ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 248 278
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 215
На мен пък д-р Шишкова ми определи извънматочната бременност като: "Това е фоликул мойто момиче, бъди щастлива!" Два дена, след което ми направиха лапаро по спешност, защото бях в 6 седмица и тръбата ми е пред спукване!Иначе беше много мила жената, много внимателна, наистина се постара, но не позна, което можеше да ми коства живота!
Лапарото ми е правено при Л.Бойчев в Тутракан.Много съм доволна, макар и с една тръба Sad
Дуваджиев ми беше изписал Дуфастон, без да види нищо, за да ми спре кръвотечението, което беше повече от три седмици след мензис.Даже не се усъмни, че може да е извънматочна, а Рудницки ми се изсмя в лицето!
В момента се опитвам да си вкарам в норма хормоните на щитовидната, за да започнем да бебеправим пак и много ме е страх. Понякога си мисля дали не ми е била нормална бременността...И докторите да са сбъркали, но едва ли е така, все пак защо да ми махат тръбата, ако няма проблем?!?Вярвам изцяло на д-р Бойчев!Пък и бременност в 6г.с., ако е в матката се вижда, така че не е грешка..Само, че ако някой от всичките специалисти тука беше взел мерки, можеше да си имам две тръби все още!

# 1 216
  • Свищов
Пък и бременност в 6г.с., ако е в матката се вижда, така че не е грешка..
Съжелявам за случилото ти се. Моята бременост с близнаци, Бойчев я констатира в 5 г.с. така че със сигурност не е грешка щом си била в 6 г.с. Кураж!!

# 1 217
здравейте и от мен майчета.да ви кажа и моето мнение за някои доктори.преди  няколко  год родих първото си дете а сега съм бременна за втори път.през първата си брем-ст се доверих на д-р  Тончева и не сгреших.Тя ми следеше бременността .Не съм имала и някакви проблеми тогава -бременността ми беше нормална без притеснения.И така с уговорка с нея родих и планово.През цялото раждане беше плътно до мен и ме напътстваше.Родих бързо благодарение на нея.Сега пак ходя при нея на прегледи ,но този път имам притеснения-ниска плацента или маргинална беше термина.Сега си полежавам у нас с надежда да се вдигне до другия преглед а съм едва в 23 г.с. -дано .PraynigА  по принцип лекаря който ме следи по здравната каса е Дойчинова.Прегледа при нея минава така:мери ми кръвното,тегля се на кантара,следи бебето на ехо графа .До сега ми е пуснала едни изследвания на кръв и урина.Няма цитонамазка ,няма вагинален преглед за микробиологичен анализ-такива работи да не съм чула.А чета в сайта на касата че такива изследвания се правят и то в първото тримесечие още.Малко е джаста-праста май.Ако има майчета с непослушни плаценти да пишат.А какво мислите за феталната морфология  в новия кабинет на Николаевска-Хубчев и сие.

# 1 218
........-ниска плацента или маргинална беше термина.Сега си полежавам у нас с надежда да се вдигне до другия преглед а съм едва в 23 г.с. -дано .PraynigА  по принцип лекаря който ме следи по здравната каса е Дойчинова.Прегледа при нея минава така:мери ми кръвното,тегля се на кантара,следи бебето на ехо графа .До сега ми е пуснала едни изследвания на кръв и урина.Няма цитонамазка ,няма вагинален преглед за микробиологичен анализ-такива работи да не съм чула.А чета в сайта на касата че такива изследвания се правят и то в първото тримесечие още.Малко е джаста-праста май.Ако има майчета с непослушни плаценти да пишат.А какво мислите за феталната морфология  в новия кабинет на Николаевска-Хубчев и сие.

Да ти кажа - не се притеснявай за плацентата. При Тончева повечето са с ниски плаценти, които после се вдигат ... при мен тя ме беше наплашила - пих лекарства - излишно разбира се. Незнам защо тая жена шашка хората толкова  Shocked Нямах никакви оплаквания. При лекарят, който ме следеше не се виждаше проблем. Попитах акушерката и тя ми каза - не се притеснявай - няма ти нищо.
По въпроса за цитонамазката и микробиологичното изследване - не са ми правени, но май в Русе никой не ги прави по време на бременност  Rolling Eyes

Дойчинова знам, че кара майките да си плащат част от изследвания, което е нередно!

# 1 219
ммм дааааааа явно много от лекарите в ЖК си спестяват изследвания.А между другото маргиналната плацента я видя първо Дойчинова,а Тончева я потвърди.

# 1 220
  • Русе
Изчетох всичко и следя от доста време темата, но имам по-конкретно питане. Кой лекар препоръчвате за секцио? Само не ми казвайте Бойчев, самият той ми каза да не раждам при него, много мъчно ми стана, но няма как ще го послушам. Все още се колебая дали изобщо да разяждам в Русе, но все пак искам вашето мнение. От това, което прочетох, най-много клоните към Матеева, но все пак очаквам още мнения. Благодаря ви момичета.

# 1 221
  • Свищов
 Meggysan ти си все още в 16 г.с. и мислиш за секциото... явно си с по-особен проблем? С такова впечатление оставам  newsm78

п.п.опс видях защо- не са малко три бебета. Разбирам!!!

# 1 222
  • Русе
Meggysan ти си все още в 16 г.с. и мислиш за секциото... явно си с по-особен проблем? С такова впечатление оставам  newsm78

п.п.опс видях защо- не са малко три бебета. Разбирам!!!

Не са малко и така или иначе вероятността да родя доста по-рано е много голяма и затова и се интересувам отдалеч. Дори с Бойчев говорихоще в 10-11 и той каза, че е нормално от рано да се интересувам.

