ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 596
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 345
 ANI GEORGIEVA ЗК отпуска два или три видеозона ,тъй че доктора ,който ти води бременността просто спазва това.
Пиши с малки букви и на кирилица.

# 346
MEN NE ME BARKA DA SI PLA6TAM AZ SI XODIA V SOFIA NAPREGLED TAM E RABOTATA 4E GI MARZI DA TI OBARNAT VNIMANIE NE MOGE ZA 6M. BREMENNOST DA SA TI GLEDALI SASTOJANIETO SAMO VEDNAG I TRIABVA DA IM VADI6 DYMITE S 4ENGEL.

# 347
аз пак съм бременна и пак съм тук.  Laughing

записах се при д-р Груева към ЗК, за сега съм много доволна, изчетох малко кофти неща за нея  Confused , и си имам едно наум.
още на първата консултация ми обърна доста внимание, направи ми преглед, и видеозон и всичко, както си трябва по ЗК.

иначе и преди и сега моят човек си е д-р Узунова.  Hug

за д-р Зарзаланов имам също добро мнение, имала съм няколко пъти среща с него предната бременност (съученик и много добър приятел на майка ми е) - но аз твърдо държа гинеколога да е жена.  Rolling Eyes и предпочетох услугите на д-р Узунова, макар, че при него определено щях да бъда също много спокойна.

# 348
 Rolling Eyes четох назад в темата, че трябвало гинеколозите да са 24 часа на разположение, което според мен не е правилно. Никога не съм си позволявала да притеснявам д-р Узунова след 21:30 вечерта, какво като си плащам - все пак и тя си има личен живот.

предната бременност получих 2 пъти кръвоизливи посред нощ - вземах си чехлички и отидох в родилния дом, изчаках да стане нормално време и тогава звънях.
също така не бих я обезпокойла през почивни и празнични дни, не че няма да ми обърне внимание, а защото според мен не е редно.

# 349
MEN NE ME BARKA DA SI PLA6TAM AZ SI XODIA V SOFIA NAPREGLED TAM E RABOTATA 4E GI MARZI DA TI OBARNAT VNIMANIE NE MOGE ZA 6M. BREMENNOST DA SA TI GLEDALI SASTOJANIETO SAMO VEDNAG I TRIABVA DA IM VADI6 DYMITE S 4ENGEL.

ЗК поема 2 видеозона - 1 при първото посещение, и един към 16-20 г.с. По преценка вторият може и по-късно. Така че, съвсем нормално, по ЗК да те гледат до 6 месец 1 път.

Ето, аз пък съм обратно - много са ми отегчителни многото приказки и обеснения.  Tired
Като вземат да ми разказват кое и как на ехографа - искам да знам, че всичко е наред, че бебето се развива нормално и че е живо - акушер няма да ставам, и всяка друга информация ми е крайно излишна. Хора различни.

# 350
за д-р Зарзаланов имам също добро мнение, имала съм няколко пъти среща с него предната бременност (съученик и много добър приятел на майка ми е) - но аз твърдо държа гинеколога да е жена.  Rolling Eyes и предпочетох услугите на д-р Узунова, макар, че при него определено щях да бъда също много спокойна.
И аз, и аз. Много съм доволна от д-ра Зарзаланов като човек и специалст.  Peace
За притесняването в нечовешки часове и почивни и аз съм съгласна, че не бива. И гледах да спазвам благоприличие, освен ако докторът не е казал, че е позволено.  При критични моменти  доктора ми от доболничата помощ Иванов, държеше да му звъня и в почивен ден. И на мен като обяснение ми е беше достатъчно да чуя, че бебо е дорбре, расте и се равива нормално.

# 351
Здравейте момичета,

Реших и аз да се включа в тази тема, тъй като последната една година обиколих наистина голям брой гинеколози не само в София, където работя, но и в Русе.
   За съжаление сте превърнали този полезен форум в клюкарница:))) Може би трябва да си направите клуб, където да обсъждате теми като какви са пациентите на докторите и кой е по-по-алчен от  всички.
  Както и да е. Искам да поставя в белия списък на гр. Русе д-р Луиза Тончева. Ходила съм и при Шишкова, и при Хубчев, и при Георгиев. И на базата на гинеколожкото войнство в София, което ми се наложи да посетя, тази лекарка ми се видя доста начетена и амбициозна, както и доста добър диагностик, което всъщност е най-важното. Самия факт, че тя самата прави микробиология в кабинета си, тъй като не вярва на лабораториите и продължава да ходи по курсове и специализии, говори, че като лекар и диагностик се развива и е в час за по-добри и по-рационални методи за лечение. И най-добрият и опитен специалист трябва да актуализира знанията си и да е в час с новите изследвания и постижения! Иначе ще лекува всеки един пациент по един и същи начин и ще дава едни и същи диагнози, каквото правят повечето от тях.
  Това е от мен!

Желая на всички здраве и късмет!

# 352
Може ли някой да ми даде координати на д-р Юлиян Геориев? Намирам в нета някакви телефони и адрес, но явно са стари и не отговарят. Благодаря Wink

# 353
Може ли някой да ми даде координати на д-р Юлиян Геориев? Намирам в нета някакви телефони и адрес, но явно са стари и не отговарят. Благодаря Wink
Привет!!! Питай и в русенската темичка.  Wink Може някой да даде координати.  newsm78

# 354

бул. Съединение 37 (с/у паметника Альоша),
служ. тел. 87 50 84
И мобилен имам, но ако искаш ще ти го пратя на лични Peace

# 355
Моля ви за координати на Д-р Луиза Тон4ева...по скоро 4астния и кабинет
 Благодаря!

# 356
 Благодаря!
кабинета й се намира в една бяла кооперация точно срещу главният вход на кооперативния пазар (ненам как се казва блокчето) 0887679850

# 357
 Благодаря!
/бул.Цар Освободител84 ет2

# 358
  • русе
Поставям в белия списък Зарзаланов. Когато раждах вторият път ми помогна и ми обърна внимание, без да очаква пари. А аз имах малко по-специални изисквания, за които най-вероятно други биха си направили устата. За черния- Тончева. Преди да забременея имах проблем, който тя не разреши, въпреки скъпото лечение, което ми изписа. Помогна ми Пейков, а тя успя да ме уведоми колко аборта била направила пациентката, която излезе преди мен. Много грозно. Доволна съм и от шемета Емил Тодоров, той проследи и двете ми бременности.

# 359
И за мен Зарзаланов е за белия списък. За шемета д-р Тодоров също се чуват добри неща като специалист, нищо, че е малко сприхав и отнесен от вихъра.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт