетох всичко от игла до конец.Наистина много е интересна темата,но незнам защо никак на сте доволни от "моя"лекар д-р Емил Тодоров.Много готин пич е.И като доктор страшно внимателен.Аз и с двете бременности бях при него.Много съм доволна.Всичко е както трябва-документи,изследвания прегледи и т.н.
И аз бях при него и при двете си бременности. Харесвам го .

# 1 209
Преди 3 год. една моя позната изкара бременността си при Емил Тодоров.Беше доволна от него и роди 3 хубавици.

# 1 210
Радвам се,че ме подкрепяте и имате такова впечатление.Аз имах проблеми със зачеването ходила съм при повечето,но само той успя да ме успокои и наистина проблема ми е бил психически.Благодарение на него имам две малки принцеси.Ако някой го интересува нещо за него да пише(не в личен план разбира се)А че си е шемет такъв си е.Умее страхотно да те предразположи и всичко си казваш.Смеем се и си говорим и за други неща,не е необходимо като си бременна задължително да се коментира само това,нали?

имам много да разказвам но нямам много време,така че ако някой иска нещо да пита да пита

# 1 211
qeritaq, имам две познати, които благодарение на д-р Бойчев имат бебоци. Едната след 7 годишни опити, а друга с кисти на яйчниците, на която тук в Русе са казали, че трябва да се прави аборт и да се маха бебето. Ходи при д-р Бойчев и той й е казал, че не е проблем да си износи бебето, а когато дойде време да ражда, ако лечението което й е назначил не я оправи ще роди секцио и заедно с раждането ще изчисти и кистичките. Сега си има една принцеска.
mimet0, наблюдаващият лекар трябва да ти издаде направление за хоспитализация.
Бамбина, след това което си преживяла не бих се поколебала нито за миг дали да отида да раждам в Тутракан. На мен поне ми е прясно все още. Аз бях също с плацента превия и бебока ми беше 4,200кг, роди се нормално и не глътна вода - просто доктора беше много бърз и докато се покаже главичката го издърпа целия. После ми казаха, че при такова раждане е имало вероятност да се стигне до секцио, но слава Богу не се наложи и само 2 дни след раждането бях готова отново да родя.  Mr. Green  Не са ми преливали кръв, въпреки че ми се виеше свят първия ден като стана. На момичето, с което бях в една стая обаче се наложи да роди секцио, въпреки че искаше нормално и тя на другия ден беше също добре, но все пак не й даваха да става - беше с катедър. Мен ме изписаха на третия ден, а нея на петия. Незнам как е секциото, но не изглеждаше зле. Харесва ми на Тутракан и това, че бебоците си стоят в стаята при Нас.   Simple Smile
Аз прочетох цялата тема преди да си избера доктор. За доктор Бойчев не намерих нищо лоша  Rolling Eyes и затова реших, че пътуването ще си заслужава. Така и беше! ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА ТЕМА И САМИ ЩЕ СИ РЕШИТЕ НАЙ-ДОБРЕ! МНОГО Е ПОЛЕЗНА!    Hug

# 1 212
здр,мили мами и бъдещи мамчета.аз имам една прекрасна кукла от 1,9г.Една година преди да забременея отидох при Д-р Дуваджиев  #2gunfire ,който ме изкара че съм с извънматочна бременност/изкара ми акъла/вика ме на следващия ден пак и накрая нищо такова/каза че било кисти,и ми изписа някакви хапчета  newsm34 /.аз естествено не си ги купих и отидох при Д-р Шишкова  newsm51 ,която ме пргледа и каза че съм в идеално състояние/без кисти и тем подобни глупости/-забравих да спомена че до този момент ние се пазихме от нежелана бребенност.и така Д-р Шишкова ми каза че при първия опит и ще съм бременна.след една година рещихме че сме готови за тази стъпка  newsm10 и спряхме предпазните средства,и......какво си мислите стана-бях бременна още от първия път  pregnant .изкарах цяла година преди да забременея , цялата си бременност,и продължавам с профилактични прегледи при Д-Р ШИШКОВА и съм страшно доволна и винаги и на всеки ще я препоръчвам-не напразно се чака с часове при нея!!!  newsm74  newsm51

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ТАЗИ ДОКТОРКА  smile3525 smile3525 smile3525

# 1 213

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ТАЗИ ДОКТОРКА  smile3525 smile3525 smile3525

Неведнъж съм казвала хубави неща за нея тук и не случайно. Но не можах да не споделя благодарностите ти към нея!   bouquet  bouquet  bouquet
Първото дете родих при нея, второто пак ще е така.  Heart Eyes
Страхотна е.

# 1 214

Общи условия

Активация на акаунт