# 1 223
  • Русе
Meggysan можеш да отидеш при Георгиева и тя работи в МБАЛ Тутракан 

# 1 224
Изчетох всичко и следя от доста време темата, но имам по-конкретно питане. Кой лекар препоръчвате за секцио? Само не ми казвайте Бойчев, самият той ми каза да не раждам при него, много мъчно ми стана, но няма как ще го послушам. Все още се колебая дали изобщо да разяждам в Русе, но все пак искам вашето мнение. От това, което прочетох, най-много клоните към Матеева, но все пак очаквам още мнения. Благодаря ви момичета.

Можеш да се консултираш с Д-р Стела Минчева. Мои приятелки с проблемни бременности бяха при нея и са доволни - имат живи и здрави бебчета. Тя наскоро изражда тризнаци. Има частен кабинет и работи като шеф на Патологично в АГ.

# 1 225
  • Русе
Meggysan можеш да отидеш при Георгиева и тя работи в МБАЛ Тутракан 

Тутракан за съжаление отпада изобщо като вариант, аз исках при Бойчев, но той ми каза да не ходя там при моето положение, за което много ме е яд.

Можеш да се консултираш с Д-р Стела Минчева. Мои приятелки с проблемни бременности бяха при нея и са доволни - имат живи и здрави бебчета. Тя наскоро изражда тризнаци. Има частен кабинет и работи като шеф на Патологично в АГ.

Аз доколкото разбрах последните тризнаци ги е израждал Хубчев, но нещо не съм му фен, а иначе и мен ми казаха евентуално за Минчева и тя ми е като вариант също. Исках и повече мнения за Матеева, доста я хвалите, но нямам близки, които са ходили при нея. А координати на Минчева на частния кабинет някой може ли да ми даде.

# 1 226
Това, което имам е 0888838315 и 846-247 - Стела Минчева. Кабинета е някъде на Чайка, но не съм много сигурна.

За Д-р Матеева мога да кажа само, че с появяването си спаси и мен и бебето ми, защото Д-р Тонче си беше навила на ината да ме мъчи и мен ме осакати, а бебо беше така здраво заклещен, че едвам го извадиха от мен, въпреки уговорката ми с нея. Но Д-р Матеева няма частен кабинет и трябва да я посетиш в АГ.

# 1 227
Здравейте.И аз като Meqqysan следя от доста време форума,и реших да се регистрирам.По повод  постта на Криси Писи,аз съм в 29г.с и ходя при д-рГруева.Аз също не съм доволна от нея,но на този етап няма смисъл(малко ми остава).Откъм изследвания нямам забелешки,всичко е ок,само дето вагиналния преглед,който се прави до 16-17г.с,тя ми го направи в 22г.с и установи,че имам малък отвор.Накараме да изляза болнични за една седмица,защото все още ходех на работа,да полежа малко и пак щяла да ме види.Обадих се на моя позната,която работи в тая сфера и тя ме посъветва да отида при Хубчев.След като ме прегледа ми каза,че имам един пръст разкритие,и трябва спешно да ме зашият,защото плода е едър и го нося ниско.След това разбрах,че било малко опастно сирклажа в тия седмици.Засега съм добре,но ми се иска да чуя още едно мнение.Другата седмица трябва да ходя при Хубчев на 4D,но малко се двоумя.Засега това от мен,очаквам мнения.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 20:36 от djudje76

# 1 228
29 седмица ми се струва доста късно за серклаж, а и опасно!Моя го направиха в 12 седмица, като ми казаха, че най - късно може да се направидо 16.Потърси друго мнение, но не и в Русе, въпреки, че не трябва да пътуваш, ако имаш разкритие Peace
Стискам палци да устискаш, колкото се може повече Praynig

# 1 229
до djudje76  ДОЙЧИНОВА ДО СЕГА НЕ МИ Е ПРАВИЛА ПРЕГЛЕД С ЦЕЛ МИКРОБИОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ А МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ЗАЩОТО НЕЗНАМ КАК Е ПРИ ВАС НО ТОВА ТЕЧЕНИЕ КОЕТО ИМАМ ВЗЕ ДА МЕ ПРИТЕСНЯВА ВЕЧЕ.А КОГАТО ХОДИХ НА ЖК В СРЕДАТА НА ЮЛИ ОТКАЗА ДА МИ НАПРАВИ ВАГИНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗАЩОТО ПЛАЦЕНТАТА БИЛА ПРИЛЕЖАЩА И СПОРЕД НЕЯ ТАКЪВ ПРЕГЛЕД БИЛ РАВНОСИЛЕН НА АБОРТ.НО МЕН ПРОДЪЛЖАВАШЕ ДА МЕ ГЛОЖДИ И ПРИТЕСНЯВА ТОВА ДАЛИ НЯМАМ РАЗКРИТИЕ И ОТИДОХ ПРИ ТОНЧЕВА.ТЯ МЕ ПРЕГЛЕДА И УСПОКОИ ЧЕ ЗА СЕГА ВСИЧКО Е НАРЕД.РЕШИХ С ЛЕЖАНЕ ДА ПРОБВАМ ДА ВИДЯ ДАЛИ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ПЛАЦЕНТАТА  ДО ДРУГИЯ ПРЕГЛЕД ДАНО УСПЕЯ.А ТИ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ЛЕЖИШ МНОГО С ТОВА РАЗКРИТИЕ.И ТИ ЛИ ИМАШ НИСКА ПЛАЦЕНТА.?ПИШИ КАК Е ПРИ ТЕББ ПОЛОЖЕНИЕТО И КАКВИ СЪВЕТИ ТИ ДАДОХА ДОК-ТЕ.ДАНО ВСИЧКО ДА ВЪРВИ ДОБРЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ

Общи условия

Активация на акаунт